Technika Brno – Poruba 1:2 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Havířov – Zlín 5:0 (kon.)
Jihlava – Letňany 0:0 (odl.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:5 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Třemošná – K. Vary 3:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 06.01.2018, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    53:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři se mohou radovat! Rychlá a přesná kombinace okolo branky měla na svědomí střelu KRYŠTOFA WANTULOKA od levé tyčky, která skončila za zády Málka. Asistence: Michal Ramík, Tommy Wardas.
     
    48:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Běží 49. minuta zápasu a máme opět vyrovnáno! TOMÁŠ ZEMÁNEK poslal z pravého kruhu nenápadnou střelu, která ale přesně splnila svůj účel. Odrazila se od hrany Švančarova pravého betonu až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Navrátil.
     
    39:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přichází naopak snížení ze strany Vsetína, když Babeliak poslal do brejku VOJTĚCHA VRÁNU. I tady to zavánělo faulem, domácí hráč si ale v šanci poradil a zavěsil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Boris Babeliak.
     
    33:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní si MICHAL RAMÍK nepovedený brejk vynahradil! Branku mu daroval Bujak, se kterým byl Ramik v přečíslení. Bujak poslal přihrávku z levého kruhu do mezikruží, kam už si Ramik sjížděl a nemusel udělat nic jiného, než zasáhnout puk a tečovat jej za přemisťujícího se brankáře. Asistence: Patrik Bujak, Tommy Wardas.
     
    29:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Valaši se nejprve snažili protečovat do pásma, to se jim ale nepovedlo a Macháček přebruslil všechno a všechny, čímž se dostal do ideální střelecké pozice. Trefil jen Málkův beton a k dorážce zpoza branky se dostal SERVÁC PETROVSKÝ, který zvedl puk nad levý beton. Málek k betonu přikládal svou lapačku, hostující útočník však skulinku přece jen našel. Asistence: Štěpán Macháček, Filip Hrůzek.
     
    27:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Půček vybojoval útočné pásmo a chtěl nejprve zakončit sám. Když se ale přes čtveřici Třineckých nedostal, začal kombinaci , která skončila na modré čáře u JANA FENCLA, který prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Stanislav Kunst, Jan Půček.
     
    16:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vrána s Babeliakem se dostali do útočného pásma, přes obranný val ale nevystřelili a Oceláři se vydali do přečíslení tři na jednoho. Z pravého kruhu zakončil do vzdálenějšího horního rohu MICHAL RAMÍK. Asistence: Tommy Wardas, Filip Cienciala.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 28. Fencl (Kunst, Půček), 40. Vrána (Babeliak), 49. Zemánek (Navrátil) – 17. Ramík (Wardas, Cienciala F.), 30. Petrovský (Macháček, Hrůzek), 34. Ramík (Bujak, Wardas), 54. Wantulok (Ramík, Wardas)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Navrátil, Fencl, Kunst, Velikovský, Sviták – Kočí, Babeliak, Vrána – Calaba, J. Půček, Turek – Zemánek, Dědek, Liss.
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Halouzka) – S. Cienciala, Hrůzek, Wantulok, Mituchovič, Bujak, F. Cienciala – Procházka, Raszka, Przybyla, Wardas, Jurzyca, Kašpárek, Petrovský, Stročka, Hykl, Ramik, Macháček.

    Rozhodčí: Hykel – Adamec, Poruba
    thejrc.org