Philadelphia – NY Islanders 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 0:4 (kon.) | Toronto – San Jose 3:2 (2:1 po s.n.)
Montreal – Tampa 2:1 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Buffalo 6:2 (kon.) | St. Louis – Vegas 2:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 4:3 (kon.) | Arizona – Nashville 3:2 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 2:1 (2:1 po s.n.)
Calgary – Los Angeles 4:3 (kon.) | Colorado – Columbus 2:0 (kon.)
po prodl.
Arizona Coyotes
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Nashville Predators
Pátek 05.01.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:19 Christian FISCHER - 3:2
     
    62:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti otáčí zápas a radují se z hodně upracovaného vítězství! Arvidsson s Johansenen propadli v útočném pásmu a z toho vznikl rychlý brejk Jakoba Chychruna. Jeho bekhendové zakončení Saros ramenem vyrazil před sebe a tam už byl CHRISTIAN FISCHER, jenž dopravil kotouč do brány. Ta byla Sarosem lehce vychýlena, ovšem rozhodčí gól přesto uznali. Na platnosti rozhodující trefy pak nic nezměnila ani výzva Preds, kteří si stěžovali na nedovolené bránění brankáři. Asistence: Jakob Chychrun, Derek Stepan.
    57:11 Nick COUSINS - 2:2
     
    57:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Velké přesilovkové trápení přece jenom končí vyrovnáním na 2:2! Demers si na modré čáře vyměnil puk s Goligoskim a tečovanou střelou zpoza pravého kruhu ho poslal do ohně. Tam se po zákroku Sarose nejlépe zorientoval NICK COUSINS a poslal svou dorážku skrz nohy Ekholma až do sítě. Asistence: Jason Demers, Alex Goligoski.
    40:08 Craig SMITH - 1:2
     
    40:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili devět sekund před koncem druhé části a nyní osm sekund po startu následující třetiny! CRAIG SMITH se před vhazováním trochu porafal s Martinookem, posléze vystartoval napadat chybujícího Ekmana-Larssona a zprava vystřelil nesmírně přesně do horního rohu branku nad Raantovo rameno. Bez asistence.
    39:51 Ryan ELLIS - 1:1
     
    39:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vyhození na icing se Kojotům v úplném závěru druhé třetiny nevyplatilo! Colton Sissons uspěl na vhazování proti Stepanovi, Hartnell pak posunul puk na RYANA ELLISE a jeho bleskurychlou střelu zápěstím zastavila až síť za zády Anttiho Raanty. Asistence: Scott Hartnell, Colton Sissons.
    32:41 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    32:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se dostávají do vedení! Domácí byli o něco úspěšnější v takřka nekončené mele u mantinelu, kotouč nakonec vydoloval Martinook a posunul ho ANTHONY DUCLAIROVI, který si to z pravé strany nebojácně namířil brankoviště a zasunul puk přes pravý beton Sarose. Asistence: Jordan Martinook.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 33. Duclair (Martinook), 58. Cousins (Demers, Goligoski), 63. Fischer (Chychrun, Stepan) – 40. Ellis (Hartnell, Sissons), 41. C. Smith


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Goligoski (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Rieder, Stepan (A), Perlini – Fischer, Domi, Keller – Archibald, Dvorak, Crouse – Duclair, Cousins, Martinook.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Jemelin – Arvidsson, Johansen (A), Järnkrok – C. Smith, Turris, Fiala – Sissons, Bonino, Hartnell – Salomäki, Watson, Åberg.

    Rozhodčí: Meier, Hebert – Barton, Sericolo

    Diváci: 13 190
    thejrc.org