Slavia – Přerov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.)
Prostějov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:0 (kon.)
Havířov – Kladno 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 06.01.2018, 15:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    V době, kdy bylo přesně šest vteřin po uplynutí prvního trestu, se Zubři prosazují. Slavia se dlouho držela díky splendidním zákrokům brankáře Dominika Frodla. Nakonec se ale dostal ke kotouči na vrcholu levého kruhu RADOMÍR PALA, který si sjel blíže ke kase a parádně umísti puk do vzdálenějšího růžku! Dominik Frodl byl bez šance. Asistence: Tomáš Sýkora a Roman Pšurný.
     
    23:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    V Edenu jest vyrovnáno. Slavia nyní zcela vyhořela v zadních řadách. Tuším, že to byl Marek Ryzák, kdo zachyboval při výjezdu z obranného pásma. Na to konto sebral touš Jakub Navrátil, který našel mezi kruhy MILANA PROCHÁZKU, který si srovnal kotouč a zcela osamocen vypálil ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Navrátil.
     
    05:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se nakonec v přesilovce dostává do vedeni! Marek Ryzák vystřelil od modré čáry, hostující muž s maskou kotouč pouze vyrazil a vznikla mela. Jiří Doležal dorážel zblízka backhandem a povedlo se mu protlačit kus černé gumy pod ležícím mužem s maskou. Po čáře se povalující puk pak uklidil do sítě MARTIN ŠAGÁT, který byl z hejna slétávajících se supů nejrychlejší! Asistence: Jiří Doležal a Marek Ryzák.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Šagát (J. Doležal, Ryzák) – 24. Milan Procházka (Navrátil), 28. Pala (T. Sýkora, Pšurný)


    HC Slavia Praha: Frodl (Šorf) – Pohl (C), Kolařík, Barák, Šmíd, Ryzák, Kasík, Štibingr – J. Doležal, Šagát, Račuk – Jankovský (A), Šafránek, Kubica – Endál, Nedvídek, Z. Doležal – M. Ondráček.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Zbořil, M. Novotný, Pala (A), Malina, Lenďák, O. Horák – T. Doležal, T. Sýkora (C), Šlahař – Plášek (A), Pšurný, Plášek ml. – Milan Procházka, F. Dvořák, Goiš – Š. Kratochvíl, Gago, Navrátil.

    Rozhodčí: Jan Doležal, Michal Škrobák – Martin Kreuzer, Miroslav Šimán

    Diváci: 1 232
    thejrc.org