Bílina – Jablonec n/N 4:5 (po pr.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 1:3 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 6:3 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 3:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:3 (kon.)
Řisuty – Kobra 5:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Most 5:0 (kont.) | Klatovy – Žďár n/S 3:6 (kon.)
David Servis – Písek 8:2 (kon.) | Tábor – Kolín 2:5 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 2:11 (kon.)
Letňany – Sokolov 2:3 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
8:2 (1:0, 5:2, 2:0)
IHC Králové Písek
Sobota 06.01.2018, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    David Servis právě vstřelil branku!
    České Budějovice definitivně potvrdily fakt, že z dnešního klání budou brát tři body. Další kanadský bod si připisuje Adam Vylíčil. Tentokrát našel ve velmi příhodné pozici LUKÁŠE SUMERAUERA, jenž zasouvá kotouč do klece. Asistence: Adam Vylíčil, Petr Škopek.
     
    46:19
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané se dostávají do pětigólového vedení. Troufám si říct, že pravděpodobně je o vítězi rozhodnuto, stát se ale může cokoliv. Rychlou útočnou akci zakončil PETR MACHÁČEK, který se se střelou příliš nerozpakoval a poslal ji až do sítě Štekra. Asistence: Jiří Bárta, Lukáš Sumerauer.
     
    36:19
    David Servis právě vstřelil branku!
    Písečtí to budou mít velmi těžké. Budou muset dotahovat čtyřbrankový rozdíl, pokud tedy pomýšlejí na bodový zisk. Na Štekra vypálil Jan Trummer, ale jeho pokus písecký strážce svatyně ještě kryl. Poté se do brankoviště ale natlačil JAKUB MAREK, který se i díky svému důrazu prosazuje. Asistence: Jan Trummer, Roman Šulčík.
     
    34:16
    David Servis právě vstřelil branku!
    Obrázek hry je opět stejný. Domácí totiž opět velmi rychle odpovídají na vstřelený písecký gól. Se střelou po přihrávce Lukáše Jindry neváhal JAN TRUMMER starší, který pohotovou střelou zařizuje pátý zásah hokejistů z jihočeské metropole. Asistence: Lukáš Jindra.
     
    33:28
    Písek právě vstřelil branku!
    Diváci v Hokejovém centru Pouzar si nyní zřejmě přijdou na své, neboť v prostředním dějství mohli vidět již pět branek. O vyrovnání se ještě zcela určitě budou chtít hosté postarat. JAN TUREK nyní načapal hned po vhazování domácího brankáře. Asistence: Josef Vlk
     
    27:57
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí teď mohou hrát o něco klidněji, neboť jdou do tříbrankového trháku! Petr Macháček našel přesnou přihrávkou nýnějšího hrdinu domácích hráčů ADAMA VYLÍČILA. Ten opět propaluje vše, co mu stojí v cestě, a zapisuje si tak hattrick! Asistence: Petr Macháček.
     
    27:41
    David Servis právě vstřelil branku!
    Ovšem těsnější stav netrvá vůbec dlouhou dobu. Opět se o přesnou trefu servismanů stará ADAM VYLÍČIL. Tentokrát pálil z podobné pozice, jako se trefil před malým okamžikem. 3:1 pro domácí celek! Asistence: Jan Trummer.
     
    25:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí ale během chvíle odpovídají a opět je to o jednu přesnou trefu. Václav Pašek vypálil z větší vzdálenosti, konkrétně od modré čáry. Do jeho pokusů těsně před Dudáčkem sáhl JAKUB VOLF, jenž svou tečí dává první gól hostujícího týmu. Asistence: Václav Pašek.
     
    23:54
    David Servis právě vstřelil branku!
    Je to o dva přesné zásahy! Do akce dva na dva se dostal Lukáš Sumerauer společně s Jiřím Bártou. Druhý jmenovaný si všiml ADAMA VYLÍČILA, který přijížděl z druhé vlny. Vylíčil se se svou forhendovou střelou zhruba z prostředku pravého kruhu z pohledu píseckého brankáře nezmýlil. Asistence: Jiří Bárta, Lukáš Sumerauer.
     
    17:08
    David Servis právě vstřelil branku!
    A máme zde úvodní branku v utkání! Servismané využívají přesilovou hru. Jan Trummer dostal puk za Křížovu branku. Zpoza ní našel ideálním pasem před brankoviště hůl JAKUBA MARKA, který nasměroval střelu přímo pod horní víko. Asistence: Jan Trummer, Roman Šulčík.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 18. Marek (Trummer, Šulčík), 24. Vylíčil (Bárta, Sumerauer), 28. Vylíčil (Trummer), 28. Vylíčil (Macháček), 35. Trummer st. (Jindra), 37. Marek (Trummer, Šulčík), 47. Macháček (Bárta, Sumerauer), 57. Sumerauer (Vylíčil, Škopek) – 26. Volf (Pašek), 34. Turek (Vlk)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Němec) – Radoš, Kříž, Michal, Macháček, Farka, Škopek, Svoboda – Šulčík, Marek, Trummer, Bárta, Vylíčil, Sumerauer, Jindra, Trummer st., Zayml, Šesták
    IHC Králové Písek: Kříž (Štekr) – Hřebíček, Parýzek, Suda, Hanus, Turek, Herr, Hora – Sýbek, Koupal, Novák, Volf, Duchoň, Pašek, Vlk, Rod, Strnad, Stauber, Drda, Medek

    Rozhodčí: Hornáček – Vavruška, Šimánek
    thejrc.org