Slavia – Kladno 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 0:7 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:3 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6 (kon.) | HC Plzeň – Liberec 1:3 (kon.)
Pardubice – Salzburg 2:3 (kon.) | Warriors Brno – Chomutov 6:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 06.01.2018, 17:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    59:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí si ještě vykřesali naději, puk dostal do branky po odrazu od brankové konstrukce MARTIN KOSTKA. Asistence: Petr Antoníček a Filip Škorec.
     
    58:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Pardubičtí chybovali v obraně a hosté toho využili, když Barinka svou přihrávkou našel na pravé straně zcela volného JUSTINA SCHÜTZE, jenž vystřelil z první a Nečas se nestihl přesunout. Asistence: Marcel Barinka a Erik Čermák.
     
    34:55
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu, ze středu hřiště přes obránce vyslal svou střelu JUSTIN SCHÜTZ, Nečas sice dokázal zakročit, od jeho lapačky se ale kotouč odrazil do sítě. Asistence: John Jason Peterka.
     
    30:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, mělo se vylučovat, ale k tomu ani nedojde, jelikož se s pukem mezi kruhy dostal DOMINIK CHÁRA a bekhendem ho poslal pod pravačku Mnicha. Asistence: Michal Rouha.
     
    23:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Střelu Peterka ze středu dokázal bránící hráč zblokoval, puk se odrazil zpět k Peterkovi, ten nabil do pravého kruhu FILIPU VAREJCKOVI, který z první vypálil přesně k pravé tyči. Asistence: John Jason Peterka.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 31. Chára (Rouha), 60. Kostka (Antoníček, Škorec) – 24. Varejcka (Peterka), 35. Schütz (Peterka), 59. Schütz (Barinka, Čermák)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Blažej, Dubovči, Jelínek, Leder, Oliva, Pejzl, Škorec – Antoníček, Chára, Kostka, Rohlík, Rouha, Rozlílek, Šír, Tobiáš, Trejbal.
    EC Red Bull Salzburg: Mnich (Kolarz) – Hadamczik, Obu, Pasanen, Szuber, Wimmer, Wirt – Barinka, Čermák, Dube, Harnisch, Hede, Huber, Jentzsch, Lobach, Peterka, Rebernig, Schitz, Schütz, Varejcka, Vogt.

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Křivohlavý
    thejrc.org