Česko – USA 3:9 (kon.) | Švédsko – Kanada 1:3 (kon.)
konec
Švédsko
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Kanada
Sobota 06.01.2018, 02:10 • Key Bank Center, Buffalo • Mistrovství světa do 20 let • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Alex FORMENTON - 1:3
     
    58:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Švédům se nepovedlo zavézt kotouč do útočného pásma, Liljegren ztratil puk na útočné modré čáře a do brejku proti prázdné brance se vydal ALEX FORMENTON, který snadno skóroval a na kanadské straně během krátké chvíle podruhé vypukla euforie! Asistence: Victor Mete.
    58:20 Tyler STEENBERGEN - 1:2
     
    58:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Kanaďané se přesně 100 vteřin před koncem třetí třetiny prosazují a ujímají se vedení! Conor Timmins si na modré čáře všiml před brankou volného TYLERA STEENBERGENA, který umně tečoval puk za Gustavssonova záda! Asistence: Conor Timmins.
    33:07 Tim SÖDERLUND - 1:1
     
    33:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, Švédové udeřili při vlastním oslabení! Linus Lindström zatáhl kotouč do útočného pásma, počkal na dojíždějícího TIMA SÖDERLUNDA, který si přebral kotouč a svižnou ranou zavěsil krásně pod horní tyč! Asistence: Linus Lindström a Erik Brännström.
    21:49 Dillon DUBÉ - 0:1
     
    21:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané otevírají skóre finále! Z rychlého brejku se prosazuje první útočná formace. Jordan Kyrou zavezl kotouč do útočného pásma, počkal na ideální možnost přihrát do jízdy DILLONU DUBÉMU a kanadský kapitán svůj únik tváří v tvář Gustavssonovi uspěl střelou pod horní tyč! Asistence: Jordan Kyrou a Sam Steel.
    Marken.cz

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 34. Söderlund (L. Lindström, Brännström) – 22. Dubé (Kyrou, Steel), 59. Steenbergen (Timmins), 59. Formenton (Mete)


    Švédsko: Gustavsson (F. Larsson) – Liljegren, Moverare (A), Dahlin, Brännström, G. Lindström, Sellgren, Högberg – Karlström, A. Nylander (A), Andersson (C) – Pettersson, L. Lindström, J. Boqvist – Söderlund, Lundeström, Steen – Davidsson, G. Gustafsson, Jonsson Fjällby – Zetterlund.
    Kanada: Hart (C. Point) – Timmins, Mete, Fabbro (A), Clague (A), Bean, Makar, C. Foote – Dubé (C), Steel, Kyrou – Katchouk, Raddysh, Thomas – Comtois, B. Howden, Formenton – Gadjovich, Steenbergen, Batherson – M. McLeod.

    Rozhodčí: Mikko Kaukokari (FIN), Robin Šír (CZE) – Peter Šefčík (SVK), Jiří Ondráček (CZE)

    Diváci: 17544
    bahis siteleri