Čerepovec – Nižněkamsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Soči 1:2 (1:3 po s.n.) | Spartak Moskva – Kazaň 2:3 (kon.)
Riga – Ufa 3:4 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 06.01.2018, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:30 Zachar ARZAMASCEV - 3:4
     
    62:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Vladimir Tkačov ujel do situace dva na jednoho se ZACHAREM ARZAMASCEVEM a poslal mu žabičkou kotouč přesně na hůl a druhý jmenovaný zavěsil doslova pod víko a vystřelil tak Ufě bonusový bod navíc. Asistence: Vladimir Tkačov.
    54:55 Mikelis REDLIHS - 3:3
     
    54:55
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkávají vyrovnání! Lauris Darzinš našel ve druhé vlně najetého MIKELISE REDLIHSE, který z první napálil kotouč do tyče, ten se však od zad Nalimova odrazil za jeho záda do sítě! Asitence: Lauris Darzinš, Karl Stollery.
    34:38 Teemu HARTIKAINEN - 2:3
     
    34:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa si bere vedení velmi rychle zpět na svoji stranu! 12 vteřin po brance domácích Linus Omark zavezl puk do pásma a našel zpoza branky úplně volného kanonýra TEEMU HARTIKAINENA, který zavěsil. Asistence: Linus Omark.
    34:26 Brandon MCMILLAN - 2:2
     
    34:26
    Riga právě vstřelila branku!
    Je srovnáno a Riga využívá přesilovku! Karl Stollery vypálil od modré a trefil před brankou Meiju od kterého se kotouč odrazil na hůl BRANDONA MCMILLANA, krterý dorazil puk za zadá Nalimova. Asistence: Gints Meija, Karl Stollery.
    29:22 Enver LISIN - 1:2
     
    29:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa se ujímají vedení! Zachar Arzamascev obkroužil třetinu a poslal přesnou přihrávku před branku, kde sice byl hlídán ENVER LISIN, ale přesto vložil do přihrávky hokejku a kotouč poslal za záda Kalninše Asistence: Zachar Arzamascev.
    05:57 Maxim GONČAROV - 1:1
     
    05:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno a tento gól si za rámeček nedá brankář Kalninš! MAXIM GONČAROV napřáhl z poloviny hřiště a kotouč snad dokonce mířil mimo branku, ale Kalninš jej chtěl chytit do lapačky, ale kotouč mu propadl do sítě! Asistence: Maxim Majorov.
    02:06 Nikita JEVPALOVS - 1:0
     
    02:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení! Nalimov rozehrával kotouč po mantinelu, ale domácí jej zachytili a ke střele se dostal Danny Kristo, jeho pokus ještě Nalimov zlikvidoval, ale k dorážce se dostal NIKITA JEVPALOVS, který již kotouč dostal za jeho záda. Asistence: Danny Kristo, Miks Indrašis

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 3. Jevpalovs (Kristo, Indrašis), 35. McMillan (Meija, Stollery), 55. M. Redlihs (Darzinš, Stollery) – 6. Gončarov (M. Majorov), 30. Lisin (Arzamascev), 35. Hartikainen (Omark), 63. Arzamascev (Tkačov)


    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Stollery, K. Redlihs, Ališauskas, Salmela, Balinskis, Galvinš, Jerofejevs – Skvorcovs, Meija (A), McMillan – Kristo, Indrašis (C), Jevpalovs – Darzinš, M. Redlihs (A), Bičevskis – Razgals, Gegeris, Pavlovs.
    Salavat Julajev Ufa: Nalimov (Karejev) – Larsen, Panin (A), Arzamascev, Gončarov, Bartulis, Loginov, Petrišev – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Zubov (C), Lisin (A), Fjodorov – Sajustov, Burdasov, Tkačov – M. Majorov, Busarov, Korotkov.

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Kučava, Novikov

    Diváci: 7504
    thejrc.org