Boston – Carolina 7:1 (kon.) | Ottawa – Tampa 6:3 (kon.) | Toronto – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Arizona – NY Rangers 1:2 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 7:2 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:2 (kon.)
Los Angeles – Nashville 3:4 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 5:4 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 4:1 (kon.)
Chicago – Edmonton 4:1 (kon.) | Winnipeg – San Jose 4:1 (kon.) | Washington – St. Louis 4:3 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
7:2 (2:1, 2:1, 3:0)
Minnesota Wild
Neděle 07.01.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 Tyson JOST - 7:2
     
    57:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Exhibice domácích lavin! Nakonec je překonán i Alex Stalock. Collin Wilson v situace dva na jednoho počkal s přihrávkou tak šikovně, že TYSON JOST posílal kotouč již do prázdné branky. Asistence: Colin Wilson.
    47:17 Nathan MACKINNON - 6:2
     
    47:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON trestá faul Dubnyka dokonale. Dostal kotouč na modrou čáru od Girarda, počkal si na vhodný moment a prostřelil vše včetně Dubnyka. Asistence: Samuel Girard, Mikko Rantanen.
    45:13 Carl SÖDERBERG - 5:2
     
    45:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A domácí možná v této přesilovce rozhodují zápas! Kerfoot skrz celé pásmo nabil na ránu z první pro Jakupova, jehož střelu vyrazil Dubnyk k CARL SÖDERBERGOVI, který jej dotlačil do sítě a dává svou druhou branku v utkání. Asistence: Nail Jakupov a Blake Comeau.
    39:22 Eric STAAL - 4:2
     
    39:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    I Minnesota využívá přesilovou hru a znovu v poslední minutě třetiny se prosazuje ERIC STAAL, jenž dorazil kotouč za záda Berniera poté co na domácího brankáře nahodil kotouč z nulového úhlu Jason Zucker a domácí brankář pouze vyrazil kotouč před sebe. Asistence: Jason Zucker, Ryan Suter.
    36:19 Mikko RANTANEN - 4:1
     
    36:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dubnyk nejprve vychytal úžasně MacKinnona, který byl úplně sám před brankou, ale akce pokračovala a puk se dostal na hokejku Landeskoga, jehož střelu vyrazil Dubnyk, ale nevěděl, kde má kotouč a ten našel MIKKO RANTANEN a bekhendem zavěsil. Asistence: Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon
    28:03 Carl SÖDERBERG - 3:1
     
    28:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita! Alexander Kerfoot zavezl puk do pásma po levé straně a před brankou byl trestuhodně nehlídaný CARL SÖDERBERG, který z první zavěsil pobídku Kerfoota. Asistence: Alexander Kerfoot.
    19:27 Eric STAAL - 2:1
     
    19:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild ještě do přestávky snižují! Zucker zavezl puk do pásma, našel v druhé vlně najetého Brodina, který vypálil na Berniera, jenž kotouč pouze vyrazil před sebe, kde si ho našel nejlepší kanonýr Minnesoty ERIC STAAL a zametl puk do branky. Asistence: Jonas Brodin, Jason Zucker.
    18:16 Patrik NEMETH - 2:0
     
    18:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bomba a domácí vedou o dvě branky! Nathan MacKinnon našel zadovkou v prostoru nad kruhy PATRIKA NEMETHA, který napřáhl a ranou rozezvučel břevno od kterého se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen.
    07:38 Gabriel BOURQUE - 1:0
     
    07:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu zásluhou Tysona Josta, který zavezl kotouč do pásma, předal jej za branku Colinu Wilsonovi, který předpisově našel mezi kruhy GABRIELA BOURQUEA a ten tvrdou ranou zamířil přesně pod břevno. Asistence: Colin Wilson, Tyson Jost

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 8. G. Bourque (C. Wilson, Jost), 19. Nemeth (MacKinnon, Rantanen), 29. Söderberg (Kerfoot), 37. Rantanen (Landeskog, MacKinnon), 46. Söderberg (Jakupov, Kerfoot), 48. MacKinnon (Girard, Rantanen), 58. Jost (C. Wilson) – 20. E. Staal (Brodin, Zucker), 40. E. Staal (Zucker, Suter)


    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – E. Johnson (A), Zadorov, Barberio, Nemeth (A), A. Lindholm (C), Girard – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – Jakupov, Kerfoot, Greer – Comeau, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Jost, C. Wilson.
    Minnesota Wild: Dubnyk (48. Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Prosser, Olofsson – Ennis, E. Staal, Zucker (C) – Mikael Granlund, M. Koivu, Niederreiter – Parise (A), Coyle, J. Eriksson Ek – Winnik, Cullen, M. Foligno.

    Rozhodčí: Peel, Skilliter – Gibbons, Mach

    Diváci: 18046
    ocianews.com