Helas Brno – Svarog Teplice 3:6 (kon.) | Olympik Mělník – Slavia 5:4 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 0:5 (kon.)
Gamaspol Jeseník – Interobal Plzeň 1:7 (kon.) | Třinec – Česká Lípa 2:5 (kon.) | Litoměřice – Sparta 3:3 (kon.)
konec
Helas Brno
3:6 (0:5)
Svarog FC Teplice
Pátek 05.01.2018, 19:30 • MSH Vodova Brno • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:53
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH CUPÁK přece jen ještě stihl doklepnout balon za čáru a korigovat konečný stav. Prohře již však nebyl schopen zabránit. Asistence: David Kubica.
     
    31:43
    Teplice právě vstřelily branku!
    NENE se vymotal ze složité situace, kdy byl napadán hned několika protivníky, a v poklidu nasměroval balon doprostřed prázdné klece. Asistence: Lucas Borges.
     
    30:34
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Důrazně před branku šel TOMÁŠ POUL, který se naplno položil do přihrávky ze strany a nekompromisně snižuje na rozdíl tří gólů. Asistence: Vojtěch Cupák.
     
    24:19
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    JIŘÍ MUŽÍK využil svojí pozice ofenzivně laděného gólmana při hře v pěti a poslal balon pod padajícím protihráčem do volného místečka. Asistence: Ivan Šarközy.
     
    18:26
    Teplice právě vstřelily branku!
    Senzačního gólu dosáhl JEAN! Ten sice napoprvé přenechal balon soupeři, nicméně poté ukázal obrovskou bojovnost a získal míč zpět. Následující rána k tyči už znamenala zvýšení náskoku. Bez asistence.
     
    15:23
    Teplice právě vstřelily branku!
    Během rohové rozehrávky se Teplice domluvily na nečekaném signálu. Nahrávku podél brankové čáry doběhl DAVID ČERNÝ a svižně ji prodloužil za záda Konečného. Asistence: Jiří Baran.
     
    13:02
    Teplice právě vstřelily branku!
    Cizinecká spolupráce přináší Teplicím pojištění výsledku. JEAN využil rychlé otočky a úspěšně uzavřel svůj pobyt kolem Konečného brány. Asistence: Nene.
     
    02:29
    Teplice právě vstřelily branku!
    CLAUDINHO proběhl do předbrankového prostoru, kde přetlačil nejbližšího obránce Helasu a zarputile dovedl míč do odkryté sítě. Asistence: Lucas Borges.
     
    01:29
    Teplice právě vstřelily branku!
    Aktivní úvod ze strany hostující formace vrcholí otevírací trefou v podání NENEHO. Jeho dělovka z rozehrávky před soupeřovou svatyní se ujala dokonale. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Branky: 25. Mužík (Šarközy), 31. Poul (Cupák), 40. Cupák (Kubica) – 2. Nene, 3. Claudinho (Lucas), 14. Jean (Nene), 16. Černý (Baran), 19. Jean, 32. Nene (Lucas)


    Helas Brno: Konečný – Lacko, Cupák, Mužík, Poul, Lidmila, Šarközy, Pavliš, Mikeš, Sznapka, Stříž, Šperka, Ovčačík, Kubica
    Svarog FC Teplice: Kudrna – Kulhánek, Baran, Nene, Lucas, Jean, Žák, Černý, Künzl, Kasal, Cibrík, Hůla, Claudinho
    thejrc.org