Helas Brno – Svarog Teplice 3:6 (kon.) | Olympik Mělník – Slavia 5:4 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 0:5 (kon.)
Gamaspol Jeseník – Interobal Plzeň 1:7 (kon.) | Třinec – Česká Lípa 2:5 (kon.) | Litoměřice – Sparta 3:3 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
3:3 (1:1)
Sparta Praha
Pátek 05.01.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Přeji příjemný večer všem nadšencům futsalu! Dnes je na programu 15. kolo VARTA futsal ligy, ve kterém se mimo jiné utká celek Gardenline Litoměřice proti celku AC Sparta Praha. Zápas se odehraje od 20:30h. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Gardenline Litoměřice

    Ještě před několika zápasy Litoměřice výsledkově zaostávaly za svými představami. Tyto důvody vedly ke změně na trenérském postu. Igora Vodeckého nahradil Marek Kopecký. S příchodem nového trenéra přišel nový impuls a Gardenline zlepšil své výsledky. Z posledních dvou domácích utkání zvítězilo v obou případech. Dnešní hostitele může těšit především skalp Plzně, momentálně čtvrtého celku tabulky, kterou v posledním zápase roku 2017 porazil velmi těsným výsledkem 3:2. Mezi svátky se k týmu připojila nová posila Rafael, reprezentant Ázerbajdžánu a rodák z Brazílie. Po svátcích si brousí Gardenline zuby na Spartu, i když všichni samozřejmě vědí, jak silnou ofenzivu jejich dnešní soupeř má. Na druhou stranu disponují Litoměřice druhou nejlepší defenzivou v celé soutěži (pouze 36 obdržených branek).

    Nejproduktivnější hráči:
    Michal Kovács – 14 bodů (5+9)
    Vagnao – 11 bodů (7+4)
    Lukáš Krok – 9 bodů (6+3)
    Douglas Graciano – 9 bodů (6+3)
    Radek Hrdý – 8 bodů (5+3)

    Poslední odehraná utkání:
    Gardenline Litoměřice – Interobal Plzeň 3:2
    Svarog Teplice – Gardenline Litoměřice 3:5
    ERA-PACK Chrudim – Gardenline Litoměřice 4:1
    Gardenline Litoměřice – Olympik Mělník 3:1
    Nejzbach Vysoké Mýto – Gardenline Litoměřice 5:4
     
    Igor Vodecký, asistent trenéra (Gardenline Litoměřice): "Víme, jakou má Sparta sílu, ale hrajeme doma a budeme chtít ukázat svou kvalitu a náš první zápas v novém roce vyhrát. Bude to těžké střetnutí, ale my se na zápas kvalitně připravíme, zanalyzujeme si hru soupeře a připravíme taktiku tak, aby byla úspěšná. Věřím, že to zvládneme a zvítězíme."
     
    Tabulka VARTA futsal ligy:

    1. ERA-PACK Chrudim – 40 bodů (72:19)
    2. Sparta Praha – 34 bodů (68:41)
    3. Vysoké Mýto – 30 bodů (55:40)
    4. Interobal Plzeň – 29 bodů (68:40)
    5. Gardenline Litoměřice – 23 bodů (43:36)
    6. Slavia Praha – 21 bodů (65:58)
    7. Svarog Teplice – 18 bodů (65:63)
    8. Helas Brno – 18 bodů (49:53)
    9. Olympik Mělník – 9 bodů (45:74)
    10. Gamaspol Jeseník – 8 bodů (34:67)
    11. Démoni Česká Lípa – 6 bodů (30:56)
    12. Ocel Třinec – 3 body (30:77)
     
    AC Sparta Praha

    To Sparta má jiné starosti. Po letním posílení zahraničními hráči je skoro k nezastavení, po 14 kolech ji patří 2. příčka, šest bodů za jednoznačnou Chrudimí. Ofenzivní smršť pražského celku řídí Marcelo s Wildem, kteří dohromady nastříleli více než polovinu branek svého zaměstnavatele – 36. První zmiňovaný, Marcelo, dnes ovšem z důvodu zranění do zápasu nezasáhne, stejně jako sedmadvacetiletý Amadeu. Do sparťanského dresu se naopak vrací Pimpolho, který je nejspolehlivější nahrávač druhého celku tabulky. Nejnovější posilou pražské Sparty je staronová tvář, reprezentant Ondřej Vahala. Svůj poslední zápas odehrála Sparta v derby na Slavii, kde zanechala všechny 3 body po smolné prohře 1:2. Chuť si budou chtít hráči spravit právě v Litoměřicích. Podaří se jim to?

    Nejproduktivnější hráči:
    Marcelo – 25 bodů (17+8)
    Wilde – 25 bodů (19+6)
    Pimpolho – 18 bodů (2+16)
    Azem Brahimi – 13 bodů (7+6)
    Amadeu – 13 bodů (5+8)

    Poslední odehraná utkání:
    Slavia Praha – Sparta Praha 2:1
    Sparta Praha – Démoni Česká Lípa 4:1
    Interobal Plzeň – Sparta Praha 2:5
    Svarog Teplice – Sparta Praha 3:6
    Sparta Praha – ERA-PACK Chrudim 2:7
     
    Beni Simitči, trenér (Sparta Praha): "Na duel s Litoměřicemi se pečlivě připravujeme. Už nyní ale víme, že do zápasu nezasáhnou Amadeu, jehož zranění je dlouhodobé a nevíme, zda vůbec stihne play off a ani Marcelo, který si odnesl zranění z derby. Určitě ale počítáme s navrátilcem Pimpolhem. Víme, že Gardenline posílil, a to ať už o Radima Zárubu či o Rafaela. Nám ale situace a postavení v tabulce velí tak, že i když budeme oslabení, musíme odčinit prohru se Slavií a dostat se zpět na vítěznou vlnu. Věřím, že hráči dají do zápasu vše a nepřipustíme další klopýtnutí."
     
    Vzájemné zápasy

    Oba celky se v rámci nejvyšší futsalové soutěže střetli celkem osmkrát (z toho pětkrát v play-off). Častěji se radovali hráči Sparty Praha, kteří vyhráli celkem 5 střetnutí. Naopak Litoměřice uspěly jen ve třech duelech.

    Poslední vítězství Sparty se datuje na 1. října, kdy v domácím prostředí porazila Litoměřice 3:1. Litoměřice se mohly radovat z vítězství nad Spartou naposledy 28. dubna už ve zmiňovaném čtvrtfinále play-off.
     
    Dnešní utkání bude řídit dvojice rozhodčích Jiří Šmíd a Ondřej Černý. Vypomáhat jim bude v prostoru střídaček třetí rozhodčí Jan Novotný. V roli delegáta FAČR je přítomný Roman Švagr.
     
    Úvodní sestavy:

    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Šimon) – Ridrigo, Záruba, Matheus, Zapletal, Fabricio, Hrdý, Kovács (C), Graciano, Rafael, Vagnao, Krok, Tichý.

    AC Sparta Praha: Vahala (Cristiano, Bezstarosti) – Belej (C), Brahimi, Diego, Cupák, Pimpolho, Sop, Hájek, Hora, Doležal.

    Rozhodčí: Šmíd, Černý – Novotný.
    Delegát: Švagr.
     
    Dobrý den, dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal u dnešního textového online přenosu. Oba celky se momentálně nachází na hrací ploše, kde probíhá předzápasová rozcvička.
     
    Hráči v doprovodu rozhodčích nastupují na hrací plochu, kde jsou představovány sestavy jednotlivých týmů.
     
    Na zápas si našlo cestu poměrně velké množství diváků, mezi kterými nechybí lovosičtí příznivci Sparty Praha.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    O rozehrávku se postarali hráči hostujícího celku, o míč ovšem velmi brzy přišli. Ale ani domácí se na míči moc dlouho neohřáli.
     
    00:52
    Litoměřičtí velmi dlouho kombinovali na vlastní obranné polovině, kde také přišla chyba při zpracování míče v podání Kovácse.
     
    01:04
    Krok si potáhl míč po levé straně a z ostrého úhlu vyzkoušel pozornost Vahaly, který si s tímto zakončením poradil bez větších problémů.
     
    01:44
    Další akce domácích už vypadala mnohem nebezpečněji. Krok zakončoval na středu hrací plochy, ale zakončení bylo zblokováno jedním z bránících hráčů a Vahala tak zakročovat nemusel.
     
    02:03
    Také sparťané se dostali do šance. Vavrek si ale v klidu doběhl na hranici brankoviště pro zblokovanou střelu.
     
    02:57
    Rafael se poprvé v novém působišti na severu Čech uvedl povedenou střelou. Tu Vahala dokázal zlikvidovat odkopnutím míče do hlediště.
     
    03:07
    Oba celky se vystřídaly v útočném snažení, ale ani jeden nedokázal dotáhnout svou akci do zakončení.
     
    04:05
    Belej si obešel jednoho z domácích obránců a už už zakončoval. Jenže se včas dokázal vrátit Matheus, který obral o míč nejprve kapitána Sparty a poté jednoho z dalších útočníků. Při druhém zákroku si ale počínal za hranicí pravidel a Litoměřice načítají první akumulovaný faul.
     
    04:45
    Kovács si v osobním souboji s Brahimim poradil, upřednostnil svá kila.
     
    05:04
    Krok propálil od pravé postranní čáry vše, co mu stálo v cestě. Míč prošel i za záda Vahaly, ale kde se vzal, tu se vzal na brankové čáře Brahimi, který odkopával míč na poslední chvíli do zámezí!
     
    05:43
    Domácí napadají rozehrávku svého soka hluboko na útočné polovině. Sparťané mají problémy s rozehrávkou.
     
    06:03
    Zárubova střela z prvního doteku nechala vyznamenat Vahalu, který levou nohou vykopl míč mimo hrací plochu.
     
    06:33
    Záruba po nacvičené akci zakončoval střelou z půlící čáry. Vahala se vyznamenal a předvedl velmi dobrý zákrok. Míč následně putoval do zámezí, kde nejprve rozhodčí přiznali míč domácím, ale Kovács se v rámci fair-play přiznal k teči a rozehrávat tak budou hosté.
     
    07:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se z první větší šance prosazují. DAVID CUPÁK se ocitl po příhře od Sopa s míčem sám před před Vavrekem, ale ani on nedokázal Cupáka zabrzdit v rozjeté akci a míč dokázal procpat po kličce až do sítě. Asistence: Martin Sop.
    07:12 David CUPÁK - 0:1
     
    07:35
    Sparta se proviňuje třetím akumulovaným faulem v zápase.
     
    08:28
    Gardenline zamkl svého soupeře na obrannou polovinu a dlouho nepouštěl k míči. Přesto se hráči v zeleno-bílém dresu nedokázali dostat k většímu ohrožení Vahalovy brány.
     
    08:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    09:20
    Litoměřičtí se pokoušeli o rychlý kontr, ale soupeř se stihl včas vrátit a zavřít zadní vrátka. Přesto domácí pokračují s míčem u nohou.
     
    09:58
    Domácí předvedli velmi dobře secvičenou akci, která neskončila brankou jen zásluhou špatné hlavičky Záruby, který se ocitl na konci celé akce v bezprostřední blízkosti brány.
     
    10:29
    Pimpolho od levé postranní čáry hledal na středu zcela osamoceného spoluhráče, který se k míči ovšem k radosti domácích příznivců v bezprostřední blízkosti Vavreka nedostal.
     
    11:26
    Sparta se pokouší o hru s brankářem na útočné polovině. Je evidentní, že Vahala umí i zaútočit.
     
    12:12
    Rodrigo zasáhl míč pouze na dlouhou nohu a na vrcholu brankoviště tak nezakončil tak razantně, jak by si představoval. Následný pokus o nůžky ve stoje skončil neúspěšně, neboť se míč od nohy Rodriga dostal pouze do držení Vahaly.
     
    12:42
    Na akumulované fauly je zápas vyrovnán. Aktuální stav 3:3.
     
    13:13
    Hosté to zkouší znovu s brankářem v útoku. Uvidíme, jak budou úspěšní tentokrát.
     
    13:32
    Míč velmi rychle ztratili a byla z toho šance domácích na rychlý protiútok. Výhoz Vavreka ovšem doputoval pouze na hlavu bránícího hráče, který v tísni odhlavičkoval míč raději mimo hrací plochu.
     
    13:37
    Následná rohová rozehrávka se domácímu celku vůbec nepovedla. Sparta takřka okamžitě uzmula míč.
     
    14:18
    Sparťané dohnali svou aktivitou na míči soupeře již ke čtvrtému akumulovanému faulu.
     
    14:37
    Vagnao se snažil od pravé postranní čáry nalézt přes tři protihráče Matheuse. Ten byl ale velmi dobře pokryt a míč zasáhnout nemohl.
     
    14:54
    Tentokrát už to ale vyšlo! A v hledišti to po zakončení Matheuse pouze zahučelo. Zakončení směřovalo příliš vysoko.
     
    15:37
    Akce hráčů celku z hlavního města skončila velmi brzy nepovedenou rozehrávkou na útočné polovině. Vavrek si musel pro míč vyběhnout na vrchol brankoviště.
     
    16:23
    Oddechový čas pro domácí.
     
    16:23
    Pauza se nám o něco protáhla, rozhodčí si vyžádali úklid hrací plochy.
     
    16:28
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Nová akvizice v dresu Litoměřic se trefuje ve svém prvním zápase. RAFAEL se efektní kličkou do levé strany zbavil svého strážce a střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za zády Vahaly. Asistence: Michal Kovács.
    16:28 RAFAEL - 1:1
     
    16:36
    Litoměřice se provinily pátým akumulovaným faulem! Nyní si bude muset dávat pozor na další fauly.
     
    17:24
    Sparta se také provinila proti pravidlům. Po zákroku na půlící čáře má načtený už čtvrtý akumulovaný faul.
     
    17:54
    Po odpískání zajel zezadu do Záruby jeden z protihráčů. Rozhodčí tuto situaci nevyhodnotili jako zákrok za hranicí pravidel a zřejmě bude Sparta pokračovat se čtyřmi akumulovanými fauly.
     
    17:54
    Záruba už je na svých nohou a nevypadá to s ním zrovna nejlépe. Uvidíme, zda v dalším průběhu zápasu ještě zasáhne do hry.
     
    18:14
    Litoměřičtí velmi dobře napadali svého soupeře hluboko na útočné polovině. Soupeř jen se štěstím otřel míč o soupeře, aby se dostal k rozehrávce od postranní čáry.
     
    18:38
    A Sparta už je znovu připravena hrát powerplay s Vahalou na útočné polovině.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    19:18
    Vavrek musel zasahovat proti hlavičce Beleje, od jehož hlavy se snášel míč na jeho spoluhráče. Nebýt Vavrekova zákroku, bůh ví, jak by celá situace dopadla.
     
    19:58
    Vagnao se v posledních vteřinách ještě pokusil vystřelit, ale jeho střela měla jepičí život a skončila na nohách prvního bránícího hráče.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase měli diváci možnost zhlédnout velmi vyrovnaný souboj. Z první šance se jako první prosadili hosté, kteří šli do jednobrankového vedení v 8. minutě po trefě Cupáka. Odpověď od domácích přišla v 17. minutě, kdy se poprvé v dresu Litoměřic trefil v premiérovém zápase Rafaelo. I nadále bylo k vidění plno akcí na obou stranách, ale žádná už nevedla ke skórování, a tak první polovina skončila smírně 1:1.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:19.
     
    Hráči i rozhodčí jsou nachystáni na hrací ploše. Za malou chvíli bude pokračovat zápasu druhým poločasem.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:12
    Akce domácích byla zastavena už na půlící čáře, Kovács otřel přihrávku o nohu soupeře. Litoměřice budou rozehrávat míč od postranní čáry.
     
    20:36
    Vavrek musel vyběhnout proti Diegově zakončení až na vrchol brankoviště. Se zákrokem ale uspěl a stav utkání zůstává i nadále nezměněn.
     
    21:26
    Krok dokázal v rohu hrací plochy obehrát hned dva protihráče a brankáře. Jeho nabídka před bránu však zůstala nevyslyšena. Míč uzmuli hráči Sparty a raději celou hru zklidnili.
     
    22:25
    Sparťané velmi často zkoušejí útočit s brankářem do přečíslení. Nyní předvedli další akci, ale míč skončil daleko vedle brány.
     
    22:41
    Kovács z první zklepl míč na rozeběhnutého Zárubu, který hledal ještě lépe postaveného spoluhráče. Adresát se ale k míči nedostal, neboť přihrávka nebyla tak přesná, jak by si Záruba určitě přál.
     
    23:57
    Vagnao prováhal správný moment na vyběhnutí proti Pimpolhovi. Hosté se tak dostali do přečíslení 2 na 1 a jen se štěstím se nedostal míč od nohy zmíněného hráče na zcela osamoceného naběhnuvšího spoluhráče u vzdálenější tyče.
     
    24:53
    Sparta se proviňuje prvního akumulovaného faulu.
     
    25:07
    Vzápětí je načítán druhý akumulovaný faul, tentokrát za jasné postrčení Záruby.
     
    25:08
    K exekuci volného kopu se postavil kapitán Kovács a svým tvrdým zakončením trefil pravou tyč hostující svatyně.
     
    25:45
    Sop se dostal tváří v tvář Vavrekovi, ale ani nadvakrát neuspěl. První střelu Vavrek vyrazil ke střelci, druhá už směřovala vysoko nad.
     
    26:17
    Domácí přichází velmi rychle o míč a hosté znovu zkouší štěstí v pěti hráčích v útoku.
     
    26:29
    Kovácsův pokus přes celou hrací plochu končí jen těsně vedle levé tyče zcela opuštěné brány Sparty.
     
    27:06
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Útočná aktivita byla v posledních chvílích spíše na straně Litoměřic. RADIM ZÁRUBA místo přihrávky volil raději střelu, při které trefil jednoho z protihráčů, od jehož těla se odrazil míč do vlastní brány. Asistence: Lukáš Krok.
    27:06 Radim ZÁRUBA - 2:1
     
    28:10
    Matheus si u postranní čáry hrál s míčem tak dlouho, až donutil protihráče k faulování, v pořadí již třetí.
     
    28:19
    A během krátké chvíle přichází čtvrtý akumulovaný faul.
     
    28:49
    Tichý hrál s míčem zády k bráně a mohl si vybrat ze dvou spoluhráčů, kteří mu nabíhali. Vybral si Rodriga, který ale nedokázal zakončit přes dobře bránícího obránce.
     
    29:24
    Vavrek si připisuje další povedený zákrok. Rodrigova následná střela přes celou délku hrací plochy znovu jen těsně míjí hostující branku.
     
    30:21
    Dlouho drželi domácí míč na vlastních sálovkách. Po chvíli se otevřelo pro Rodriga místo pro náběh, které také využil. Přihrávka ale byla příliš dlouhá a míč končí v autu.
     
    30:46
    Pimpolho se v přečíslení 2 na 1 dostal s míčem osamocen před Vavreka, ještě ale zvolil kličku, při které mu jeden z bránících hráčů dokázal na poslední chvíli odkopnout míč do bezpečí.
     
    31:06
    Oddechový čas pro hosty.
     
    31:07
    Za Spartu se exekuce volného kopu chopil Cupák, který při prvním pokusu trefil tělo Vavreka, při druhém trefil salvu těl obránců před brankovou čárou.
     
    31:20
    Rafael se dostal s míčem za obranu Sparty a na poslední chvíli ho skopl Pimpolho (SPA) zezadu k zemi. Od rozhodčích si vysloužil žlutou kartu. Zároveň je to pátý akumulovaný faul pro hosty.
     
    31:48
    Vagnao po pravé straně pelášil s míčem u nohy. Ze zhruba dvanácti metrů vyzkoušel střelu, která ovšem neměla tak velkou razanci, aby bylo pro Vahalu nebezpečná.
     
    32:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se Spartě tlak do brány vyplatil. Ovšem uspěla až se třetí dorážkou, které se v zaskočené obraně ujal DAVID CUPÁK, který našel volné místo pod horní tyčí. Asistence: Brahimi.
    32:14 David CUPÁK - 2:2
     
    33:44
    Sparťané po zisku míče zkouší znovu hru v pěti hráčích na útočné polovině.
     
    33:59
    Belej nastřelil tyč domácí brány!
     
    34:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají chvilkový herní výpadek Litoměřic. Se střelou nejprve neuspěl Sop, poté se ale k odraženému míči dostal MICHAL BELEJ, který už našel místo mezi tělem Vavreka a tyčí. Asistence: Martin Sop.
    34:23 Michal BELEJ - 2:3
     
    34:23
    Oddechový čas pro domácí.
     
    34:47
    Na domácí bránu se hnala znovu dvojice protihráčů, tentokrát ale byla včas obrána o míč.
     
    35:27
    Na předváděné hře domácích v obraně je vidět, že po dvou inkasovaných brankách nejsou zrovna v nejlepším rozpoložení. Velmi lehká přihrávka doputovala málem na osamoceného Diega. Ten to měl ale k míči přeci jen daleko.
     
    36:15
    Trenér domácích Kopecký se rozhodl, že už nebude vyčkávat a posílá do hry za brankáře pátého hráče.
     
    36:41
    Střela Záruby byla zblokována ještě před Vahalou. Tím se vytvořila šance na střelu přes celou délku hrací plochy, kterou hosté využili, ale jen těsně branku netrefili.
     
    37:15
    Vahala svou přihrávkou připravil Spartu o míč. Následně měl na noze vyrovnání Záruba, ale bránu hostů přestřelil z půlící čáry jen o milimetry.
     
    38:03
    Fabricio už měl napřaženo ke střele, ale na poslední chvíli mu na středu hřiště odkopl míč mimo hrací plochu jeden z bránících hráčů.
     
    38:19
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Rafael předvedl velmi dobrý přehled o hře. Svůj zrak směřoval do levé části plochy, zatímco přihrávku směřoval doprava na vzdálenější tyč, kde se nacházel osamocený VAGNAO, který vyrovnává stav utkání na 3:3. Asistence: Rafael.
    38:19 VAGNAO - 3:3
     
    38:35
    Dnešní utkání sleduje 834 diváků.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    39:06
    Sparťané faulují a jelikož je to šestý faul, domácí budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    39:07
    Kovács netrefuje vůbec bránu Sparty z bodu pro desetimetrový kop!
     
    39:30
    Po svém zákroku na hrací ploše dostal Brahimi (SPA) žlutou kartu. Za další slovní protesty poté ještě kapitán Michal Belej (SPA). Litoměřice budou kopat druhý desetimetrový kop.
     
    39:31
    Tentokrát se k exekuci desetimetrového kopu postavil nováček v dresu Litoměřic Rafael. Ale ani on nedokázal procpat míč do sítě Sparty. Vahalovi pomohla tyč!
     
    39:58
    Litoměřičtí se snaží ještě ohrozit bránu z každé pozice, ale je to už zřejmě marný pokus o zvrat skóre.
     
    Konec zápasu.
     
    Byli jsme svědky velmi dramatického duelu. Střelecky načal druhý poločas domácí Záruba. Poté ale skóre otočila Sparta slepenými brankami ve 33. a 35. minutě. V tu chvíli byli hráči domácích opařeni, ale i přesto dokázali necelé dvě minuty před koncem zápasu skórovat a vyrovnat na 3:3. Už už to vypadalo, že zápas dojde v poklidném tempu do konce, ale Litoměřicím se naskytly dva desetimetrové kopy, které ovšem zůstaly nevyužity a rozhodly o konečné podobě skóre 3:3.
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním remízy vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:08:08)

    Josef Cestr

    Branky: 17. Rafael (Kovács), 28. Záruba (Krok), 39. Vagnao (Rafael) – 8. Cupák (Sop), 33. Cupák (Brahimi), 35. Belej (Sop)

    Karty:   32. Pimpolho (SPA), 40. Brahimi (SPA), 40. belej (SPA)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Šimon) – Ridrigo, Záruba, Matheus, Zapletal, Fabricio, Hrdý, Kovács (C), Graciano, Rafael, Vagnao, Krok, Tichý.
    Sparta Praha: Vahala (Cristiano, Bezstarosti) – Belej (C), Brahimi, Diego, Cupák, Pimpolho, Sop, Hájek, Hora, Doležal.

    Rozhodčí: Šmíd, Černý – Novotný.
    Delegát: Švagr

    Diváci: 834
    thejrc.org