Boston – Florida 2:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Florida Panthers
Pondělí 09.04.2018, 01:30 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Jevgenij DADONOV - 2:4
     
    58:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Tuukka Rask skvěle zasáhl pravým betonem proti střele Panthers z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jenže před bránou se dostal k dorážce JEVGENIJ DADONOV a bekhendem puk zametl těsně nad ledem z vnitřního oblouku levého kruhu k tyči! Asistence: Jared McCann.
    49:54 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    49:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ryan Donato krásnou zadovkou naslepo zpoza brány našel u pravé tyče Patrice Bergerona, který přenesl hru krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma do levého kruhu, kde DAVID PASTRŇÁK z úhlu krásnou střelou zápěstím zamířil do odkryté brány! Bruins jsou zpět. Asistence: Patrice Bergeron a Ryan Donato.
    33:33 Maxim MAMIN - 1:3
     
    33:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers dvěma nádhernými přihrávkami přes osu útočného pásma vyšachovali ze hry kompletně obranu Bruins a MAXIM MAMIN na bodu pravého kruhu napřáhl ke střele, která pod levým betonem Tuukky Raska prošla do brány! Florida vede poprvé v zápase o dvě branky. Asistence: Denis Malgin a Keith Yandle.
    16:46 Frank VATRANO - 1:2
     
    16:46
    Florida právě vstřelila branku!
    FRANK VATRANO po špatné rozehrávce Bruins a přihrávce z levé strany od Jareda McCanna v blízkosti modré čáry napřáhl na ose útočného pásma k nádherné střele s příklepem, která zamířila nad levé rameno Tuukky Raska a od horní tyče se odrazila do brány! Frank Vatrano se vrátil zpět do TD Garden, aby v roli bývalého hráče Bostonu asistoval u prvního gólu a druhý zařídil. Asistence: Jared McCann a Jamie McGinn.
    08:18 David BACKES - 1:1
     
    08:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    James Reimer sice dokázal dobře zakročit proti střele Bruins od modré čáry, jenže puk vyrazil pouze před sebe, čehož využil dokonale DAVID BACKES a z otočky kotouč kolem brankáře Floridy bekhendem poslal po ledě do brány – 1:1! Asistence: Kevan Miller a David Krejčí.
    01:22 Henrik BORGSTRÖM - 0:1
     
    01:22
    Florida právě vstřelila branku!
    HENRIK BORGSTRÖM na útočné modré čáře převzal puk a po ose ledové plochy ho zavezl do mezikruží, kde krásnou střelou zápěstím mezi nohama jednoho z obránců Bruins a nad lapačkou Tuukky Raska zamířil do vzdálenějšího horního rohu brány! Asistence: Frank Vatrano.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Backes (K. Miller, Krejčí), 50. Pastrňák (Bergeron, Donato) – 2. Borgström (Vatrano), 17. Vatrano (McCann, J. McGinn), 34. Mamin (Malgin, Yandle), 59. Dadonov (McCann)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), McAvoy, Krug, K. Miller, Grzelcyk, McQuaid – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Krejčí (A), Backes – Schaller, Acciari, Wingels – Heinen, Donato, B. Gionta. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.
    Florida Panthers: Reimer (52. Luongo) – Yandle (A), Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Weegar, McCoshen – Huberdeau, Trocheck (A), Sceviour – Dadonov, McCann, Bjugstad – Vatrano, Malgin, J. McGinn – Borgström, Mamin, C. Brickley. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Dan O'Rourke. Čároví: Matt MacPherson, Brian Mach

    Diváci: 17565
    thejrc.org