Technika Brno – Poruba 1:2 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Havířov – Zlín 5:0 (kon.)
Jihlava – Letňany 0:0 (odl.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:5 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Třemošná – K. Vary 3:2 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 06.01.2018, 12:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno, já se s Vámi loučím a u dalších online přenosů se budu těšit. Na počtenou! (14:33:15)
     
    Utkání je minulostí a lépe ho zvládl Litvínov. Ten se ještě ve třetí třetině pokoušel navýšit svoje vedení, ale pozorný Krbeček nedovolil další puk ve své síti. Pražanům se však také nepodařilo skórovat, a tak z tohoto zápasu odcházejí jako poraženi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Filip Ducháč ještě nahrával svým spoluhráčům do útoku, kteří se sice ještě dostali do souboje o puk s litvínovskými hráči, ale puk ukořistit nedokázali.
     
    58:57
    A teď se mohli domácí dočkat alespoň čestného úspěchu! Slavíček v přečíslení dva na jednoho přihrával na Josefa Broše, který ale dlouhou přihrávku nezachytil.
     
    58:04
    Chemici svoje oslabení ustáli na výbornou a už hrají v plném počtu. Pražané si v této přesilové hře nic moc nepřipravili.
     
    57:48
    Höll se ještě pokusil nahodit na útočného pásma, nakonec jeho spoluhráči dokázali zaměstnat hostující defenzivu a brankáře Kliku.
     
    57:06
    Hostům se podařilo vyhodit přes všechny čáry a domácí museli začít znovu od vlastní branky. Ducháč si sebral kotouč, nahodil, ale hosté se krátce poté dokázali vymanit.
     
    56:50
    Zemchenkov nahodil puk od modré čáry na Kliku, před ním ještě stál připraven tečovat Josef Broš, ale litvínovský brankář si celou situaci pohlídal.
     
    56:11
    Andrej Adamec vyhrál vhazování pro Josefa Slavíčka, který našel před Klikou Josefa Broše. Ten byl ale obsazen, a tak se mu nepodařilo probojovat k zakončení.
     
    56:04
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Limanovský – 2 min., hákování).
     
    55:16
    Lukáš Stehlík si najel do brejku, obhodil si dva sparťanské obránce, před brankářem Krbečkem ještě provedl stahovačku na Truhláře a vystřelil. Střela byla ale zablokovaná bruslí právě Šimona Truhláře.
     
    54:47
    Ondřej Šesták dostal skákavou přihrávku na svoji hůl, a tak pro hosty nebylo moc těžké odpálit puk do bezpečí.
     
    54:06
    Krbeček teď musel být hodně na pozoru. Před ním totiž vznikla nepřehledná skrumáž, ve které byli hostující Dej s Vopatem. Domácí obrana pomohla svému brankáři a ten puk podržel.
     
    53:28
    Ze souboje v rohu kluziště vzešli vítězně hosté, Vojtěch Jonák poté nahrál Skuhrovci do útočné akce, ale bez úspěchu.
     
    52:43
    Maxim Kubánek si vzal kotouč na svoji hůl, najel s ním mezi tři protihráče, které se mu také podařilo obejít, ale gólmana Kliku se mu překonat nepodařilo.
     
    52:12
    Marek Slavík si výborně počkal na svého kolegu Prokopa Limanovského, kterého vyslal do samostatného nájezdu. Druhý jmenovaný jel po pravé straně a minul Krbečkovu svatyni.
     
    51:13
    Truhlář musel rychle vyklepat puk zpod výstroje, ale ke kotouči se dostal litvínovský hráč. Jeho přihrávka ale nikoho z jeho spoluhráčů nenašla, jen hokejku Josefa Slavíčka.
     
    50:39
    Na druhé straně zase ujeli do brejku sparťané. Tomáš Tomek v situaci dva na dva podržel puk, následně chtěl přihrát Davidovi, ale přihrávka svého adresáta nenašla.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Kočárek (Kroupa), 17. Stehlík (Háva), 22. Skuhrovec (Kudrhalt)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Truhlář, Zemchenkov, Ducháč, Adam, Šesták – Kubánek, Höll, Adamec, David, Potůček, Broš, Slavíček, Výkruta, M. Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    HC Litvínov: Klika (Čermák) – Minařík, Hocelík, Háva, Kroupa, Jonák, Miškovič, Kadár – Leitner, D. Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Zháňal, Košťálová
    ocianews.com