Trenčín – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Nitra – Košice 4:3 (po pr.) | Žilina – Zvolen 0:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:1 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Sobota 06.01.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 34. kola Tipsport ligy, v ktorom nás čaká aj tradičné podtatranské derby medzi HK Poprad a MHK 32 Liptovský Mikuláš. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad

    Popradskí hokejisti sa stále snažia držať krok s vedúcou päticou. Momentálne majú kamzíci na konte 61 bodov a skóre 97:89. Na piatu Nitru a zároveň štvrté Košice, ktoré majú rovnako 66 bodov Popradčania teda strácajú päť bodov. Pred siedmou Žilinou majú už 15-bodový náskok. Poprad v poslednom zápase porazil Detvu vonku 1:3, predtým doma po nájazdoch podľahol Zvolenu 2:3 po nájazdoch a pripísal si aj víťazstvo v Nových Zámkoch 2:3, doma s Košicami 4:2 a v Trenčíne 0:2. Najproduktívnejším hráčom Popradu je momentálne Patrik Svitana so ziskom 30 bodov za 12 gólov a 18 asistencií.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš

    Hokejisti Liptovského Mikuláša veľmi pozitívne naladení nie sú. Mikuláš ťahá nelichotivú sériu 10 prehier. Naposledy Liptáci vyhrali ešte 26. novembra na ľade Detvy. Mikuláš v poslednom kole doma podľahol Detve 1:3, predtým prehral s Detvou 0:1 a takisto aj vo Zvolene 4:2. Liptovský Mikuláš je teda celkom logicky na predposlednej priečke tabuľky so ziskom 33 bodov. Pred poslednou Detvou má 18-bodový náskok a na ôsme Nové Zámky stráca tri body. Najproduktívnejším hráčom Mikuláša je momentálne Marek Uram so ziskom 26 bodov za 6 gólov a 20 asistencií.

    V tejto sezóne vzájomné zápasy vo všetkých prípadoch zvládli lepšie Popradčania,
    i keď sa vždy zrodili tesné výsledky. Poprad si pripísal výhry 1:2 a 3:4 po predĺžení a 2:1 v riadnom hracom čase. Zaujímavú príchuť bude mať tento súboj pre Richarda Rapáča, ktorý je v Liptovskom Mikuláši na hosťovaní práve z Popradu. Za Poprad predtým odohral len 11 zápasov kvôli zraneniu, v ktorých strelil 1 gól a na 1 prihral.

    Všetkých vás srdečne pozývam k sledovaniu on-line prenosu z ďalšieho podtatranského derby. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, König, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Abdul, Heizer, Buc – Paločko, Vartovník, Bondra – Lichanec, Paločko ml., Hvila

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček (A), Suchý (A), Kurali, Mezovský, Nádašdi, Gründling, Nemec – Števuliak, Langhammer, Ru. Huna – J. Sukeľ, Paukovček, B. Rapáč – Uram, M. Sukeľ, Kriška (C) – Uhrík, Piatka, Laco

    Rozhodca: Kalina, Štefik – Gajan, Gavalier.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Na ľadovú plochu už nastupujú domáci hokejisti v bielych dresoch. Liptáci sa dnes predvedú v dresoch červených.
     
    Pred začiatkom stretnutia nás čaká ešte menšia slávnosť. Prezident HK Poprad a primátor mesta Poprad Jozef Švagerko spoločne s riaditeľom HK Poprad Ľudovítom Jurínyim odovzdajú pamätný dres Danielovi Brejčákovi za 500 zápasov v slovenskej najvyššej hokejovej súťaži. Nasleduje štátna hymna.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Liptáci dokázali rýchlo podniknúť prvú útočnú akciu. Tabaček posúval po mantineli na útočnú modrú čiaru. Langhammer prenechal puk Števuliakovi, ktorý sa dostal do bekhendového blafáku, ale Corbeilov betón neprekonal.
     
    00:49
    Mlynarovič chcel založiť útočnú akciu, no nepodarilo sa mu dostať puk po mantineli von z pásma. Suchý ešte udržal útočné pásmo a Liptáci boli aj naďalej aktívni. Rapáč sa pretlačil pred bránku, no Corbeila takisto neprekabátil.
     
    01:23
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa rýchlym gólom dostávajú do vedenia. DÁVID BUC vykorčuľoval s pukom po ľavom krídle a strelou švihom z ľavého kruhu prekvapil Košarišťana k ľavej žrdi.
    Asistencia: Jindřich Abdul.
    01:23 BUC - 1:0
     
    02:08
    Fabian nahodil puk do útočného pásma, no tam si Paločko s Bondrom veľmi nerozumel. Puk vzal na hokejku v rohu klziska Kriška a prihral ju späť po mantineli do protismeru.
     
    02:45
    Ježek nastrelil puk o zadný mantinel, Matej Paločko sa snažil prekvapiť Košarišťana rýchlou dorážkou, no veľmi sa mu to nakoniec nepodarilo.
     
    03:15
    Mathieu Corbeil si teraz poriadne zavaril! Dlho čakal s rozohrávkou, neprenechal puk spoluhráčom, napokon dával naslepo medzi kruhy, kde už prikorčuľoval voľný Števuliak, spracoval si puk, prišiel bližšie k bráne a strieľal. Corbeil však dokázal svoje zlyhanie odčiniť vďaka úspešnému zákroku.
     
    03:44
    Svitana vysunul po krídle Štraucha, ktorý vnikol do pásma, no o pár sekúnd neskôr už bol bez puku. Hostia ho poslali do stredného pásma.
     
    04:22
    Buc šikovnou prihrávkou na modrú čiaru vysunul do brejku Abdula, ktorý šiel takpovediac sám na bránku, no blafákom neprekvapil Košarišťana. Poprad však získava presilovku.
     
    04:22
    Na dve minúty za krosček si sadne Radoslav Suchý.
     
    04:46
    Popradčania sa po buly zamotali s pukom a nevedeli ho skrotiť na svojich hokejkách. Nakoniec sme videli aj delovku Königa, ktorú však Abdul tečoval mimo.
     
    05:38
    Brejčák s Mlynarovičom si prihrali medzi kruhmi, ale priestor tam bol už prehustený, a tak puk unikol po jednej z prihrávok do rohu klziska.
     
    06:52
    Dinda krížnou prihrávkou vysúval dopredu Matúša Paločka, ktorý však stroskotal na Moravčíkovi a bol puku zbavený.
     
    07:41
    Popradčania získali útočné pásmo a rozprúdili prihrávkový kolotoč. McDowellovi však nevyšla prihrávka pred bránku. Domáci ale naďalej ostávajú v tretine.
     
    08:12
    Bratia Sukeľovci vyrazili do prečíslenia dvoch proti jednému. Jakub to nastreľoval na Matúšovu hokejku pred bránku, ale Corbeil si bránu pozorne postrážil.
     
    09:08
    Liptáci majú teraz dobrú pasáž a spôsobujú problémy súperovi. Tabaček tvrdo vypálil od modrej čiary, Huna jeho strelu tečoval, ale Corbeil si opäť dal pozor.
     
    09:42
    Oba tímy znovu prestriedali. Akciu budú začínať popradskí hokejisti spoza vlastnej bránky. Už je tam pri puku Davydov.
     
    10:18
    Matúš Paločko predviedol individuálnu akciu. Odtiahol sa od hráča v strednom pásme, vnikol do útočnej tretiny a vypálil príklepom spoza hráča. Košarišťan jeho projektil našiel v lapačke.
     
    10:51
    Bondra nabil na modrú čiaru Vartovníkovi, ktorý z prvej pálil bez prípravy. Puk mu však na hokejku veľmi nesadol, a tak z toho bola nepresná a v podstate nevýrazná strela.
     
    11:17
    Na opačnej strane to bekhendom z pravej strany skúšal Andrej Laco, ktorý však nedokázal presne namieriť. Corbeil teda zasahovať tiež nemusel.
     
    12:17
    Samuel Mlynarovič urobil na ľavom kruhu protismernú kľučku, následne chcel strieľať, ale puk mu ušiel z hokejky. Podarilo sa to až neskôr Štrauchovi z kratšej vzdialenosti. Košarišťan však puk zachytával.
     
    13:14
    Branislav Rapáč si spracoval prihrávku v strednom pásme, dostal sa na pravý kruh a vystrelil. Corbeil použil svoju vyrážačku a musel aj trošku nadskočiť.
     
    14:13
    Oba tímy opäť v pokoji prestriedali a novú akciu zakladajú domáci. Už celkom dlho sa hrá bez prerušenia, čo prináša rýchly hokej zo strany na stranu.
     
    14:59
    Poprad dal gól!
    Prerušenie prichádza až teraz, no nepriaznivé pre hostí. PATRIK SVITANA sa rozkorčuľoval z obranného pásma, prešiel po pravom krídle a spoza kruhu perfektnou strelou švihom trafil pod hornú žrď. Košarišťan ani nestihol strelu zaregistrovať a už mal puk v sieti.
    Asistencia: Matej Paločko.
    14:59 SVITANA - 2:0
     
    16:26
    Popradčania sa dostali do útočného pásma, ale Hvila s Matejom Paločkom si veľmi nerozumeli, prihrali si nepresne a Liptáci puk poslali preč.
     
    17:13
    Oba tímy mohli ísť hneď po sebe do dobrých protiútokov, no Liptáci si puk zle prenechali a na druhej strane Popradčania si nedokázali presne prihrať.
     
    18:16
    Heizer pretláčal puk cez medzikružie, Buc zase blokoval protihráča, a tak si nevšimol, že puk už smeruje k nemu.
     
    18:45
    Ľubomír Dinda sa pretláčal do útočného pásma, pri modrej čiare však spomalil a následne sa pískalo postavenie mimo hry.
     
    19:13
    Mezovský nahodil od modrej čiary na bránku. Corbeil veľa toho naozaj nevidel, no dokázal vytasiť betón a puk ním vyraziť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Videli sme úvodnú dvadsaťminútovku, ktorá bola vcelku rýchla a hrala sa dokopy iba 27 minút. Naozaj sa hralo zo strany na stranu, ale videli sme množstvo nepresností, ale aj dva góly. Do vedenia šli po góloch Buca a Svitanu Popradčania. Stav je 2:0.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:43
    Mikuláš začal tretinu veľmi aktívne. Tabaček nastrelil od modrej čiary žŕdku. Corbeil nevedel, kde sa odrazil puk, no dopadol na Števuliakovu hokejku. Ten však prázdnu bránu netrafil!
     
    21:34
    Jakub Sukeľ založil ďalšiu útočnú akciu. Vykorčuľoval po ľavom krídle a vystrelil na bránku. Mathieu Corbeil si pripísal úspešný zákrok.
     
    22:07
    Matúš Paločko sa snažil krížnou prihrávkou vyslať dopredu Dávida Bondru, no letiaci puk tečoval Uram a vyletel až za plexisklo. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    22:59
    Presilovka pre Poprad. Patrik Števuliak fauloval Mlynaroviča a odsedí si dve minúty za hákovanie.
     
    23:24
    James McDowell tvrdo vypálil od modrej čiary. Košarišťan mal síce zakrytý výhľad, no napokon zakročiť nemusel, keďže delovka letela vedľa.
     
    24:04
    Brejčák nabil Bucovi na pravý kruh. Jeho delovka letela do bočnej konštrukcie bránky. Následne sa podarilo Liptákom oslobodiť.
     
    24:55
    Popradčania budú hrať štyri sekundy presilovku o dvoch hráčov. Tomáš Nádašdi dostáva dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou a ešte aj 10 minút za nešportové správanie.
     
    25:01
    Kamzíci vyhrali buly, König nabil Petranovi po modrej čiare, ktorý z prvej pálil, no jeho delovka letela tesne vedľa brány.
     
    25:33
    Popradčania o presilovku prichádzajú. Andreas Štrauch dostáva dve minúty za krosček.
     
    26:06
    Popradčania získali útočné pásmo, Dinda nahadzoval puk od modrej, no Košarišťan ho bezpečne zachytil v lapačke.
     
    26:47
    Lichanec prenechal puk na modrú čiaru Ježekovi, ktorý vypálil príklepom, no nedokázal trafiť priestor bránky.
     
    28:01
    Hráči sa sústredili na roh klziska a zabudli na pred bránkou pripraveného Königa. Tomu posunul puk Štrauch, König ešte namieril, ale trafil iba do vyrážačky gólmana Košarišťana.
     
    28:34
    Presilovka pre Liptovský Mikuláš. Peter König dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    28:52
    Puk nepríjemne vyletel pred Corbeilom. Popradský brankár ho však skrotil a prikryl pod lapačku. Vhadzuje sa teda po jeho ľavici.
     
    29:46
    Kamzíci získali puk pri vlastnej modrej čiare. Aleš Ježek to urobil nekompromisne, odpálil ho cez všetky čiary.
     
    30:01
    Rapáč prenechal puk Paukovčekovi na pravom kruhu. Následná strela Paukovčeka však letela ponad plexisklo.
     
    30:29
    Paukovček posunul pred bránku Kuralimu, ktorý to skúšal z prvej, no mal zablokovanú hokejku, a tak pohotovo nevystrelil. Corbeil prikryl puk bez problémov.
     
    31:14
    Kamzíci vyrážali po dlhšom čase priamo dopredu, no veľmi si nerozumeli, najmä Heizer s Bucom. Odpískaný bol ofsajd.
     
    32:07
    Lichanec obkrúžil útočné pásmo, následne prihral na modrú čiaru Ježekovi. Ten vypálil od modrej, no priestor bránky netrafil.
     
    33:08
    Rapáč posunul Kuralimu na pravý kruh. Jeho následná strela smerovala iba ponad bránku a Corbeila neohrozila.
     
    33:18
    Presilovka pre Poprad. Branislav Rapáč dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    33:29
    Marek Uram šikovne vykorčuľoval s pukom po ľavom krídle a vystrelil z kruhu. Jeho zakončenie skončilo na betóne brankára Corbeila.
     
    34:37
    Štrauch sa dostal na os ihriska na modrú čiaru. Strelu poslal iba ponad bránku a následne sa dokázali Liptáci oslobodiť.
     
    36:02
    Kamzíci hrali až príliš uvoľnene a možno aj preto Dinda prihrával po modrej čiare nepresne a puk Davydovi uskočil z hokejky.
     
    37:13
    Uram hľadal pred bránkou Matúša Sukeľa. Neposlal mu však veľmi dobrú prihrávku. Puk vyletel do rohu klziska.
     
    37:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci strieľajú prvý gól v zápase a znižujú stav stretnutia! RUDOLF HUNA sa dostal šikovne z pravého krídla až pred bránku a trafil Corbeilovi pod hornú žrď!
    Asistencia: Patrik Števuliak.
    37:41 HUNA - 2:1
     
    38:03
    Ideálny stav pre Liptákov. Dali gól a získavajú presilovku. Mathieu Corbeil dostáva dve minúty za nešportové správanie. Trest si za neho odsedí Abdul.
     
    39:07
    Popradčanom sa momentálne dvakrát po sebe podarilo puk vyhodiť cez všetky čiary až ku Košarišťanovi
     
    39:42
    Hvila vykorčuľoval s pukom po pravom krídle a aj vystrelil, no netrafil priestor bránky.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry už nebola taká dynamická, videli sme v nej jeden gól. V priebehu 38. minúty znížil na 2:1 Huna.
    Tretia tretina začína približne o 18:40.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:27
    Poprad nezačína tretiu tretinu veľmi šťastne. Po nepresnej prihrávke sa pískalo zakázané uvoľnenie a hra sa sťahuje pred Corbeila.
     
    41:25
    Ježekovi šikovne ukradol puk na modrej čiare Martin Kriška a vykorčuľoval do samostatného útoku. Puk mu potom pred bránkou ušiel a dokázal už iba zakončiť nedôrazne jednou rukou.
     
    42:28
    Fabian zo stredného pásma veľmi nemal komu prihrať, a tak puk iba jednoducho nahodil oblúčikom na bránku. Košarišťan ho pokojne zachytil do lapačky.
     
    43:29
    Marcelovi Petranovi vôbec nevyšiel obranný zákrok telom. Odsedí si dve minúty za faul kolenom.
     
    43:42
    Huna šikovne nahodil od modrej čiary. Rapáč operoval pred bránkou a snažil sa Corbeilovi znepríjemniť život. Popradský brankár však puk skrotiť dokázal.
     
    44:18
    Mikuláš zatiaľ hrá svoju presilovku vcelku dobre. Teraz Suchý šikovne nabil na pravý kruh Hunovi, ktorý z prvej vypálil a Corbeil si pripísal efektný zákrok lapačkou.
     
    45:06
    Ďalšiu delovku sme videli z hokejky Krišku z pravého kruhu. Tá skončila na Corbeilovom betóne. Potom si šikovne našiel miesto Langhammer a pálil po Uramovej prihrávke, no netrafil bránu.
     
    46:03
    Po strete Jindřicha Abdula s protihráčom pri mantineli si to odnieslo plexisklo. Úplne prasklo, a tak budeme niekoľko minút čakať. Túto sezónu už bude v Poprade počas zápasu druhýkrát menené plexisklo.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 521 divákov.
     
    Plexisklo je už vymenené, na ľadovú plochu ešte vyšla rolba, ktorá vykoná kompletnú úpravu ľadovej plochy.
     
    Na ľade už máme oba tímy, pomaly je všetko pripravené na pokračovanie v stretnutí.
     
    46:18
    Vhadzovalo sa po Košarišťanovej ľavici. Liptáci sa však potom pár sekúnd po vhadzovaní previnili zakázaným uvoľnením.
     
    46:46
    Buc sa natlačil s pukom po pravom krídle, dával puk pred bránku, kde bol Heizer, no následne bola posunutá Košarišťanova bránka.
     
    47:31
    Dávid Bondra potiahol puk po ľavom krídle a vypálil z kruhu. Napálil to však priamo do obrancu Mezovského, ktorý potom išiel ihneď vystriedať.
     
    48:39
    Iľja Davydov nahadzoval puk od modrej čiary. Nasmeroval ho však iba do rohu klziska, kde nebol nik z hráčov v bielych dresoch.
     
    49:32
    Svitana dal Dindovi v útočnom pásme o mantinel ťažký puk, Dinda ho iba urýchlene nahodil do rohu.
     
    50:38
    Jakub Sukeľ šikovne vystrelil z pravého kruhu. Strelu zblokoval ešte pred bránkou obranca McDowell. Hostia však naďalej hrajú aktívne v pásme.
     
    51:36
    Matej Paločko to skúsil strelou spomedzi kruhov, no dokázal trafiť iba zadný mantinel. Popradčania potom o puk prišli.
     
    52:14
    Poprad dal gól!
    Kamzíci po niekoľkých minútach trápenia v obrannom pásme strieľajú gól. Štrauch posunul puk na ľavom kruhu SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorého strela švihom prepadla Košarišťanovi cez lapačku!
    Asistencia: Andreas Štrauch.
     
    52:48
    Rado Suchý iba stihol vniknúť do pásma a potom okamžite nahodiť puk na bránku, ktorú si však pozorne strážil brankár Mathieu Corbeil.
     
    53:14
    Matúš Sukeľ si nakorčuľoval do pásma po ľavom krídle a snažil sa prekvapiť Corbeila. Jeho strela letela presne do stredu a popradský brankár s ňou nemal problémy.
     
    53:33
    Liptáci vyhrali buly v útočnom pásme, Huna strieľal spomedzi kruhov prakticky ihneď a triafal priamo do Corbeila.
     
    55:05
    Nádašdi nahodil puk do útočného pásma, Corbeil ho nemal pod kontrolou. Matúš Sukeľ mu ho vypichol, no už sa k dorážke nedostal. Pohotový bol Petran.
     
    55:56
    Hunovi vypichli domáci puk medzi kruhmi, no len presne na hokejku Jakuba Langhammera, ktorý vypálil okamžite príklepom. Corbeil si jeho strelu vychutnal lapačkou.
     
    56:50
    Buc šiel do prečíslenia s Heizerom, no cez dobre brániaceho a obetavého Mezovského sa mu nepodarilo prihrať. Následne bola hra prerušená pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    57:35
    Popradčania prenechávajú iniciatívu svojmu súperovi, ktorý sa ešte všemožne snaží, no zatiaľ sa Liptákom veľmi nedarí presadiť. K dispozícii majú niečo cez dve minúty.
     
    58:23
    Brankár Košarišťan už odišiel na striedačku!
     
    58:33
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znižujú a posledné sekundy budú veľmi zaujímavé! Tabaček vypálil od modrej čiary, jeho delovka sa odrazila od Corbeilovho betónu. Tam bol pripravený MAREK URAM, ktorý sa presadil z pohotovej dorážky!
    Asistencie: Ján Tabaček, Patrik Števuliak.
     
    58:33
    Zároveň si oddychový čas vypýtal tréner hostí.
     
    58:55
    Popradčania dostali puk do útočného pásma, kde súpera zdržali nejaký čas.
     
    59:07
    Košarišťan ide opäť na striedačku a začína sa znovu mikulášska powerplay.
     
    59:33
    Fabianovo nahodenie zachytil Grundling, hostia sa snažia ešte vyraziť dopredu.
     
    59:52
    Uramovu prihrávku pred bránku zastavili korčule jedného z popradských hokejistov a puk následne prikryl Corbeil.
     
    59:52
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    Koniec zápasu.
     
    Poprad napokon zvládol úplný záver zápasu. V 53. minúte zvýšil Mlynarovič, následne však Uram znížil a ešte to bolo v závere napínavé. Po odpískaní sa ešte zrodila rýchla pästná výmena medzi Abdulom a Rapáčom, ktorú vyprovokoval hosťujúci hráč.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:40:24)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Buc (Abdul), 15. Svitana (Paločko ml.), 53. Mlynarovič (Štrauch) – 38. Huna (Števuliak), 59. Uram (Tabaček, Števuliak)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, König, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Abdul, Heizer, Buc – Paločko, Vartovník, Bondra – Lichanec, Paločko ml., Hvila
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček (A), Suchý (A), Kurali, Mezovský, Nádašdi, Gründling, Nemec – Števuliak, Langhammer, Ru. Huna – J. Sukeľ, Paukovček, B. Rapáč – Uram, M. Sukeľ, Kriška (C) – Uhrík, Piatka, Laco

    Rozhodčí: Kalina, Štefik – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 521
    thejrc.org