Atlético – Getafe 2:0 (kon.) | Valencia – Girona 2:1 (kon.) | Las Palmas – Eibar 1:2 (kon.)
Sevilla – Real Betis 3:5 (kon.)
konec
Sevilla FC
3:5 (2:2)
Real Betis
Sobota 06.01.2018, 20:45 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Cristian TELLO - 3:5
     
    90+5
    Real Betis právě vstřelil branku!
    V poslední minutě nastavení je definitivně rozhodnuto! CRISTIAN TELLO vybojoval míč a zamířil dopředu, Rico se sice stihl vrátit, ale Tello přesprintoval obránce a prostřelil domácího brankáře přízemní ranou na přední tyč!
    67. Clément LENGLET - 3:4
     
    67
    Sevilla právě vstřelila branku!
    První centr sice hosté odvrátili, ale k míči se dostal Nolito, který ho vrátil do vápna, kde si naskakoval CLÉMENT LENGLET a hlavičkou snižuje na 3:4! Blesková odpověď, ale Seville stále schází jedna branka.
    65. Sergio LEÓN - 2:4
     
    65
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk hostů a Betis se výrazně přiblížil k výhře v derby po pěti letech! Tello vykouzlil nádhernou přihrávku do úniku na SERGIA LEÓNA, který neváhal a pravačkou uklidil míč k zadní tyči, Rico nestihl zareagovat..
    63. Riza DURMISI - 2:3
     
    63
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tohle už bylo na spadnutí! Hosté dlouho kombinovali před pokutovým územím, ale do šance se nemohli dostat. Nakonec výbornou akci vykouzlil León, který vrátil míč Boudebouzovi, jenž viděl nabíhajícího RIZU DURMISIHO, a ten měl spoustu klidu k zakončení, zblízka poslal Betis potřetí v utkání do vedení!
    40. Simon KJAER - 2:2
     
    40
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Výborně sehraná situace domácích a je podruhé srovnáno! Sevilla rozehrála na pravou stranu na Navase, jehož centr prostrčil Vázquez na SIMONA KJAERA, který stál na hraně ofsajdu a zblízka už hlavou překonal Adána, který byl bez šance i v tomto případě.
    21. Zouhair FEDDAL - 1:2
     
    21
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Výborně sehraný přímý kop a Betis znovu vede! Domácí si zapomněli pohlídal ZOUHAIRA FEDDALA, který si naskočil na vynikající centr Joaquína a prostřelil Rica. Jeho hlavička sice nebyla příliš umístěná, ale byla dostatečně razantní a brankář Sevilly na míč nedosáhl.
    13. Wissam Ben Yedder - 1:1
     
    13
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A domácí z přímého kopu srovnávají skóre a jsou odměnění za aktivitu! WISSAM BEN YEDDER si naběhl na dobrý centr Escudera, míč přeskočil Joaquina a domácí útočník poté z první šikovně přeloboval Adána.
    1. Fabián RUIZ - 0:1
     
    1
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup jako z říše snů pro hosty! Betis vybojoval napadáním míč, Guardado přenechal přihrávku Joaquína pro FABIÁNA RUIZE, který neváhal a ihned vypálil, jeho skákavý pokus skončil přesně u vzdálenější tyče, Rico na něj nedosáhl!

    Matěj Vybíral

    Branky: 13. Ben Yedder (Escudero), 40. Kjaer (F. Vázquez), 67. Lenglet (Nolito) – 1. Ruiz (Joaquín), 21. Feddal (Joaquín), 63. Durmisi (Boudebouz), 65. León (Tello), 90+5. Tello

    Karty:   25. Banega (SEV), 73. Escudero (SEV), 80. Lenglet (SEV) – 33. Guerrero (RBE), 66. Feddal (RBE), 68. Mandi (RBE), 80. León (RBE), 86. Tello (RBE), 90. Adán (RBE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 12:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:18.
    Sevilla FC: S. Rico – Corchia (85. Sarabia), Kjaer, Lenglet, Escudero – Banega, N'Zonzi, F. Vázquez (57. Correa) – Navas, Ben Yedder, Nolito (69. Muriel).
    Náhradníci: Soria – Correa, Geis, Krohn-Dehli, Mercado, Muriel, Sarabia.

    Real Betis: Adán – Barragán (16. Guerrero), Mandi, Feddal, Durmisi – Javi García – Joaquín (60. Tello), Ruiz (76. Camarasa), Guardado, Boudebouz – León.
    Náhradníci: D. Giménez – Camarasa, Guerrero, Narváez, Tello, Tosca, Rubén Castro.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez

    Diváci: 40 282
    thejrc.org