Olomouc – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 2:7 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 0:2 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 10:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Mountfield HK
Sobota 06.01.2018, 12:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení! PATRIK ŘÍČKA se nerozpakoval a jednoduchou kličkou do forhandu se dokázal dostat k ráně, která směřovala přesně do šibenice. Dvořák zareagoval pozdě.
     
    35:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen to přišlo! Mountfield se dostal k vytouženému vyrovnání, čímž se postaral o velikánskou psychickou vzpruhu. Po Matoušově ráně sice ještě Ovčaři svou lapačku natáhl, na dorážku FILIPA JIRÁSKA už ovšem krátký. Asistence: Dominik Matouš.
     
    27:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady znovu vedení domácích! Po několika nepřesných vyhozeních Hradeckých se dostala olomoucká pětka k rychlé kombinaci. Dorážka z předbrankového prostoru v podání JOSEFA PODLAHY pak již na Dvořáka nakonec stačila. Hosté nyní byli dost nezkonsolidovaní. Asistence: Matěj Murla, Dominik Marek.
     
    15:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Hradečtí hokejisté nastartovaní překvapivým inkasováním se vřítili do olomoucké defenzívy jako blesk z čistého nebe a krásným ťukecem se protlačili až před Ovčařiho. Rána a blafák FILIPA JIRÁSKA už na domácího strážce klece bohatě stačily. Asistence: Dominik Matouš, Dominik Šedivý.
     
    15:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady velké překvapení! Olomouc se totiž dostává do vedení nad velkým favoritem. Markova rána totiž nečekaně trefila Tomaníkovy brusle, jenže od nich se puk odrazil právě na holi FILIPA PALIČKY. Dvořák byl bez šance na reakci. Asistence: Pavel Tomaník, Dominik Marek.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 16. Palička (Tomaník, Marek), 28. Podlaha (Murla, Marek), 58. Říčka (TS) – 16. Jirásek (D. Matouš, Šedivý), 36. Jirásek (D. Matouš)


    HC Olomouc: Ovčaři (Schejbal) – Murla, Spálovský, Holiš, Smutný, Beutl – Janků, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Marek (C), Tomaník, Janečko, Pěcha, Kuba
    Mountfield HK: D. Dvořák (Bartozel) – Hroudný (C), Muška, Kukla, Pohl, Kynčl, Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hnik, Hašek, Šedivý, Mašín, Poppel, Sklenář, Chalupa, Hejna

    Rozhodčí: Kašík – Bubela, Zedník
    thejrc.org