Trenčín – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Nitra – Košice 4:3 (po pr.) | Žilina – Zvolen 0:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:1 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
9:1 (5:1, 3:0, 1:0)
HK Detva
sk Sobota 06.01.2018, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:07
    Banská Bystrica dala gól!

    Bartánus vystrelil, Hackett puk neudržal a GILBERT GABOR ho pretlačil do siete. Všetkému predchádzala chyba v rozohrávke Detvy.
     
    38:56
    Banská Bystrica dala gól!

    BRANISLAV KUBKA dostal na vrchole kruhu na vhadzovanie až priveľa priestoru, takže mal čas namieril presne. Spravil to nádherne, puk od žrde skončil v sieti. Hackett vzápätí rozmlátil svoju hokejku.
     
    35:49
    Banská Bystrica dala gól!

    Síce je presilovka využitá, tak sa nedá hodnotiť ako dobrá. Nastrelený puk na zadný mantinel sa odrazil pred bránu, čo úplne zmiatlo Hacketta a DALIBOR BORTŇÁK, ktorý stál v správnom mieste na správnom čase, ho už len dorazil do siete.
     
    23:28
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci získali puk v rohu ihriska, kde ho Giľak nechal Asselinovi, Kanaďan ho prihral žabkou pred bránu a práve tam sa ocitol MATEJ GIĽAK, ktorý backhandom zaskočil Hacketta.
     
    17:45
    Banská Bystrica dala gól!

    GUILLAUME ASSELIN v plnej rýchlosti spracoval prihrávku pred bránkoviskom. Hackett jeho prvé zakončenie síce vyrazil, lenže kanadský útočník si následne krásnym zakončením poradil.
    17:10 GAŠPAR - 4:1
     
    17:10
    Detva dala gól!

    Aktivita hostí nesie ovocie, pretože málo zamestnávaný Jan Lukáš nemal ako dočiahnuť na presnú strelu RASTISLAVA GAŠPARA do vinkla.
    15:11 GIĽAK - 4:0
     
    15:11
    Banská Bystrica dala gól!

    Matt Hackett síce proti pôvodnej strele z krídla zasiahol, lenže zároveň ju iba vyrazil a keďže sa ocitol vyššie z brány, tak MATEJ GIĽAK nemal problém trafiť prázdnu časť brány.
    09:37 HRNKA - 3:0
     
    09:37
    Banská Bystrica dala gól!

    Miloš Bubela prihrávkou naslepo od mantinelu našiel na hranici kruhu voľného TOMÁŠA HRNKU, ktorý sa oprel do puku a trafil nádherne nad rameno Hacketta.
    04:35 BORTŇÁK - 2:0
     
    04:35
    Banská Bystrica dala gól!

    Po vyhranom buly v útočnom pásme od modrej nahodil Oliver Košecký a DALIBOR BORTŇÁK pri svojom návrate tečuje za bezmocného Nagya.
    03:59 SEDLÁK - 1:0
     
    03:59
    Banská Bystrica dala gól!

    ADAM SEDLÁK dostal puk na modrú čiaru, kde neváhal, z prvej vyslal poriadnu bombu, ktorá skončila za Nagyom v sieti.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 4. Sedlák (Gabor, Bubela), 5. Bortňák (Košecký, Češík), 10. Hrnka (Bubela, Gélinas), 16. Giľak, 18. Asselin, 24. Giľak (Asselin), 36. Bortňák (Aliu), 39. Kubka (Rosandič, Kabáč), 47. Gabor (Bartánus, Bubela) – 18. Gašpar (Ondris)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Sedlák, Gélinas, Aliu, Košecký – Brittain, T. Surový, Hrnka – Bartánus, Bubela, Gabor – Asselin, Faille, Giľak – Bortňák, Češík, Kabáč
    HK Detva: Nagy (5. Hackett) – Kuklev, Martin Chovan, Sládok, Fekiač, Macejko, Vyskoč, Šimon, D. Jendroľ – Sitnikov, Ščurko, Belluš – Žilka, Surovka, Milý – Piačka, Murček, Videlka – M. Surový, Gašpar, Ondris

    Diváci: 2841
    thejrc.org