Benátky n/J – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Vsetín – Kadaň 11:0 (kon.) | Třebíč – Prostějov 4:2 (kon.)
K. Vary – Havířov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kladno – Slavia 7:2 (kon.)
Přerov – Litoměřice 8:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:2 (2:1, 2:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 04.01.2018, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou naprosto nezastavitelní! Ladislav Zikmund našel mezi kruhy TOMÁŠE REDLICHA, jenž prostřelil nově příchozího gólmana Vecka. Jen pro připomenutí, Rytíři aktuálně vstřelil v posledních třech zápasech neuvěřitelných dvacet čtyři branek! Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    43:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je demolice! Rytíři vedou už o čtyři góly. Petr Hořava našel mezi levým kruhem a modrou čáru MILOSLAVA HOŘAVU, který si puk připravil a vymetl pravý horní roh Frodlovy brány.
     
    41:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí vlétli do poslední třetiny jako diví a hned svoje velké šance zužitkovali v gól. O pátý gól Rytířů se postral DAVID TŮMA. Asistence: Jan Kloz
     
    31:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou teď k nezastavení. Po třetím vstřeleném gólu se Kladenští drželi v útočném pásmu a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Trošku kuriózně vstřelil gól TOMÁŠ KAUT, který vyslal bekhendovou střelou nikterak razantní na Frodla a kupodivu všem skončila až za jeho zády. Asistence: Matyáš Zelingr.
     
    29:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši jdou opět do vedení. Přesilovou hru využil MILOSLAV HOŘAVA, který se trefil do odkryté brány po skvělé přihrávce od Antona Kurjanova. Asistence: Anton Kurjanov, Jan Kloz.
     
    25:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovou hru. Z pravé strany najížděl na Cikánka Lukáš Endál, jenž nahrál ZDEŇKU DOLEŽALOVI před odkrytou bránu, a ten se ve vyložené šanci nemýlil. Asistence: Lukáš Endál, David Šafránek.
     
    19:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí obrací vývoj zápasu. Matyáš Zelingr dostal nabito na modrou čáru, vyslal jedovatý projektil a těsně před gólmanem Frodlem tečoval střelu PATRIK MACHAČ, jehož teč přeskočila strážce svatyně a Kladno se dostalo patnáct vteřin před koncem třetiny do vedení. Asistence: Matyáš Zelingr, Linus Svedlund.
     
    17:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle byla krásná akce, která vyústila ve vyrovnávací gól. Roman Přikryl měl kotouč na holi až nezvykle dlouho, nakonec vymyslel geniální přihrávku na PATRIKA MACHAČE, který puk dorazil do poodkryté brány. Asistence: Roman Přikryl, David Štich.
     
    06:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu. V přesilové hře se dostal k puku Jan Pohl, který po modré čáře posunul puk na MARKA RAČUKA, a ten z voleje prostřelil Cikánka. Asistence: Jan Pohl, Lukáš Endál.
    Marken.cz

    Vojtěch Voštinka

    Branky a nahrávky: 18. Machač (R. Přikryl, Štich), 20. Machač (Zelingr, Svedlund), 30. M. Hořava (Kurjanov, J. Kloz), 32. T. Kaut (Zelingr), 42. D. Tůma (J. Kloz), 44. M. Hořava (P. Hořava, Kurjanov), 45. Redlich (Zikmund) – 7. Račuk (Pohl, Endál), 26. Z. Doležal (Endál, Šafránek)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Stahl) – Kehar, P. Hořava, Veber, F. Matula, Zelingr, Repe, Štich – Machač, Zikmund, T. Kaut – Redlich, Kurjanov, R. Přikryl – J. Kloz, D. Tůma, Kubík – Pekr, Svedlund, M. Hořava.
    HC Slavia Praha: Frodl (44. Vecka) – Ryzák, Pohl, Štibingr, Šmíd, Kasík, Barák, Kolařík – Endál, Krliš, Šagát – M. Ondráček, Račuk, Jankovský – Z. Doležal, J. Doležal, Šafránek – Nedvídek, Kubica, Šergl.

    Rozhodčí: Škrobák, Sýkora – Votrubec, Ševic
    thejrc.org