Helas Brno – Svarog Teplice 3:6 (kon.) | Olympik Mělník – Slavia 5:4 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 0:5 (kon.)
Gamaspol Jeseník – Interobal Plzeň 1:7 (kon.) | Třinec – Česká Lípa 2:5 (kon.) | Litoměřice – Sparta 3:3 (kon.)
konec
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
0:5 (0:1)
FK Chrudim
Pátek 05.01.2018, 20:001. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Nejzbachu! Max podtrhuje svůj další pětibodový večer, když tentokrát vybídl ke střele LUKÁŠE REŠETÁRA, jenž se ostrou ranou pod břevno prostě nemýlil – 0:5!
     
    38:01
    Matěj Slováček bránil rozehrávce příliš blízko a na jeho konto míří žlutá karta.
     
    36:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nyní dali Chrudimští svému soupeři lekci! Další rychlá akce ERA-PACKu po ose Max – FELIPE skončil dalším jednoduchým zakončením do prázdné branky – 0:4!
     
    36:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak se již v posledních zápasech Chrudimi stalo tradicí, je tu hattrick MAXE! Koudelka využil prázdné branky Nejzbachu, posunul balon na chrudimského ostrostřelce, který do prázdné branky neomylně uklidil míč – 0:3!
     
    35:26
    Tak to byl opravdu přímý souboj Libora Gerčáka s Dmitrijem Litviněnkem! Domácí brankář se dostal až před gólmana Chrudimi, ten ho ale skvělým zákrokem vychytal! Následně Gerčák přes ukrajinského gólmana přepadl, domácí fandové si žádali penaltu.
     
    35:17
    Nejzbach cítí šanci a posílá Gerčáka do pole!
     
    31:40
    Vágner si vybil své nadšení proti Romanu Marešovi a zcela po právu si do statistik připsal žlutou kartu.
     
    29:34
    Po delším čase se zase do pozoru publika dostal brankář Litviněnko, který musel kvalitním zákrokem zabránit snížení!
     
    27:11
    Nyní se již chrudimští fanoušci radovali ze třetího gólu, ten ale odmítl fantastickým zákrokem Libor Gerčák! Brankář Nejzbachu se včas přesunul proti Došově střele a na brankové čáře ji na poslední chvíli zastavil.
     
    24:26
    Kubáta z rychlého protiútoku zastavil Tomáš Koudelka, který je za své počínání odměněn žlutou kartou.
     
    22:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brazilská spolupráce dnes klape, Chrudimští odskakují na rozdíl dvou branek! Felipe z rychlé protiakce obešel posledního hráče, jeho střelu brankář Gerčák tečoval pouze do MAXE, od něhož se míč odrazil až za brankovou čáru – 0:2!
     
    19:28
    Chvíli na to dostal šanci na reparát a další jeho výhoz byl mnohem povedenější! Litviněnko ale dokázal včas zareagovat a na poslední chvíli zabránil vyrovnání skvělým zásahem!
     
    12:41
    Další velká šance Chrudimi! Matěj Slováček se s Davidem Drozdem snažili dotlačit míč do sítě z bezprostřední blízkosti, domácí brankář Gerčák ale rukama nohama zachránil současný stav!
     
    12:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Secvičený signál přináší první radost chrudimského týmu! Felipe od postranní čáry neomylně našel na zadní tyči skluzujícího MAXE, který se štěstím propasíroval balon do sítě Nejzbachu – 0:1!
     
    08:37
    Stoprocentní gólovku nyní spálil Václav Sklenář, kterému naservíroval míč před branku Jiráský. Litviněnko se skvěle přesunul a fantastickým zákrokem zachránil čisté konto Chrudimi!
     
    07:26
    Skvělé čtení hry předvedl Tomáš Koudelka, který zachytil rychlou akci Nejzbachu a naopak tím sám založil nebezpečný protiútok. Na jeho konci David Drozd protáhl brankáře Libora Gerčáka!
     
    03:23
    První velká šance ERA-PACKu končí skvělým zákrokem Gerčáka! David Drozd se totiž dokázal uvolnit na levé straně, tvrdou střelou ale nechal vyniknout pouze gólmana Nejzbachu.

    Petr Dejnožka

    Branky: 13. Max (Felipe), 23. Max (Felipe), 37. Max (Koudelka), 37. Felipe (Max), 39. Rešetár (Max)

    Karty:   32. Vágner (VMY) – 25. Koudelka (CHR), 39. Slováček (CHR)


    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: L. Gerčák (Špinar) – Sklenář, Jeníček, Štanglica, Michalec, Kubát, Vágner, Novák, Vladyka, Jiráský, Šabata, Koblasa
    FK Chrudim: Litviněnko (Žďánský) – Felipe, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Rešetár, Slováček

    Rozhodčí: Milner, Řeháček – Nešnera
    thejrc.org