Technika Brno – Poruba 1:2 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Havířov – Zlín 5:0 (kon.)
Jihlava – Letňany 0:0 (odl.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:5 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Třemošná – K. Vary 3:2 (po pr.)
konec
Mountfield HK
4:5 (2:3, 2:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 06.01.2018, 15:30 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    41:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    32 vteřin, 49 vteřin a 75 vteřin – to jsou časy, které uběhly mezi začátkem každé třetiny a vítkovickými góly. Tentokrát to trvalo nejdéle, ale stejně to bylo hodně rychlé. Puk se dostal na modrou čáru k JIŘÍMU TVRDÉMU, jenž vyslal na bránu nepříliš prudký projektil. Ten si díky tomu, že Tichý nic neviděl, našel cestu do brány – 4:5. Asistence: Martin Kocián, Marek Brada.
     
    31:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už delší dobu jsme neviděli gól, a tak nám ho aktéři utkání nabídli. O srovnání skóre a branku na 4:4 se postaral v přesilové hře TOMÁŠ PERIČKA, který se trefil od modré čáry. Asistence: Tomáš Hynek.
     
    21:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Historie se opakuje... Také start do druhé třetiny nám přinesl branky na obou stranách. Vítkovice nejdřív udeřily ve vlastním oslabení, vzápětí v tom samém inkasovaly. Hradec vrací zpátky do hry TOMÁŠ PERIČKA. Asistence: Tomáš Hynek, Filip Boštík.
     
    20:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže Moravanům to ani tak nevadí. MAREK BRADA totiž dává svůj druhý gól a zaznamenává třetí bod v zápase. Navíc tím posílá Vítkovice poprvé v duelu do dvoubrankového vedení. Asistence: Patrik Krška.
     
    11:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je slušná divočina, už zase vedou hosté. MAREK BRADA dojel vyhozený kotouč, který Sajdl nedůrazně posunul. Vítkovický forvard trefil puk ze vzduchu a baseballovým způsobem dává branku na 3:2. Asistence: Josef Krejsa.
     
    05:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To jsou teda gólové hody. Za úvodní pětiminutovku jsme viděli hned čtyři! Tentokrát je zase srovnáno 2:2. Marek Brada posunul puk na JANA SCHAUERA, jenž z levého kruhu zamířil přesně do horní poloviny brány. Asistence: Marek Brada.
     
    03:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kdo by to byl řekl, že domácí stihnou za úvodní tři a půl minuty otočit skóre. Postaral se o to zakončující MATYÁŠ BUDINA. Asistence: Filip Boštík, Radim Šlaicher.
     
    02:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je start do zápasu, jak má být! Ale ne pro obrany... Ta hostující za sebou nechala MILANA SOUČKA, kterému posunul puk Matěj Beneš. První jmenovaný se s ničím nerozpakoval a bekhendem uklidil puk do sítě – 1:1. Asistence: Matěj Beneš.
     
    00:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Do první šance v zápase se dostal domácí Pelda, udeřilo ale na druhé straně. Hosté ujeli do přečíslení tří na jednoho a střela JAKUBA GEBAUERA se překulila přes výstroj Sajdla a skončila v síti. Asistence: Patrik Krška.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 3. Souček (Beneš), 4. Budina (Boštík, Šlaicher), 22. Perička (Hynek, Boštík), 32. Perička (Hynek) – 1. Gebauer (Krška), 6. Schauer (Brada), 12. Brada (Krejsa), 21. Brada (Krška), 42. Tvrdý (Kocián, Brada)


    Mountfield HK: Sajdl (od 12. Tichý) – Pelda, Králik, Boukal, Havlíček, Drbal, Perička, Pinkas – Moravec, Pavlata, Souček, Budina, Geisl, Beneš, Šlaicher "C", Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Bartošák) – Kocián, Veřmiřovský, Bystroň, Plánka, Kočí – Tvrdý, Gebauer, Kotásek, Krejsa, Schauer, Krška, Přibyl, Melovský, Rajčan, Brada. Trenér: Roman Ryšánek.

    Rozhodčí: Úlehla – Pechánek, Roischel
    thejrc.org