Bílina – Jablonec n/N 4:5 (po pr.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 1:3 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 6:3 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 3:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:3 (kon.)
Řisuty – Kobra 5:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Most 5:0 (kont.) | Klatovy – Žďár n/S 3:6 (kon.)
David Servis – Písek 8:2 (kon.) | Tábor – Kolín 2:5 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 2:11 (kon.)
Letňany – Sokolov 2:3 (kon.)
konec
HC Děčín
2:11 (1:4, 1:3, 0:4)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 06.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu jednatřicáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu utkání mezi týmy HC Děčín a HC Stadion Vrchlabí.
     
    HC Děčín

    Medvědi jsou v tabulce na třetím místě se ziskem jednapadesáti bodů a stále tak pokračují ve stabilních výkonech v letošním ročníku druhé hokejové ligy. Ve středu poprvé v roce 2018 zajížděli k mistrovskému utkání, a sice do Prahy na Kobru. S tímto celkem nevyhráli nejen ani jeden letošní duel, ale dohromady nad Kobrou nebyli úspěšní téměř dva roky. To se ale změnilo. Pražany hráči Děčína porazili 6:2 a prokletí s tímto soupeřem tak prolomili. Dnes je čeká další velmi těžký zápas. Na jejich led totiž zamíří silné Vrchlabí, které se po pár klopýtnutích vrací zpět na špičku ligy.
     
    HC Stadion Vrchlabí

    Vrchlabští hokejisté jsou totiž hned v závěsu za Děčínem, tedy čtvrtí a na svém kontě mají stejný počet bodů, jako Medvědi. A sice jednapadesát. Horší umístění mají jen díky horšímu skóre. Také Stadion odehrál ve středu své první utkání v novém roce. Na svém ledě v derby porazil Trutnov 4:2 a byly z toho další veledůležité tři body do tabulky. Na děčínský led jedou hokejisté Vrchlabí s jasným cílem, odvézt si nějaké body. Určitě nás čeká zajímavý duel dvou vyrovnaných soupeřů, nenechte si ho proto ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošním roce spolu utkaly. Nejprve doma Medvědi porazili Stadion Vrchlabí 6:3, v první odvetě pak prohráli v Podkrkonoší těsně 1:2. Na zápasy je to tedy srovnáno. Kdo se z výhry bude radovat dnes? To nám napoví až samotné utkání.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Michajličenko, Tenkrát, Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Fojt – Oliverius, Chovanec, Petráš – Vacek, Hašek, Kopta – Baránek, Amirov

    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Jelínek) – Tržický, Abraham, Pojkar, Jirků, Chleborád, Havránek, Matějček – Oppelt, Miškovský, Šimoníček – Urban, Kerekanič, Filip – Bláha, Šťastný, Moník – Procházka

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Janíček.
     
    Oba celky jsou na ledě a utkání tak může začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Hosté se hned po úvodním vhazování dostali do útočného pásma. Jenže domácí celek puk zachytil a vyhodil z pásma pryč. Bylo to ovšem za cenu zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Lavingera.
     
    00:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se velmi brzy ujímají vedení. Chvíli po tom, co rozehráli puk v útočném pásmu ho před branku nahodil Havránek a poté ho těsně před Lavingerem svou holí ze vzduchu sklepl TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Kotouč poté proskočil za Lavingerova záda a domácí musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Štěpán Havránek a Martin Filip.
     
    01:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Jirků – 2 min., sekání).
     
    01:57
    Medvědi roztočili ve vrchlabském pásmu kolotoč. Poté se ke střele dostal Daniel Volráb, ale jeho rána končí na obraně hostů. Ti poté puk vyhazují až před Abraháma.
     
    02:12
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:23
    Síly na ledě se tedy srovnaly a hned ujeli Medvědi do útoku. Martin Baránek pak dotíral před Abrahámem, ten ale našel kotouč mezi svými betony a raději přerušil hru.
     
    03:08
    Vrchlabští pronikli do pásma Medvědů, ale ke střele se nedostali. Toho využili domácí hokejisté k bleskovému přesunu do útočného pásma a znovu ohrozili Abraháma.
     
    03:31
    Tam se faulu dopustili hosté a jdou do tří.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Štěpán Havránek – 2 min., držení protihráče).
     
    03:34
    Jirků je na ledě a Vrchlabí je ve čtyřech hráčích.
     
    04:12
    Také Zajan už naskakuje na ledovou plochu, Medvědi jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    04:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tu okamžitě využívají. Medvědi se prodrali do útočného pásma, do mezikruží pak dostal přihrávku DANIEL VOLRÁB, který švihl do kotouče a ten poté skončil za Abrahámovými zády – 1:1. Je vyrovnáno a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jaroslav Hašek a Pavel Zajan.
     
    05:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Medvědi se moc dlouho z vyrovnávací branky neradovali. Po chybě v obraně se do blízkosti Lavingera natlačil MARTIN FILIP a z otočky svou bekhendovou střelou prostřelil Lavingera – 1:2. Vrchlabští se tak znovu ujímají vedení. Asistence: Michal Procházka a Lukáš Abraham.
     
    06:41
    Dvě obrovské šance měli nyní domácí hráči. Nejprve Jaroslav Hašek střílel z pravé strany, ale Abrahám na poslední chvíli vykopl puk levým betonem. Poté se v další akci ocitl Oliverius, před nímž zívala odkrytá branka. Jeho střelu ale srazili obránci hostů do bezpečí!
     
    07:20
    Od úvodních minut je k vidění parádní hokej, a to z obou stran. Diváci se tak v hledišti rozhodně nenudí. Z Vrchlabí přicestovala i početná skupina fanoušků Stadionu a o zábavu je tak postaráno také v ochozech.
     
    08:00
    Ondřej Hříbal našel svou přihrávkou před brankou hostů volného Ondřeje Koptu. Ten poté vystřelil po zemi, ale Abrahám v brance Vrchlabí byl znovu velmi pozorný.
     
    08:48
    Martin Abrahám se znovu zaskvěl proti dotírajícím hráčům Děčína. Na levé straně střílel Jan Chovanec, ale brankář Vrchlabí měl svoji hůl nastavenou na správném místě a poté ukryl kotouč raději pod svojí lapačku. Hra je přerušena.
     
    09:04
    Hosté byli opět dotěrní v útočném pásmu a v levém rohu vyšťoural kotouč Filip Moník. Jeho přihrávka před branku ovšem adresáta nenašla.
     
    09:36
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tentokráte už to ale neplatí. Hosté se vrátili zpět, Na pravé straně unikl DANIEL MIŠKOVSKÝ, který dostal přihrávku do jízdy a poté z pravého kruhu svou střelou švihem nedal Lavingerovi žádnou šanci – 1:3. Stadion tak jde do dvoubrankového náskoku. Asistence: Michal Chleborád a Patrik Urban.
     
    10:52
    Hosté jsou lepším týmem a i nyní to prokázali dalším únikem před domácí branku. Znovu z pravého kruhu střílel Tomáš Šťastný. Proti jeho projektilu ale nastavil lapačku Lukáš Lavinger.
     
    11:25
    Medvědi se nedostali do vrchlabského teritoria a do další bleskové akce se vrhli zase hráči hostů. Prudkou ránu pak vyslal z mezikruží Urban. Ta ale prosvištěla jen vedle Lavingerovy brány.
     
    12:55
    Martin Baránek dostal přihrávku na levý kruh, odkud vyslal štiplavou ránu. Jeden z hostujících obránců ovšem kotouč zachytil svou hrudí a hned na to ho poslal pryč z pásma.
     
    13:41
    Chybná rozehrávka Medvědů z vlastního pásma znamenala zisk kotouče pro hosty a ti se bez čekání znovu vrhli před Lavingera. Ten musel čelit dalšímu nebezpečí před vlastní brankou. Nakonec vše ustál a po svém zákroku poslal puk hned mezi své spoluhráče.
     
    14:16
    Z levého kruhu poslal pozdrav střelou švihem Tomáš Šťastný na Lavingera, který proti němu uspěl. Puk zachytil a následně pak také raději přerušil hru.
     
    14:39
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté si znovu poradili v útoku a je z toho už čtvrtá branka v síti Medvědů. Na pravé straně pláchl DANIEL MIŠKOVSKÝ, jenž si sjel až před Lavingera a svou bekhendovou střelou pak z pravé strany uklidil puk do jeho sítě – 1:4. Asistence: Patrik Urban a Filip Moník.
     
    14:39
    Střela Miškovského vyhnala z branky Lukáše Lavingera, kterého mezi třemi tyčemi nahradí Marek Šticha.
     
    15:39
    A ten musel hned čelit dalšímu nebezpečí před svou brankou. Hosté jsou neskutečně rozjetí a v útočném pásmu si mnohdy dělají, co chtějí. Medvědi zatím nevědí, jak na hosty hrát.
     
    16:12
    Patrik Urban vzdušnou střelou provětral Štichovy betony a nová akvizice v brance Děčína si tak připsala svůj první úspěšný zákrok.
     
    16:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Urban – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:49
    Medvědi se snaží v přesilové hře dostat se před Abraháma, ale zatím se jim to nepodařilo. V útočném pásmu přišli rychle o kotouč a hosté se tak osvobodili.
     
    17:37
    A znovu získali puk a poslali ho až před Štichu. Následně pak oba celky střídají a na led tak naskakují čerstvé síly.
     
    18:14
    Ne, ani tato početní výhoda Děčínu nejde. Medvědi ztrácejí puky a toho využívají hráči Vrchlabí k dalšímu vyhození kotouče až před domácí branku.
     
    18:31
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:15
    Pavel Zajan zblízka chtěl přehodit Abraháma, ale kotouč nakonec po jeho střele skončil vysoko nad brankou hostů. Ti si poté černou gumu sebrali a spěchají ještě do útočného pásma.
     
    19:51
    Tam z otočky střílel Oppelt, který měl před sebou hodně volného prostoru, ale i tuto situaci uhasil Marek Šticha. Ten pak posílá kotouč zpět na hokejky svých spoluhráčů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a byla opravdu hodně zajímavá. Hrál se od začátku až do konce útočný hokej. Lepším týmem ale jsou zatím Vrchlabští, kteří až příliš často pronikali jednoduše do útočného pásma. Už v první minutě otevřel účet tohoto duelu Tomáš Šťastný. V páté minutě ale srovnal v přesilové hře Daniel Volráb. O chvilku později ale vrátil vedení zpět na vrchlabské hokejky Martin Filip a hosté znovu vedli. A aby toho nebylo málo, do konce první periody se ještě dvakrát prosadili hosté Danielem Miškovským, jenž se trefil v desáté a patnácté minutě a po prvním dějství tak Vrchlabí vede zcela zaslouženě o tři góly – 1:4. Medvědi tak budou muset hodně zabrat, aby na rozjetého soupeře ještě něco vymysleli. Druhá třetina začne přibližně v 18:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Jan Molnár pálil od modré čáry a donutil Abraháma k zákroku. Ten kotouč zachytil do lapačky a následně pak nechal hru plynout tím, že ho poslal svým spoluhráčům.
     
    21:22
    Na druhé straně ale ujeli zase hosté, kteří zblízka stříleli na Štichu. Ten roztáhl své betony a poté svým dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    21:57
    Tempo hry neustává. I nyní zahrozili Vrchlabští před Štichou, na kterého šly další střely. A s nimi si také poradil. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    22:29
    Znovu obrana Děčína chybovala a osamocený Patrik Balcar musel proti dvěma najíždějícím hráčům hasit nebezpečí. Nakonec jim kotouč sebral a poslal ho do středního pásma.
     
    23:27
    Náznak akce Děčína. Jenže Medvědi se do útočného pásma neprotáhli, neboť byli v ofsajdové pasti. Hra je tak vykázána zpět do středu hřiště.
     
    24:02
    Daniel Volráb lehce sklepl kotouč těsně před Abrahámem a ten měl co dělat, aby ho zachytil. Nakonec ho našel někde ve své výstroji a hra je znovu přerušena.
     
    25:11
    A další velká šance Děčína. Zdeněk Petráš se proháčkoval až těsně před Martina Abraháma a v těsné blízkosti chtěl prostrčit kotouč do volné škvírky v jeho brance. Jenže hostující brankář se stačil fantasticky přesunout a dalším zákrokem drží svůj tým!
     
    25:57
    Chvíle Děčína pokračují i nadále. Michal Oliverius z pravé strany střílel na vrchlabskou branku a rána to byla pořádná. Znovu se zaskvěl Martin Abrahám, který v posledních chvílích ve svém brankovišti doslova čaruje.
     
    27:11
    Po chvilce se dostali na druhou stranu zase hosté, kteří zahrozili naopak před Štichou. Z pravé strany střílel Matějček, jeho projektil ale skončil na boční síti děčínské branky.
     
    27:21
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Medvědi měli sérii obrovských šancí, které ovšem neproměnili. Naopak na druhé straně se znovu prosazují hráči Vrchlabí. Před Štichou vznikla skrumáž, kotouč se dostal na pravý kruh k JANU KEREKANIČOVI a pro něho nebyl problém trefit odkrytou klec – 1:5. Asistence: Jiří Šimoníček a Tomáš Bláha.
     
    27:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A okamžitě po vhazování pronikli hosté opět do útočného pásma, kde se k odraženému kotouči od obránců Děčína dostal na hokejku TOMÁŠE TRŽICKÉHO, který poté prostřelil Štichu – 1:6. Hosté vedou už o pět branek a pro Medvědy bude hodně těžké s utkáním něco udělat. Bez asistence.
     
    28:38
    Martin Abrahám znovu předvedl parádní zákrok proti střele Daniela Volrába a rázem pak přerušil hru. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    29:03
    Obrana Děčína dnes nemá svůj den a i nyní trestuhodně nechala projít hosty až před Štichu, který musel po další jedovaté střele zasahovat.
     
    30:13
    Medvědi se natlačili před Abraháma, ten po jejich střele znovu sklapl betony a neinkasoval. Zatím se domácím nedaří dostat se ke střele, která by je mohla nakopnout a vrátit se zpět do hry.
     
    31:29
    Šťastný dostal kotouč na levou stranu, který si poté zpracoval a prudkou ránou pak vyzkoušel opět pozornost děčínského brankáře Marka Štichy.
     
    32:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už Medvědům povedlo a poprvé v druhé části hry se prosazují. Po dobré souhře dostal kotouč na pravou stranu hostující branky JAROSLAV HAŠEK, jenž svou přízemní střelou zametl puk za Abrahámova záda – 2:6. Asistence: Jan Molnár a Pavel Zajan.
     
    33:06
    V další šanci se ocitl Martin Baránek, jenž napřáhl na pravém kruhu, jeho dělovku ale jeho jmenovec Abrahám chytá do své lapačky.
     
    33:45
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Jenže přichází další chyba v obraně Děčína. Nejprve se po první střele Šticha zaskvěl dobrým zákrokem. Jenže hned na to se puk dostal k volnému JANU KEREKANIČOVI, který svou střelou už poslal puk za Štichova záda – 2:7. Hosté tak znovu odskakují na pětibrankový rozdíl. Asistence: Jiří Šimoníček a David Pojkar.
     
    35:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Patrik Urban – 2 min., hákování).
     
    35:36
    Bláha se dostal ke kotouči ve vlastním pásmu a okamžitě ho poslal až před domácí branku. Medvědi tak budou muset zakládat svou přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    36:41
    Hosté hrají své oslabení znovu velmi dobře a nepouštějí Medvědy do zakončení. A také nyní se dokázali osvobodit.
     
    37:14
    Vrchlabí je v plném počtu.
     
    37:31
    Jaroslav Hašek pláchl po pravé straně a zblízka se snažil překonat Martina Abraháma. Po jeho projektilu ale zazvonila bližší tyč hostující branky.
     
    38:35
    Nahození kotouče do útočného pásma ze strany Medvědů se neujalo. Puk zachytili jeden z obránců Vrchlabí a hned ho poslal mimo ohrožení vlastní branky.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:28
    Domácí se natlačili do blízkosti vrchlabské branky, zblízka ale Martina Abraháma nepřekonali. A za jeho záda neprošla ani střela, která ho už překonala. Obrana Vrchlabí stihl puk zachytit a díky tomu hosté neinkasují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní hosté dali dvě slepené branky v rozmezí pár vteřin díky Janu Kerekaničovi a Tomášem Tržickým a zvýšili už na 1:6. Ve třiatřicáté minutě ale trefil z pravé strany hostující klec Jaroslav Hašek, který tak vykřesal jiskru naděje. Jenže o necelou minutu později udeřil zase Jan Kerekanič, jenž vrátil hostům pětibrankový náskok. Třetí třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Kotouč se odrazil od zadního mantinelu před volného Michala Oliveriuse, ale jeho střela pak skončila jen vysoko nadhostující bránou.
     
    41:46
    Na druhé straně to zblízka zkoušel Patrik Urban, ale také jeho projektil si cestu mezi tři tyče nenašel.
     
    42:41
    Marek Šticha nastavil svou lapačku proti střele Tomáše Šťastného a připsal si další zákrok. Hosté nepolevují a stále se tlačí před děčínskou klec.
     
    44:11
    Na pravé straně se ocitl volný Šimoníček, který poté svou střelou orazítkoval břevno děčínské branky!
     
    44:51
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A hned z další akce se hosté znovu prosazují. TOMÁŠ BLÁHA dostal nabito na pravý kruh a odtud nechytatelnou střelou posílá do děčínské branky další pozdrav v podobě už osmého gólu – 2:8. Asistence: Jiří Šimoníček a David Pojkar.
     
    46:00
    Na druhé straně se několika střelami prezentovali domácí hráči, ale znovu z toho nebyla branka. Molnárovu ránu z mezikruží Abrahám chytil.
     
    46:24
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Rozjetí hosté pokračují v destrukci Medvědů a po dalším průniku před jejich branku skórují. DAVID POJKAR se dostal do blízkosti Štichy a dokázal ho znovu prostřelit – 2:9. Domácí hráči by se tak už asi nejraději viděli v kabině. Asistence: Daniel Miškovský.
     
    47:25
    Dnešnímu utkání přihlíží 543 diváků.
     
    48:24
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radim Vacek – 2 min., sekání).
     
    48:39
    Z levé strany vyslal prudkou střelu Daniel Miškovský a Šticha musel nastavit svou lapačku. Poté do ní kotouč ukryl a následně pak raději přerušil hru.
     
    49:06
    Stejný hráč pak prakticky ze stejného místa trefil pravou tyčku Štichovy branky a desátá branka tak byla doslova na spadnutí. Hned na to se pak Medvědi osvobodili.
     
    50:01
    Další vyhození kotouče až před hostující branku a oslabení Děčína se tak chýlí ke svému konci.
     
    50:24
    Medvědi jdou v plném počtu.
     
    50:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podražení).
     
    50:50
    Ale ne na moc dlouho. Michal Oliverius dostal dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    51:18
    Lukáš Abraham se napřáhl z mezikruží k tvrdé střele, kterou ovšem Šticha vyráží nad sebe. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    52:16
    A další ránu ukrývá ve své lapačce Marek Šticha a hned na to pak přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    52:50
    Michal Oliverius je na ledové ploše a domácí celek je tedy v plném počtu.
     
    53:26
    Daniel Volráb zkoušel štěstí na pravé straně, ale Martin Abrahám dokázal včas přiložit svoji hůl a do zakončení tak děčínského útočníka nepustil.
     
    54:15
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Desátá branka v děčínské síti je na světě. Medvědi tak inkasují potupnou desítku. ŠTĚPÁN HAVRÁNEK z mezikruží zavěsil puk do vinglu a Šticha tak byl bez šance – 2:10. Asistence: Tomáš Šťastný a Martin Filip.
     
    56:07
    Zápas se už jenom dohrává. Hosté se nikam neženou a domácí už vědí, že tento zápas jej pro ně ztracený.
     
    57:00
    Martin Baránek napálil kotouč z mezikruží, Abrahám byl připraven. Hned na to se na druhou stranu do akce vydali ještě hosté.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:32
    Kotouč mají ve své moci domácí hráči a ještě krouží před hostující brankou. Ke střele se ale nakonec nedostali.
     
    59:58
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Na druhé straně ale ještě přichází jedenáctý gól. Z levé strany vystřelil DANIEL MIŠKOVSKÝ a propálil domácí branku, když kotouč umístil do pravého horního růžku – 2:11. Asistence: Patrik Urban a Tomáš Jirků.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácím dnes nevyšlo nic, naopak hosté byli jasně lepším týmem, což potvrdili jedenácti přesnými zásahy v děčínské síti a zaslouženě tak získávají tři body do tabulky. Medvědi naopak z domácího ledu odejdou s prázdnou.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:10:16)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Volráb (Hašek, Zajan), 33. Hašek (Molnár, Zajan) – 1. Šťastný (Havránek, Filip), 6. Filip (Procházka, Abraham), 10. Miškovský (Chleborád, Urban), 15. Miškovský (Urban, Moník), 28. Kerekanič (Šimoníček, Bláha), 28. Tržický, 34. Kerekanič (Šimoníček, Pojkar), 45. Bláha (Šimoníček, Pojkar), 47. Pojkar (Miškovský), 55. Havránek (Šťastný, Filip), 60. Miškovský (Urban, Jirků)


    HC Děčín: Lavinger (od 15. Šticha) – Michajličenko, Tenkrát, Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Fojt – Oliverius, Chovanec, Petráš – Vacek, Hašek, Kopta – Baránek, Amirov
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Jelínek) – Tržický, Abraham, Pojkar, Jirků, Chleborád, Havránek, Matějček – Oppelt, Miškovský, Šimoníček – Urban, Kerekanič, Filip – Bláha, Šťastný, Moník – Procházka

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Janíček

    Diváci: 543
    ocianews.com