Olomouc – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 2:7 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 0:2 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 10:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Mountfield HK
Sobota 06.01.2018, 12:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Hezké sobotní poledne, po vánoční pauze se Extraliga juniorů už znovu velmi rychlým tempem rozjíždí na plné obrátky. V rámci jejího 30. kola se dnes proti postaví také mladíci Olomouce a Mountfieldu. Utkání startuje ve 12:00!
     
    HC Olomouc
    Olomoucká letargie i nadále trvá. Tak by se dala charakterizovat situace juniorky Mory v posledních pár sezónách. Ani letos totiž nedokážou svěřenci kouče Petra Fialy prozatím zvýšit bodové zisky natolik, aby se vyhýbali posledním příčkám. Už příprava na nový ročník mnohé naznačovala, když mladí kohouti ovládli jen dvě utkání z deseti. Ostrá sezóna pak přinesla velice podobný obrázek, na první výhru si museli v Olomouci počkat až do šestého kola, když ovládli následně oba zápasy na tripu po moravských hokejových baštách. Na tuto bodovou šňůru ještě třikrát navázali, jenomže vždy jen pouze dvojicí utkání. Právě fakt, že Hanáci nedokáží předvádět konstantní výkony a datum poslední výhry spadající na 1. prosince, jen příčinně nedávají jinou možnost na umístění. Mora je tak jen díky skóre těsně před Litvínovem na předposledním, 17. místě extraligové tabulky.

    První zápas v kalendářním roce sice Olomouc začala nadějně, jenomže proti lídrovi soutěže z Pardubic nakonec bodovat nedokázala, když promrhala vedení 4:2. I to je důkaz ne úplně nejlepší herní pohody. Nejužitečnějším hráčem týmu je momentálně Pavel Tomaník s 20 kanadskými body (14+6), kterému dýchá na záda Miroslav Kuba s jedním bodem méně (2+17). V brance pak zatím dostává nejvíce prostoru Jakub Ovčaři, který má taktéž nejlepší statistiky ze čtveřice dosavadních strážců brankoviště Hanáků (90,13 %). Lehce horší čísla, konkrétně 87,42% úspěšnost zákroků má pak Jiří Matoušek.
     
    Mountfield HK
    Hradečtí junioři zatím patří stále k užší špičce letošní sezóny DHL Extraligy. Východočeši sice nezačali právě probíhající ročník, postupně se však přeci jen začala ukazovat síla kádru z tradiční mládežnické bašty. Postupným ziskem bodu po bodu se taktéž projevoval daný trend v tabulce celé soutěže. Svěřenci kouče Aleše Krátošky navíc zažili v prosinci velmi povedené období, když jen dvakrát ztratili. Se Slavií prohráli na nájezdy a Liberci podlehli 1:4, ani tyto lehká zaváhání nebránily k usazení v elitní pětici tuzemské nejvyšší mládežnické ligy. Aktuální pátá příčka patří Hradeckým i po prvním ostrém zápase nového kalendářního roku, v němž započali moravský trip prohrou se Zlínem v poměru 1:4.

    Nejužitečnějším hráčem v kabině je momentálně Štěpán Matějček. Produktivní forvard si doposavad zapsal devět branek a jedenáct asistencí. Stejný počet branek a jen o dvě asistence méně pak má na kontě Patrik Mašín. V brance se pak střídá dvojice mladíků, Daniel Dvořák má i přes menší počet zápasů lepší procentuální úspěšnost (93,06 %) než jeho kolega Matěj Bartozel (91,83 %).
     
    Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

    HC Olomouc
    05.01.2017 Olomouc x Pardubice 4:7
    15.12.2017 Olomouc x Zlín 1:3
    09.12.2017 Olomouc x Vítkovice 5:7

    Mountfield HK
    05.01.2017 Zlín x Mountfield 4:1
    22.12.2017 Mountfield x Vítkovice 7:1
    21.12.2017 Mountfield x Třinec 2:1
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    21.10.2017 Mountfield x Olomouc 3:2 (ELJ 2017/18)
    11.08.2017 Mountfield x Olomouc 5:1 (příprava)
    04.08.2017 Olomouc x Mountfield 0:3 (příprava)
     
    Hlavním rozhodčím dnešního zápasu je Jiří Kašík, jako čároví pak byli delegování Marek Bubela a Michal Zedník.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Ovčaři (Schejbal) – Murla, Spálovský, Holiš, Smutný, Beutl – Janků, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Marek, Tomaník, Janečko, Pěcha, Kuba

    Mountfield HK: Dvořák (Bartozel) – Hroudný, Muška, Kukla, Pohl, Kynčl, Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, Dvořák, Hník, Hašek, Šedivý, Mašín, Poppel, Sklenář, Chalupa, Hejna

    Rozhodčí: Kašík – Bubela, Zedník.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:35
    Muška s Kynčlem měli hned na začátku menší problémy s rozehrávkou, avšak postupně se jim povedlo danou situaci uklidnit. Na druhou stranu tak mohl zamířit Hnik, jenže ten mířil pouze nepřesně.
     
    01:28
    Mašín hledal Dvořáka křižnou přihrávkou na prvé křídlo, avšak nakonec byl jeho pas příliš rychlý. Olomouc se tak i pro tento okamžik dokázala ubránit, Hradec zatím v ofenzívě trápí přesnost a důslednost.
     
    02:38
    Hašek se zjevil v mezeře mezi obránic, jenomže Ovčaři byl na svém místě. Poppel už se navíc k dorážce nedostal, olomoučtí beci se stačili dostatečně rychle vrátit na své pozice a ve střele mu zabránit pozornou hrou tělem.
     
    03:24
    Domácí se dostanou k první přesilovce zápasu, na trestnou lavici totiž zamířil Tomáš Kynčl (MHK), který se nevyhnul menšímu faulu na modré čáře.
     
    04:45
    Spálovský se dostal k ráně od modré čáry, avšak Dvořák byl na svém místě v brankařském postoji. Puk tak nakonec doputoval do rohu, kde už si jej přebírají hosté. Olomouci se sice daří v početní výhodě presovat, šance však zatím nepřicházejí.
     
    05:24
    Kynčl je zpět na ledě, Hanáci tak logicky svou přesilovou hru v branku vytěžit nedokázali.
     
    06:45
    Hradci se také zatím nijak zvlášť v ofenzivní fázi hry nedaří, což je také důvodem prozatímní absence jakékoliv větší brankové příležitosti. Olomouci zatím defenzíva pracuje bez větších chyb.
     
    07:05
    I Hradec se dostane k první početní výhodě, na trestnou totiž zamířil za seknutí v obranné třetině Jan Beier (OLO).
     
    08:25
    Hradec má aktuálně obrovský tlak, šance z předbrankového prostoru v podání Chalupy i Mušky ovšem prozatím fantastickými zákroky zachytil Ovčaři. Hanáci mají ještě k tomu velká okna v obraně.
     
    09:05
    Beier se dostává zpět na led za bezbrankového stavu, olomoucká defenzíva velký nápor protivníka nakonec zvládla bez větší úhony.
     
    10:19
    Pěcha si zkoušel najez do volného prostoru, kam mu posílal pas Kuba, avšak nakonec se ke střele nedostal. Dvořák mu totiž puk uzmul do lapačky přímo před nosem.
     
    11:12
    Olomouc se dostala k první větší šanci! Podlahovi se podařilo uvolnit Marka, jehož rána letící těsně nad ledem nadělala Dvořákovi velké problémy. Hraecký brankář ale nakonec dostal kotouč mimo tři tyče, hosté mohou nyní ve větším klidu rozehrávat.
     
    11:32
    Hradec bude muset čelit olomoucké přesile, na trestnou lavici se tentokráte podívá Petr Poppel (MHK), jehož sudí viní z podražení v útočné třetině.
     
    12:18
    Olomouc po hezké kombinaci na jeden dotyk málem přispěla k první brance zápasu, když se poskakující puk dostal až na čepel Hajšmana. Dezorientovaná defenzíva hostů nicméně nakonec puk dostala pryč od Dvořáka, domácí mohou zahozené šance velmi litovat.
     
    13:32
    Takřka shodně s návratem Poppela si připsali domácí další velikánskou šanci Hanáci, Hajšman tentokráte nabruslil před Dvořáka a plácl do letícího kotouče. Hradecký brankař si ovšem počínal skvěle, u tyče byl dostatečně rychle a ránu vyrazil mimo bránu.
     
    14:13
    Mašín už už nacházel krásnou diagonálou Pažourka, jenomže Kuba se stačil dostatečně rychle vrátit před vlastní branku. Hradci teď zřejmě ukradl čistokrevnou gólovku.
     
    15:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady velké překvapení! Olomouc se totiž dostává do vedení nad velkým favoritem. Markova rána totiž nečekaně trefila Tomaníkovy brusle, jenže od nich se puk odrazil právě na holi FILIPA PALIČKY. Dvořák byl bez šance na reakci. Asistence: Pavel Tomaník, Dominik Marek.
     
    15:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Hradečtí hokejisté nastartovaní překvapivým inkasováním se vřítili do olomoucké defenzívy jako blesk z čistého nebe a krásným ťukecem se protlačili až před Ovčařiho. Rána a blafák FILIPA JIRÁSKA už na domácího strážce klece bohatě stačily. Asistence: Dominik Matouš, Dominik Šedivý.
     
    16:16
    Na ledě dlouhou dobu ležel Hejna, který zřejmě obdržel zásah od domácích beků. S asistencí hradeckého kustoda se však již vrací pomaličku na střídačku. Zda však bude pokračovat v zápase je prozatím dost nejisté.
     
    17:06
    Mašín se prosmýkl přes obranu Olomouce a z kruhů se okamžitě tlačil ke střele. Vyjetý Ovčaři však nakonec jeho ránu stačil zaznamenat, i proto si tak připsal celkem jistě vypadající zákrok lapačkou. Hradec ovšem i nadále zůstává natlačen v útočné třetině.
     
    18:36
    Olomouc se stále snaží o ofenzivní práci před hradeckou bránou, jenomže prozatím je proti mladým kohoutům přesnost přihrávek. Mountfield tak s obranou hrou nemá příliš problémů, nyní si navíc může rozehrávat bez starostí zpoza své klece.
     
    19:40
    Muška se snažil co nejrychleji osvobodit, avšak zřejmě nepočítal s neaktivitou svých spoluhráčů Rychlé nahození po mantinelu je tak důvodem hradeckého icingu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina byla zpočátku dost sevřená taktickými pokyny a vyčkáváním, ze kterého vyplývaly častokrát i laciné chyby na obou stranách. Olomouc se však po delším snažení nakonec přece jen dostala ke šťastnému zásahu, hradecká odpověď na sebe dala čekat jen pár sekund. Další vývoj je tak prozatím stále otevřený, pokračujeme v cca 12:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Hradec je hned od počátečních minut druhé třetiny velmi aktivním týmem, jenomže ofenzivní snaha zatím žádné výsledky nepřináší. Hanáci jsou v obraně prozatím pozorní a svého soupeře dokáží vystínovat.
     
    21:28
    Hašek zkoušel ještě těsně před Ovčařim tečovat ránu Jaroslava Dvořáka, avšak nakonec se mu daný záměr nevyvedl podle představ. Puk se po sklepnutí svezl po boční síťce mimo bránu, Olomouc se může na chvíli zkonsolidovat.
     
    22:21
    Olomouc nyní zaváhala při obranné činnosti, na trestnou lavici zamířil po laciném faulu v rohu Matěj Murla (OLO).
     
    23:18
    Muškova přízemní rána spadla přesně na čepel Hnika, jenomže výsledná rána nakonec letěla vedle. Jaroslav Dvořák pak o chvíli později pálil z mezikruží pouze do clonícího Kuby, Olomouc zatím srdnatě brání.
     
    24:21
    Murla je znovu zpátky na ledě, jeho spoluhráči si ze soupeřem v oslabení nakonec přeci jen poradili bez ztráty korunky.
     
    25:38
    Poppel zkoušel projít po levém křídle podél mantinelu, avšak s obranou dvojicí Olomouce si neporadil. Jeho rána z úhlu tak skončila pouze na zadním hrazení, Hanáci se však prozatím ze sevření neosvobodili.
     
    26:46
    Kohouti mají i nadále velikánské problémy s přechodem středního pásma, což se projevuje i na počtu střel letících na Dvořáka. O jedinou vážnou se tak nyní pokusil jen Palička s Podlahou, obě ovšem skončily na výstroji hradeckého brankáře.
     
    27:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady znovu vedení domácích! Po několika nepřesných vyhozeních Hradeckých se dostala olomoucká pětka k rychlé kombinaci. Dorážka z předbrankového prostoru v podání JOSEFA PODLAHY pak již na Dvořáka nakonec stačila. Hosté nyní byli dost nezkonsolidovaní. Asistence: Matěj Murla, Dominik Marek.
     
    28:47
    Hanáci nyní hýří velkou aktivitou v ofenzivní fázi hry, jenomže právě teto fakt je i dost neefektivní. Podlaha totiž nyní dovezl puk přes modrou čáru jen do ofsajdu, Hradec se tak velmi lehce ubránil bez sebemenší námahy.
     
    29:51
    Obrana Mountfiledu nyní velmi dlouho odolávala hanáckým výpadům, jenomže v rozhodující chvíli se přeci jen unáhlila. Za záchranný faul Kryštofa Hroudného (MHK), jenž si podržel spoluhráče, není čeká hosty další oslabení.
     
    30:43
    Olomouc se sice pokouší o rychlou kombinaci podél přesilovkového deštníku, jenomže úspěšnost v nalézání mezírek v hradecké obraně je nulová. Hosté jsou aktuálně velmi dobře takticky připraveni.
     
    31:51
    Hroudný se dostává znovu na led, Hanáci i nadále Hradecké vytrvale presují na jejich obranné třetině ledu. Dvořák však prozatím drží naděje svého týmu.
     
    32:15
    Nyní jsme viděli dvě tutové šance na obou stranách. Nejprve se výjezdem z pravého křídla trefil do boční tyčky Hroudný, hned z protiútoku ovšem výrazně zahrozil Podlaha. Jeho rána nicméně nakonec Dvořáka nevylekala. Olomoucký forvard trefil jen brankářův beton.
     
    33:37
    Na Hradci je vidět obrovská snaha o vyrovnání pro něj nepříznivého skóre. Mikuláš Matouš však nyní padajícího Ovčařiho nepřekonal, olomoucký brankář si tak může připsat další spektakulární zákrok na brankové čáře.
     
    34:43
    Hradec je nadále v tlaku na olomouckou obranu, domácí nyní jen s velikánským štěstím odvracejí velké pohromy, které se na ně valí s přibývajícím časem. Olomoucká obrana má nyní častokrát velikánskou porci štěstí.
     
    35:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen to přišlo! Mountfield se dostal k vytouženému vyrovnání, čímž se postaral o velikánskou psychickou vzpruhu. Po Matoušově ráně sice ještě Ovčaři svou lapačku natáhl, na dorážku FILIPA JIRÁSKA už ovšem krátký. Asistence: Dominik Matouš.
     
    36:06
    Domácí si nyní vybírají oddechový čas! Kouč Fiala si jej vybírá v situaci, kdy Olomouc musela od gólu zachránit až špička betonů Ovčařiho výstroje. Sklenářova rána měla určitě brankové parametry.
     
    37:29
    Hanáci jsou i nadále pod obrovitánským tlakem hradeckého ofenzivního šiku. Po několik dlouhých okamžiků tak puk neopustil hradeckou útočnou třetinu. Domácí jsou zatlačení až těsně před brankovištěm.
     
    38:43
    Pohl zkoušel mířit od modré čáry směrem do prostoru mezi třemi tyčemi, jenomže nepočítal s aktivitou Spalovského. Olomoucký bek tak jeho ránu vytěsnil do ochranné sítě, vhazovat se bude znovu před Ovčařim.
     
    39:29
    Kuba zkoušel nahazovat kotouč na vyjetého Dvořáka, jenomže jeho rána postrádala gólové parametry. Hradec se tak těsně před přestávkou může znovu soustředit na rozehrávku zpoza vlastní brány.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina na začátku přinesla menší převahu Olomouce, která se ovšem dlouhou dobu na statistikách nijak neprojevovala. Až těsně před půlkou základní hrací doby se rána Podlahy nakonec ujala, což ovšem vyburcovalo celou střídačku Hradeckých. Ta nakonec přinesla své ovoce, když kromě vyrovnání ještě sahala po obratu. DO druhé přestávky to však nestihla, třetí třetina tak nabízí ještě velkou zápletku. Pokračujeme přibližně v 13:29.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Kynčl hned na začátku zkoušel ránu z modré, jenomže svá mířidla ještě dostatečně nezkalibroval. Puk tak jen proletěl metr vedle olomoucké tyče, Hanáci mají nyní možnost na rozehrání.
     
    41:13
    Mašín se řítil úplně sám na Ovčařiho, jenomže olomoucký brankář proti němu předvedl velmi jistý zákrok. Hanáci nyní měli obrovskou dávku štěstěny na své straně.
     
    42:16
    Muška asi pořádně překvapil Ovčařiho, neboť jeho rána letěla neočekávaně až k tyči olomoucké klece. Puk se však nakonec svezl mimo bránu, domácí tak znovu hradeckému tlaku ušli bez úhony.
     
    43:32
    Oba týmy měli po krátký čas velké možnosti na zvýšení tlaku na soupeře, jenomže ani jedné straně se nevyhnulo velké množství nepřesnosti a nejistoty na hokejkách. Hradec tak stále na dokonání svého obratu čeká.
     
    44:53
    Mikuláš Matouš se ocitl před Ovčařim naprosto nehlídán, nicméně ani to mu nepomohlo k úspěšnému dokončení obrovské příležitosti. Olomoucký brankář jeho přízemní ránu s velkou dávkou štěstí vykryl. Hradec promrhal obrovitánskou šanci!
     
    45:38
    Olomoucké řady se snaží o vysoký forčeking, avšak ani nadále se nedaří Moře dostat alespoň na dostřel. Její útok nyní postrádá větší konstruktivnost, Hradec tak má v obraně relativní klid.
     
    46:43
    Říčka se řítil v brejkové situaci na hradeckou klec, ale svůj blafák nakonec do konce nedotáhl. Dvořák si tak v bráně zapisuje další výborný zákrok, Mountfield nyní ustál těžkou zkoušku charakteru.
     
    47:41
    Hradečtí mladíci mají aktuálně problémy s řešením rozehrávky, která jim zatím moc nevychází. Olomouc se ve středním pásmu ukazuje jako dobrý defenzivní mančaft.
     
    48:13
    Mountfield má obrovský tlak na hranici brankoviště, jenomže proměnit některou z příležitostí se mu zatím moc nedaří. Neefektivnost jeho řešení tak pomáhá Olomouci k momentálně pro ni relativně nadějnému stavu, Ovčaři tak i logicky velké penzum práce.
     
    49:22
    Dominik Matouš se zjevil na brankovišti a už už podsouval puk pod ležícím Ovčařim. Kubovi se vak povedlo hradeckého kanonýra ze střelecké pozice vytlačit, domácí tak znovu přečkali bez gólového varování.
     
    50:19
    Dvořák měl před Podlahou absenci strachu, tudíž mu nic nebránilo, aby si vyjel takřka až na kruhy, odkud mohl rozehrát. Momentálně je k viděni parádní ofenzivní podívaná na obou stranách bojiště.
     
    51:35
    Olomouc dlouho hledala ideální místo pro finální střelbu, jenomže překombinovanost její akce jí v tom nedovolila pokračovat. Hradec se navíc po icingu kohoutů přesune před Ovčařiho.
     
    52:09
    Mikuláš Matouš zkoušel své štěstí z velkého úhlu, když si objel celou domácí klec, avšak na Ovčařiho nevyzrál. Olomoucký brankář si bližší tyč pohlídal a letící kotouč ukryl pod svou výstroj. Hra je tak nyní nakrátko přerušena.
     
    53:35
    Hradečtí hokejisté jsou ve vytrvalém, urputném tlaku. Ani to však zatím k dokonání velkého obratu svěřencům kouče Krátošky nepomáhá. Hanáci nyní prakticky neopustili svou obrannou třetinu kluziště.
     
    54:38
    Kynčl hledal na ose hřiště Matějčeka, ale jeho přihrávka nakonec postrádala potřebnou přesnost. Olomouc se tak aktuálně na malý okamžik osvobozuje, Hradec se vydal raději vystřídat.
     
    55:38
    Domácím se nyní prakticky daří jen vyhazovat puky do středního pásma, hradecký tlak nyní kulminuje v enormním nasazení. Ovčaři však spolu se svými kolegy prozatím stále drží nerozhodný stav.
     
    56:44
    Kubova střele z křídla nadělala Dvořákovi pořádné problémy, neboť se mu puk dostal z lapačky zpět do hry. Olomouc si však k dorážce nedošla, Mountfield je v defenzívě i nadále pozorný.
     
    57:50
    Olomoučtí útočníci sice dostali kotouč do sítě, jenomže podle arbitrů byla dřív posunuta úmyslně brána. Nařízeno je tak trestné střílení.
     
    57:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení! PATRIK ŘÍČKA se nerozpakoval a jednoduchou kličkou do forhandu se dokázal dostat k ráně, která směřovala přesně do šibenice. Dvořák zareagoval pozdě.
     
    58:10
    Hradec si vybírá i v kontextu aktuálního vývoje oddechový čas!
     
    58:17
    Mountfield zkouší hru bez brankáře, Dvořák tak v této chvíli vjíždí na střídačku hostí.
     
    58:39
    Haškova rána nakonec míří těsně nad, Hradec je znovu v obrovském ofenzivním tlaku.
     
    59:05
    Kukla se dostal k palbě z velkého úhlu, avšak Ovčaři se stačil dostatečně rychle přesunout k tyčce. Olomouc znovu s velkým štěstím tuto velkou gólovku soupeře ustála.
     
    59:28
    Ovčaři znovu přerušil hru, když podržel kotouč v lapačce. Menší konflikty mezi jednotlivými hráči pak rázně ukončují sudí.
     
    Konec zápasu.
     
    A máme tady velké překvapení! Olomouc totiž dosáhla nakonec na vítězství, když vstřelila rozdílovou branku z trestného střílení. Hradec si vypracovával obrovské množství brankových příležitostí, jenomže ani to mu nakonec k dokonání obratu či následnému vyrovnání nepomohlo. Olomouc dosáhla teprve na sedmé vítězství v sezóně, naopak Hradec má své aktuální umístění v elitní pětce v ohrožení. Ode mě je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (14:03:45)
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 16. Palička (Tomaník, Marek), 28. Podlaha (Murla, Marek), 58. Říčka (TS) – 16. Jirásek (D. Matouš, Šedivý), 36. Jirásek (D. Matouš)


    HC Olomouc: Ovčaři (Schejbal) – Murla, Spálovský, Holiš, Smutný, Beutl – Janků, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Marek (C), Tomaník, Janečko, Pěcha, Kuba
    Mountfield HK: D. Dvořák (Bartozel) – Hroudný (C), Muška, Kukla, Pohl, Kynčl, Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hnik, Hašek, Šedivý, Mašín, Poppel, Sklenář, Chalupa, Hejna

    Rozhodčí: Kašík – Bubela, Zedník
    thejrc.org