Bílina – Jablonec n/N 4:5 (po pr.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 1:3 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 6:3 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 3:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:3 (kon.)
Řisuty – Kobra 5:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Most 5:0 (kont.) | Klatovy – Žďár n/S 3:6 (kon.)
David Servis – Písek 8:2 (kon.) | Tábor – Kolín 2:5 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 2:11 (kon.)
Letňany – Sokolov 2:3 (kon.)
konec
HC Děčín
2:11 (1:4, 1:3, 0:4)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 06.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Na druhé straně ale ještě přichází jedenáctý gól. Z levé strany vystřelil DANIEL MIŠKOVSKÝ a propálil domácí branku, když kotouč umístil do pravého horního růžku – 2:11. Asistence: Patrik Urban a Tomáš Jirků.
     
    54:15
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Desátá branka v děčínské síti je na světě. Medvědi tak inkasují potupnou desítku. ŠTĚPÁN HAVRÁNEK z mezikruží zavěsil puk do vinglu a Šticha tak byl bez šance – 2:10. Asistence: Tomáš Šťastný a Martin Filip.
     
    50:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podražení).
     
    49:06
    Stejný hráč pak prakticky ze stejného místa trefil pravou tyčku Štichovy branky a desátá branka tak byla doslova na spadnutí. Hned na to se pak Medvědi osvobodili.
     
    48:24
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radim Vacek – 2 min., sekání).
     
    47:25
    Dnešnímu utkání přihlíží 543 diváků.
     
    46:24
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Rozjetí hosté pokračují v destrukci Medvědů a po dalším průniku před jejich branku skórují. DAVID POJKAR se dostal do blízkosti Štichy a dokázal ho znovu prostřelit – 2:9. Domácí hráči by se tak už asi nejraději viděli v kabině. Asistence: Daniel Miškovský.
     
    44:51
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A hned z další akce se hosté znovu prosazují. TOMÁŠ BLÁHA dostal nabito na pravý kruh a odtud nechytatelnou střelou posílá do děčínské branky další pozdrav v podobě už osmého gólu – 2:8. Asistence: Jiří Šimoníček a David Pojkar.
     
    44:11
    Na pravé straně se ocitl volný Šimoníček, který poté svou střelou orazítkoval břevno děčínské branky!
     
    39:28
    Domácí se natlačili do blízkosti vrchlabské branky, zblízka ale Martina Abraháma nepřekonali. A za jeho záda neprošla ani střela, která ho už překonala. Obrana Vrchlabí stihl puk zachytit a díky tomu hosté neinkasují.
     
    37:31
    Jaroslav Hašek pláchl po pravé straně a zblízka se snažil překonat Martina Abraháma. Po jeho projektilu ale zazvonila bližší tyč hostující branky.
     
    35:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Patrik Urban – 2 min., hákování).
     
    33:45
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Jenže přichází další chyba v obraně Děčína. Nejprve se po první střele Šticha zaskvěl dobrým zákrokem. Jenže hned na to se puk dostal k volnému JANU KEREKANIČOVI, který svou střelou už poslal puk za Štichova záda – 2:7. Hosté tak znovu odskakují na pětibrankový rozdíl. Asistence: Jiří Šimoníček a David Pojkar.
     
    32:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už Medvědům povedlo a poprvé v druhé části hry se prosazují. Po dobré souhře dostal kotouč na pravou stranu hostující branky JAROSLAV HAŠEK, jenž svou přízemní střelou zametl puk za Abrahámova záda – 2:6. Asistence: Jan Molnár a Pavel Zajan.
     
    27:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A okamžitě po vhazování pronikli hosté opět do útočného pásma, kde se k odraženému kotouči od obránců Děčína dostal na hokejku TOMÁŠE TRŽICKÉHO, který poté prostřelil Štichu – 1:6. Hosté vedou už o pět branek a pro Medvědy bude hodně těžké s utkáním něco udělat. Bez asistence.
     
    27:21
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Medvědi měli sérii obrovských šancí, které ovšem neproměnili. Naopak na druhé straně se znovu prosazují hráči Vrchlabí. Před Štichou vznikla skrumáž, kotouč se dostal na pravý kruh k JANU KEREKANIČOVI a pro něho nebyl problém trefit odkrytou klec – 1:5. Asistence: Jiří Šimoníček a Tomáš Bláha.
     
    25:57
    Chvíle Děčína pokračují i nadále. Michal Oliverius z pravé strany střílel na vrchlabskou branku a rána to byla pořádná. Znovu se zaskvěl Martin Abrahám, který v posledních chvílích ve svém brankovišti doslova čaruje.
     
    25:11
    A další velká šance Děčína. Zdeněk Petráš se proháčkoval až těsně před Martina Abraháma a v těsné blízkosti chtěl prostrčit kotouč do volné škvírky v jeho brance. Jenže hostující brankář se stačil fantasticky přesunout a dalším zákrokem drží svůj tým!
     
    24:02
    Daniel Volráb lehce sklepl kotouč těsně před Abrahámem a ten měl co dělat, aby ho zachytil. Nakonec ho našel někde ve své výstroji a hra je znovu přerušena.
     
    16:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Urban – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:39
    Střela Miškovského vyhnala z branky Lukáše Lavingera, kterého mezi třemi tyčemi nahradí Marek Šticha.
     
    14:39
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté si znovu poradili v útoku a je z toho už čtvrtá branka v síti Medvědů. Na pravé straně pláchl DANIEL MIŠKOVSKÝ, jenž si sjel až před Lavingera a svou bekhendovou střelou pak z pravé strany uklidil puk do jeho sítě – 1:4. Asistence: Patrik Urban a Filip Moník.
     
    09:36
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tentokráte už to ale neplatí. Hosté se vrátili zpět, Na pravé straně unikl DANIEL MIŠKOVSKÝ, který dostal přihrávku do jízdy a poté z pravého kruhu svou střelou švihem nedal Lavingerovi žádnou šanci – 1:3. Stadion tak jde do dvoubrankového náskoku. Asistence: Michal Chleborád a Patrik Urban.
     
    06:41
    Dvě obrovské šance měli nyní domácí hráči. Nejprve Jaroslav Hašek střílel z pravé strany, ale Abrahám na poslední chvíli vykopl puk levým betonem. Poté se v další akci ocitl Oliverius, před nímž zívala odkrytá branka. Jeho střelu ale srazili obránci hostů do bezpečí!
     
    05:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Medvědi se moc dlouho z vyrovnávací branky neradovali. Po chybě v obraně se do blízkosti Lavingera natlačil MARTIN FILIP a z otočky svou bekhendovou střelou prostřelil Lavingera – 1:2. Vrchlabští se tak znovu ujímají vedení. Asistence: Michal Procházka a Lukáš Abraham.
     
    04:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tu okamžitě využívají. Medvědi se prodrali do útočného pásma, do mezikruží pak dostal přihrávku DANIEL VOLRÁB, který švihl do kotouče a ten poté skončil za Abrahámovými zády – 1:1. Je vyrovnáno a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jaroslav Hašek a Pavel Zajan.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Štěpán Havránek – 2 min., držení protihráče).
     
    02:12
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Jirků – 2 min., sekání).
     
    00:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se velmi brzy ujímají vedení. Chvíli po tom, co rozehráli puk v útočném pásmu ho před branku nahodil Havránek a poté ho těsně před Lavingerem svou holí ze vzduchu sklepl TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Kotouč poté proskočil za Lavingerova záda a domácí musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Štěpán Havránek a Martin Filip.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Volráb (Hašek, Zajan), 33. Hašek (Molnár, Zajan) – 1. Šťastný (Havránek, Filip), 6. Filip (Procházka, Abraham), 10. Miškovský (Chleborád, Urban), 15. Miškovský (Urban, Moník), 28. Kerekanič (Šimoníček, Bláha), 28. Tržický, 34. Kerekanič (Šimoníček, Pojkar), 45. Bláha (Šimoníček, Pojkar), 47. Pojkar (Miškovský), 55. Havránek (Šťastný, Filip), 60. Miškovský (Urban, Jirků)


    HC Děčín: Lavinger (od 15. Šticha) – Michajličenko, Tenkrát, Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Fojt – Oliverius, Chovanec, Petráš – Vacek, Hašek, Kopta – Baránek, Amirov
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Jelínek) – Tržický, Abraham, Pojkar, Jirků, Chleborád, Havránek, Matějček – Oppelt, Miškovský, Šimoníček – Urban, Kerekanič, Filip – Bláha, Šťastný, Moník – Procházka

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Janíček

    Diváci: 543
    ocianews.com