Čerepovec – Nižněkamsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Soči 1:2 (1:3 po s.n.) | Spartak Moskva – Kazaň 2:3 (kon.)
Riga – Ufa 3:4 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
5:2 (3:0, 1:0, 1:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 06.01.2018, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:25 Maxim RYBIN - 5:2
     
    58:25
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává pátou branku, do prázdné klece se prosazuje z bezprostřední blízkosti MAXIM RYBIN. Asistence: Alexej Ugarov a Adam Masuhr.
    56:25 Ilja ARKALOV - 4:2
     
    56:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre jsou nyní jen dva góly. Skvěle to udělal hostující celek, který odrazil puk od domácího brankáře, a pak mohl dezorientovanou obranu překonat ILJA ARKALOV.
    45:01 Emil GALIMOV - 4:1
     
    45:01
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Na tohle už byl domácí brankář krátký, po rychlé kombinaci se puk dostal do míst, kde byl EMIL GALIMOV, jehož pokus z bezprostřední blízkosti byl nechytatelný. Asistence: Dan Sexton a Oleg Piganovič.
    38:30 Daniil VOVČENKO - 4:0
     
    38:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Před koncem druhé třetiny navyšuje domácí tým své vedení. Po krásné individuální akci se prosazuje DANIIL VOVČENKO. Udělal od mantinelu kličku na střed, oklamal obránce i brankáře, a pak snadno zakončil.
    17:54 Matěj STRÁNSKÝ - 3:0
     
    17:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení, střelu od modré čáry výborně před brankou tečoval MATĚJ STRÁNSKÝ mimo dosah brankáře Ježova. Asistence: Adam Masuhr, Alexandr Ščerbina .
    10:06 Daniil VOVČENKO - 2:0
     
    10:06
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Krátce po polovině zápasu se z dorážky prosazuje DANIIL VOVČENKO. Původní střelu Trubajčova vyrazil brankář jen před sebe, kde byl Vovčenko, který měl snadnou práci. Asistence: Jurij Trubačjov a Igor Geraskin.
    03:21 Pavel ČERNOV - 1:0
     
    03:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení. Jeden z hráčů vypálil, od spoluhráče se puk odrazil až k PAVLU ČERNOVI, který snadno poslal puk do odkryté branky. Asistence: Alexandr Bumagin, Alexandr Jevsejenkov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. P. Černov (Bumagin, Jevsejenkov), 11. Vovčenko (Trubačjov, Geraskin), 18. Stránský (Masuhr, Ščerbina), 39. Vovčenko, 59. Rybin (Ugarov, Masuhr) – 46. E. Galimov (Sexton, Piganovič), 57. Arkalov


    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – V. Vasiljev, Jevsejenkov, Stasenko, Kornějev, Kalašnikov, Višněvskij, Kudako, Masuhr – Kagarlickij, Bumagin, P. Černov – Trubačjov, Vovčenko, Geraskin – Ugarov, Jašin, Rybin – Stránský, Karlin, Ščerbina.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – E. Gustafsson, Piganovič, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov, Volgin, Fazylzjanov – E. Galimov, Sexton, R. Hanzl – Jeglič, Chajrullin, Everberg – Porjadin, Šafigullin, Jakimov – Arkalov, P. Kulikov, Zemčenko – Bikmullin.

    Rozhodčí: Ibatulin, Olenin – Nikolajev, Šeljanin

    Diváci: 5 009
    ocianews.com