Kanada – Rusko 2:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 4:3 (kon.) | USA – Švédsko 2:1 (po pr.)
Finsko – Německo 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
Švýcarsko
Sobota 06.01.2018, 13:30 • Dmitrov, Ice Palace (B Arena) • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    To je z mé strany vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů z MS žen do 18 let brzy nashledanou! (16:01:05)
     
    Nejlepší hráčkou českého týmu byla vyhlášena Kristýna Kaltounková, která se blýskla dvěma góly!
     
    Skvěle! České juniorky dokázaly udržet jednobrankové vedení a do šampionátu v ruském Dmitrově vstupují výhrou nad Švýcarskem!
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Do konce duelu zbývá pouze pět sekund! Švýcarský tým si před vhazováním ve středním pásmu bere oddechový čas.
     
    59:39
    České hráčky skvěle napadají a nepouštějí svého soupeře do pásma.
     
    59:23
    Kaltounková útočila na hattrick, avšak její průnik švýcarskou obranou nebyl úspěšný.
     
    58:59
    Od modré to zkusila Erbenová, jejíž střelu však přikryla Maurerové. Do konce duelu zbývá necelá minuta!
     
    58:39
    Český tým teď drží kotouč v útočném pásmu a střádá důležité sekundy!
     
    58:03
    Parádní zákrok Bláhové! Švýcarky se i ve vlastním oslabení dostaly do přečíslení dva na jednu. Hauserová přistrčila kotouč na Rüediovou, která však Bláhovou nepřekonala! Česká brankářka dokázala zneškodnit i dorážku Hauserové!
     
    57:26
    Budeme hrát přesilovou hru! Těsně před koncem zápasu fauluje Wetliová, která posílá svůj tým do čtyř.
     
    57:09
    Velká šance Švýcarska! Enzlerová z otočky dostala kotouč před branku, kde byla osamocená Rüediová, avšak její bekhendová střela skončila v boční síti.
     
    56:21
    Čajanová najela do útočné třetiny a zkusila ohrozit švýcarskou branku. Mauerová však nemusela zasahovat, neboť střela mířila mimo.
     
    55:46
    Mlýnková dostala kotouč na Škrdlovou, která pohotově vystřelila. Její střelu však srazila švýcarská hráčka do rohu.
     
    55:09
    Švýcarky se znovu usadily v útočném pásmu. Aktivní Enzlerová to zkusila z pravé strany, ale její střelu Bláhová vyrazila betonem.
     
    54:27
    Enzlerová vybojovala kotouč v pravém rohu a pohotovou přihrávkou našla na hranici pravého kruhu Janine Hauserovou. Její střelu však dokázala Bláhová chytit!
     
    53:54
    Švýcarkám ubíhá čas velmi rychle, a tak jsou s přibývajícím časem aktivnější. Po pravé straně se dostala do pásma Bertová, ale její nahození nebylo přesné.
     
    53:02
    Zanedlouho poté vystřelila Vallariová, jejíž střelu Bláhová vyrazila před seb. Pohotová Enzlerová se zhostila kotouče, ale byla tísněná Erbenovou, a tak nezakončila.
     
    52:39
    Bláhová rozehrála přímo na hůl Schlegelové, která však byla z nabídnuté příležitosti evidentně zaskočená, a tak vůbec nezakončila.
     
    52:09
    Kaltounková hledala na levé straně rozjetou Machalovou, které se však nepodařilo kotouč ideálně zpracovat.
     
    51:19
    Škrdlová vyslala do útoku Veroniku Lorencovou, která postupovala do útočného pásma, avšak kotouč ji vypíchla švýcarská hráčka.
     
    51:01
    Těsně před návratem Mazancové z trestné lavice střílel od modré Christenová, ale Erbenová její pokus zblokovala.
     
    50:19
    Švýcarky se usadily v útočném pásmu a začínají kombinovat.
     
    50:01
    Švýcarky jsou již v plném počtu, a tak začíná jejich minutová přesilová hra.
     
    49:34
    Švýcarský tým se usadil v útočném pásmu a ohrozil branku Bláhové. Od modré to zkoušela Christenová, avšak česká brankářka kotouč vyrazila.
     
    49:06
    Po minutě přesilové hry se síly na ledové ploše vyrovnají. Češky totiž špatně střídaly a hráčská lavice dostává dvouminutový trest. Ten odpyká Tereza Mazancová.
     
    48:01
    Český tým bude mít možnost odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek – zahraje si totiž přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Wetliová.
     
    47:27
    Mlýnková se dostala na levé straně ke kotouči, nabruslila do třetiny a prudce vystřelila. Její pokus však mířil nad branku.
     
    46:57
    Druhá útočná formace se dostala do kombinace v útočném pásmu. Finální přihrávka Mlýnkové na Mazancovou však nebyla přesná.
     
    46:21
    Leemannová se dostávala do úniku, avšak skvěle se vrátila Škrdlová, která švýcarskou hráčku dokázala vytlačit do rohu kluziště.
     
    45:47
    Lara Zimmermannová se na levém křídle krásně uvolnila a mířila na Bláhovou. Ta však tento mini-souboj vyhrála a střelu chytila.
     
    44:58
    Mazancová skvěle napadala v útočném pásmu a dokázala vypíhnout kotouč švýcarské hráčce. Puk se však bohužel odrazil přímo k Maurerové, která přerušuje hru.
     
    44:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, jdeme znovu do vedení! Parádní akci nyní předvedla KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která převzala kotouč ve středním pásmu, nabruslila mezi kruhy a přesně mířenou střelou dává svůj druhý gól v zápase! Asistence:
     
    43:39
    Druhá útočná lajna českého týmu se dostala do útočného pásma, kde začala kombinovat. Mazancová poslala z pravého kruhu kotouč před branku, avšak Maurerová si povyjela a puk přikryla pod lapačku.
     
    43:16
    Ve středovém kruhu nyní upadla po střetu s jednou ze švýcarských hráček Machalová, avšak rozhodčí nechala tento zákrok bez povšimnutí a vylučovat se nebude.
     
    42:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky však přesilovou hru využívají. Na modrou čáru dostala přihrávku LISA RÜEDIOVÁ, která pohotově vystřelila a její pokus skočil v české síti. Bláhová měla bohužel zakrytý výhled. Asistence:
     
    42:23
    České hráčky však úvod oslabení zvládly na jedničku, když dokázaly dostat kotouč do třetiny našeho soupeře.
     
    41:53
    Nyní bude český tým čelit přesilové hře soupeře. Kristýna Kaltounková v levém rohu podrazila jednu ze švýcarských hráček a míří na trestnou lavici.
     
    41:35
    Sarnovská se dostala po levé straně do protiútoku a následně také vystřelila. Členka třetí útočné formace českého týmu však Maurerovou nepřekonala.
     
    40:49
    Emmeneggerová vystřelila z pravé strany, ale její slabou střelu Bláhová v pohodě zastavila a raději přerušila hru.
     
    40:17
    Kaltounková zatáhla po pravé straně kotouč do útočného pásma. Následně se pokoušela dostat puk před branku, avšak švýcarská hráčka pas zblokovala.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla z českého pohledu o poznání lepší! Švýcarky se sice na začátku prostřední periody dostaly do dvoubrankového vedení, avšak český výběr dokázal dvěma slepenými trefami Lorencové a Kaltounkové vyrovnat. Ve 36. minutě se poté po krásné kombinaci s Kaltounkovou prosadila ještě Martina Exnerová, která otočila vývoj tohoto duelu. Před závěrečnou třetinu tak české hokejistky drží jednobrankové vedení.

    Třetí třetina začne přibližně v 15:08.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Kaltounková našla za brankou odražený kotouč a snažila se pohotově obkroužit branku. Brankářka Maurerová se však dokázala rychle přesunout.
     
    38:49
    Od modré to nyní zkoušela Enzlerová, avšak její slabé nahození bez problémů lapila Bláhová.
     
    38:21
    Nyní zahrozily Švýcarky, konkrétně Rahel Enzlerová, která se na levé straně uvolnila a vyslala nebezpečnou přihrávku před branku. Žádná z najíždějících švýcarských hráček však na kotouč nedosáhla.
     
    37:46
    Z pravého kruhu se dokázala uvolnit Laura Lerchová, která se dostala do slibné střelecké pozice. Její skrytou střelu však Maurerová vyrazila lapačkou!
     
    37:19
    Schlegelová se mohla dostat do samostatného úniku, avšak přihrávka od Leemannové nebyla přesná.
     
    36:42
    Do další slibné akce se dostala Natálie Mlýnková. Česká útočnice se dostala mezi kruhy a pohotově vypálila. Její střelu dokázala Maurerová vyrazit na břevno, od kterého se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    36:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, jdeme do vedení! LAURA LERCHOVÁ zatáhla po pravé straně kotouč do útočného pásma a rázem vznikla situace dvě na jednu. Lerchová dostala kotouč na Kaltounkovou, která kotouč pohotově vrátila na Lerchová, a ta dorážela do prázdné branky! Krásná kombinační akce! Asistence: Kristýna Kaltounková
     
    34:46
    Mlýnková dobře zavezla kotouč do útočného pásma, kde poté křížnou přihrákou našla na levé straně Mazancovou. Té se podařilo vystřelil, ale její pokus byl sražený švýcarskou hráčkou.
     
    34:07
    Druhá lajna švýcarského výběru se prokombinovala do útočného pásma. Bertaová následně našla na pravém kruhu Leemannovou. Švýcarská útočníce pohotově vystřelila zápěstím, ale její střelu zastavila Bláhová.
     
    33:38
    Aktivní Kristýna Kaltounková se dostala opět do protiútoku, avšak již byla na ledě dlouho, a tak pouze nahodila kotouč ze středního pásma na Maurerovou.
     
    32:18
    Teď se předvedla ve skvělém světle třetí česká lajna. Matoušková odvedla dobrou práci v rohu a našla Sarnovskou, která pohotově vypálila. Její pokus však Maurerová kryje.
     
    31:39
    Teď měl český tým velké štěstí! Z levé strany poslal křížnou přihrávku před branku Pagnamentová, která hledala Rüediovou. Švýcarská útočnice však promáchla!
     
    31:08
    Švýcarky se teď po delší době dostaly v útočném pásmu do kombinace. Od modré poté vypálila Rahel Enzlerová, avšak její střela mířila mimo.
     
    30:03
    Kaltounková dostala kotouč na modrou čáru, odkud ho pohotově poslala na branku. Kaltounková dokázala puk tečovat, avšak Maurerová zasáhla!
     
    29:37
    Od modré čáry to tentokrát zkoušela Magdalena Erbenová, avšak její střelu chytila Maurerová do lapačky.
     
    29:24
    Český tým je nyní velmi aktivní a opět se usazuje v útočném pásmu.
     
    28:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A teď je to ještě lepší – vyrovnáno! Na naší modré skvěle vypíchla kotouč KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která zamířila do protiútoku. Následně vystřelila z mezikruží a mířila přesně pod břevno! Asistence:
     
    28:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, snižujeme! Na modrou dostala kotouč Škrdlová, která pohotově vystřelila. Maurerová dokázala kotouč vyrazit pouze před sebe, kde se ho po přiklepnutí Exnerové ujala VERONIKA LORENCOVÁ, která rychle obkroužila branku a dostala puk do sítě! Asistence: Martina Exnerová
     
    27:29
    Nyní se Švýcarky usadily v útočném pásmu, ale ke střele se nedostaly. Český tým totiž velmi dobře napadal a dokázal znovu kotouč vyhodit.
     
    27:09
    Švýcarský tým sice zatáhl kotouč do útočného pásma, avšak poté přišla ztráta, po které Pejsová vyhodila kotouč z pásma ven.
     
    26:47
    Český tým však zatím zvládá oslabení velmi dobře a drží Švýcarky ve středním pásmu.
     
    26:14
    A český tým bude čelit další přesilové hře soupeře. Enzlerová se hnala do protiútoku, když za záchranou brzdu zatáhla Magdalena Erbenová, která soupeřku podrazila.
     
    25:28
    Kaltounková se pokoušela dostat do útočného pásma, avšak nedokázala přejít přes dvojici švýcarských hráček.
     
    24:37
    Machalová se dostala do protiútoku, který zakončila střelou z mezikruží. Střeleck pokus české hráčky však zblokovala Wetliová.
     
    24:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcarky záhy svou přesilovou hru také využívají! Enzlerová dostala kotouč do předbrankového prostoru, kde byla dostatečně důrazná STEFANIE WETLIOVÁ, které se podařilo dostat kotouč za záda Bláhové. Asistence: Rahel Enzlerová, Lisa Rüediová
     
    23:33
    České hokejistky však nyní budou čelit dalšímu oslabení. Češky hrály totiž v šesti.
     
    23:01
    Český tým vstoupil do druhé třetiny velmi dobře a svého dnešního soupeře přehrává. Brankářka Maurerová však atakům zatím odolává.
     
    22:27
    V pravém rohu se dokázala uvolnit Mazancová, která po střetu s Enzlerovou upadla, avšak rozhodčí ponechala tento zákrok bez povšimnutí.
     
    22:10
    Pěknu akci předvedla Daniela Pejsová, která se uvolnila mezi kruhy a doázala vystřelila, avšak její střelu Maurerová vyrazila!
     
    21:36
    Švýcarky těžké chvíle ve vlastním pásmu přečkaly a vyloučená Bertová je zpět na ledě.
     
    21:01
    Erbenová hledala před brankou tentokrát Mazancovou, avšak ta se ke střele nedostala.
     
    20:39
    Na modré dostala kotouč Erbenová, která našla před brankou volnou Kaltonkovou, avšak ta ve vyložené šanci přestřelila!
     
    20:10
    Z pravé strany vystřelila Kaltounková, avšak její střela mířila mimo.
     
    20:01
    Druhá třetina začíná. Český tým má k dispozici stále přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla poměrně vyrovnanou podívanou. Češky neodstartovaly příliš dobře a měly v obraně problémy, avšak postupem času dokázaly svou hru zlepšit. Poté však čelily přesilové hře, ve které dokázala Nicole Vallariová přesně vystřelit a překonala Bláhovou. V závěru se dostaly k přesilovce také české hráčky, avšak Švýcarky těžké chvíle přečkaly. Svěřenkyně Pavla Zuziaka však budou mít na začátku druhé třetiny k dispozici více než minutovou přesilovou hru.

    Druhá třetina začne přibližně v 14:17.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Českým se dostal do kombinace v útočném pásmu, avšak střela Erbenové mířila mimo.
     
    19:38
    Český tým čeká v závěru první třetiny přesilová hra. Na trestnou lavici míří Sydney Bertová za hru vysokou holí.
     
    19:03
    Švýcarky vyhrály v našem pásmu vhazování a dostaly se znovu ke střele. Tentokrát střílela Bachmannová. Její pokus byl tečovaný, avšak Bláhová skvěle zareagovala a kotouč vyrazila!
     
    18:34
    První lajna švýcarského týmu se dostala v krátké době ke dvěma střelám. Nejprve ohrozila Bláhovou střelou z levého kruhu Enzlerová a poté z opačné strany Rüediová. Obě střely však Bláhová zneškodnila.
     
    18:01
    Zimmermannová se dostala k odraženému kotouči za naší brankou a hledala před Bláhovou Ryhnerovou. Její přihrávku však skvěle zablokovana Škrdlová.
     
    17:34
    Na led se dostala třetí česká forma, která se dokázala krátce usadit v útočném pásmu. Sarnovská se rozhodla z levého křídla vystřelit, avšak její přízemní střelu Maurerová dokázala lapit.
     
    17:12
    Mlýnková s Mazancovou se mohly dostat do protiútoku, avšak švýcarská obranná dvojice velmi dobře zasáhla.
     
    16:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky bohužel svou druhou přesilovou hru v tomto zápase využívají. Po dlouhém tlaku v útočném pásmu se rozhodla z mezikruží vypálit NICOLE VALLARIOVÁ, jejíž střela mířila do horní poloviny branky a Bláhová nedokázala zasáhnout. Asistence: Bude doplněno.
     
    15:40
    Švýcarky se opět usadily v útočném pásmu. Enzlerová se chytře obtočila za naší brankou a poslala kotouč před Bláhovou. Od brusle Erbenové se kotouč naštěstí odrazil mimo brankoviště.
     
    15:16
    Hned na začátku přesilové hry se dostal náš soupeř do kombinace v útočném pásmu. Z levé strany vystřelila Christenová. Její střelu však Bláhová chytila do své náruče.
     
    15:01
    Tentokrát si zahrají přesilovou hru Švýcarky. Na trestnou lavici míří Martina Exnerová.
     
    14:16
    Česká přesilová hra nebyla příliš povedená. Švýcarky velmi dobře bránily a vyloučená Lutzová je již zpět na ledě.
     
    13:15
    Tentokrát si bránící čtyřka vedla o poznání lépe a dokázala dostat kotouč až k Bláhové.
     
    12:40
    První přesilovková formace se dostala do kombinace v útočném pásmu. Vše vygradovalo střelou Erbenové, avšak jedna ze Švýcarek dokázala puk srazit do ochranné sítě.
     
    12:16
    Česká reprezentace si také zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Švýcarka Lutzová za hákování.
     
    10:49
    Český tým od úvodních minut výrazně zlepšil hru ve svém obranném pásmu. Švýcarky mají velký problém si vypracovat v útočném pásmu nějakou šanci.
     
    10:01
    Český tým teď zamkl svého soupeře v útočné třetíně a dostal se ke dvěma střela. Z pravé strany nejprve pálila Mazancová a po ní ještě Šmajdová. Obě střely však Maurerová kryla.
     
    Přestávky k čištění ledu zde probíhají opravdu netradičně. Už podruhé se stalo, že oba týmy byly připravené k vhazování, když v momentě na led vjela "uklízecí četa", načež musela rozhodčí hru přerušit.
     
    09:34
    Mlýnková se dostala do zajímavé střelecké pozice z pravého křídla. Její střelu zápěstím však Maurerová vyrazila pravým betonem.
     
    09:01
    Dravá Laura Lerchová si vybojovala na modré čáře kotouč a pohotově vystřelila. Její střelu však srazila švýcarská hráčka mimo branku.
     
    08:29
    Kotounová hledala na levé straně rozjetou Exnerovou, avšak přihrávka bohužel nebyla přesná.
     
    08:11
    Erbenová zariskovala při rozehrávce a málem o kotouč přišla. České kapitánce se však podařilo dostat kotouč z vlastní třetiny do středního pásma.
     
    07:41
    První lajna našeho výběru se dostala do kombinace v útočném pásmu. Kaltounková našla na levé straně Šmajdovou, která vystřelila, avšak brankářka Maurerová byla připravena.
     
    07:24
    Kaltounková hledala na levém křídle rozjetou Barboru Machalovou, ašvak na tu byla přihrávka příliš rychlá.
     
    07:11
    Při hře pět na pět jsou však Švýcarky aktivnější. Druhá lajna švýcarského výběru se dostala do kombinace v útočném pásmu, avšak Bláhovou neohrozila.
     
    06:33
    Český tým přečkal úvodní oslabení skvěle, když svého dnešního soupeře prakticky k ničemu nepustil.
     
    06:23
    Výborná práce českého týmu pokračuje. Švýcarky se nemohou dostat do našeho pásma. Nyní se navíc píská ofsajd švýarského týmu.
     
    05:45
    Česká reprezentace však zatím zvládá oslabení na výbornou. Už dvakrát devčata dokázaly vyhodit puk do třetiny našeho dnešního soupeře.
     
    04:33
    České hráčky budou čelit prvnímu oslabení. Šmajdová podrazila Enzlerovou a míří na trestnou lavici.
     
    04:29
    Česká hráčka chybovala při rozehrávce a dostala do velké šance Rahel Enzlerovou, která rázem jela osamocená na Bláhovou. Ta však těžkou chvilku přečkala a kotouč vyrazila!
     
    03:56
    Češkám se nepodařila rozehrávka. Kotouč zamířil na zakázané uvolnění, a tak se hra stěhuje před branku Bláhové.
     
    03:26
    První lajna českého týmu zavezla puk do útočného pásma a pokoušela se kombinovat. Na modré však zaváhala Denisa Pejšová, které bohužel utekl puk do středního pásma.
     
    02:16
    Na led se dostala první útočná lajna švýcarského výběru a hned se dostala ke kombinace v útočném pásmu. Náš soupeř vyslal další střelu, avšak Bláhová si dokázala poradit.
     
    01:30
    Šmajdové se na malou chvilku podařilo udržet útočné pásmo na modré čáře. Aktivní Švýcarky však nakonec dostraly kotouč do středního pásma.
     
    00:40
    K úvodnímu tlaku v útočnému pásmu se dostala také česká reprezentace. Druhá lajna vedená Mlýnkovou se však ke střele nepropracovala.
     
    00:12
    Švýcarky se dostaly do útočné třetiny a následně také k úvodní střele tohoto zápasu. Od modré to zkoušela Christenová, avšak Bláhová byla pozorná.
     
    00:01
    Zápas právě začal, úvodní vhazování vyznělo lépe pro český tým.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou již na ledě! Za chvilku začínáme.
     
    Oba týmy se již pomalu připravují na vstup na ledovou plochu. Začátek zápasu se blíží!
     
    Ještě jednou příjemné odpoledne z ruského Dmitrova. České hokejistky již za necelých deset minut vstoupí do svého úvodního duelu na MS žen do 18 let, které hostí v letošním roce právě ruský Dmitrov. Rozbruslení před pár minutami skončilo a nyní již čekáme na příchod hráček.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Bláhová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová (C), Kotounová (A), Pejšová, Šmajdová, Jandušíková, Seroiszková, Zachová – Lerchová (A), Kaltounková, Machalová – Čajanová, Mlýnková, Mazancová – Matoušková, Sarnovská, Exnerová – Škorpíková, Hornická, Lorencová

    Švýcarsko: Maurerová (Spiesová) – Wetliová (C), Christenová, Sina Bachmannová (A), Vallariová (A), Hauserová, Lutzová, Gianolaová, Ingoldová – Pagnamentaová, Rüediová, Enzlerová – Bertaová, Schlegelová, Leemannová – Zimmermannová, Ryhnerová, Emmeneggerová – Brandová, Staubová, Sara Bachmannová

    Rozhodčí: Cugliettaová (GBR), Kontturiová (FIN) – Hammarová (SWE), Mochovová (RUS).
     
    Příjemné hokejové odpoledne z ruského Dmitrova! V šedesátitisícovém městečku severně od Moskvy startuje dnešním dnem MS žen do 18 let v ledním hokeji. My se společně zaměříme na úvodní vystoupení českých reprezentantek, které vyzvou v sobotu odpoledne v rámci skupiny B výběr Švýcarska. Úvodní vhazování je v Ice Palace na programu v 13:30.
     
    Česká reprezentace do 18 let dorazila do dějiště šampionátu již ve středu. Hned o den později sehrála generálku proti výběru Švédska, který se představí v "áčkové" skupině ve společnosti Kanady, USA a hostitelského Ruska. Juniorky zvládly prověrku před vstupem do šampionátu na výbornou, když seveřanky porazily poměrem 3:1. Dvěma góly se na výhře podílela Laura Lerchová a o třetí branku se postarala Natálie Mlýnková.

    Trenérský štáb musel však řešit ještě před odletem jednu velkou nepříjemnost. Na poslední chvíli musela zůstat doma Nikola Dýcková, kterou nahradila v nomianci Patricie Škorpíková. Ta dorazila do dejiště šampionátu v pátek.
     
    Nominace české reprezentace na MS U18 v Dmitrově

    Brankářky:
    Kristýna Bláhová (Příbram), Viktorie Švejdová (MODO, Švédsko), Karolína Juřicová (Havlíčkův Brod).

    Obránkyně:
    Anna Kotounová (Tábor), Magdalena Erbenová (Benátky nad Jizerou), Klára Jandušíková (Vermont Academy, USA), Aneta Zachová (Kladno), Daniela Pejšová (Chomutov), Vivien Šmajdová (Cheb), Klára Seroiszková (Karviná), Adéla Škrdlová (Třebíč).

    Útočnice:
    Laura Lerchová (Třinec), Karolína Hornická (Jablonec nad Nisou), Martina Exnerová (Wyoming Seminary, USA), Natálie Mlýnková (Hockey Training Institute, Kanada), Kristýna Kaltounková (Vermont Academy, USA), Barbora Machalová (Hoosac School, USA), Sabina Matoušková (Kladno), Agáta Sarnovská (Litoměřice), Sára Čajanová (Vsetín), Tereza Mazancová (Mladá Boleslav), Veronika Lorencová (Klatovy), Patricie Škorpíková (Karviná).

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 29. Lorencová (Exnerová), 29. Kaltounková, 37. Lerchová (Kaltounková), 45. Kaltounková – 17. Vallariová (Ryhnerová), 25. Wetliová (Enzlerová, Rüediová), 43. Rüediová (Enzlerová, Wetliová)


    Česko: Bláhová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová (C), Kotounová (A), Pejšová, Šmajdová, Jandušíková, Seroiszková, Zachová – Lerchová (A), Kaltounková, Machalová – Čajanová, Mlýnková, Mazancová – Matoušková, Sarnovská, Exnerová – Škorpíková, Hornická, Lorencová
    Švýcarsko: Maurerová (Spiesová) – Wetliová (C), Christenová, Sina Bachmannová (A), Vallariová (A), Hauserová, Lutzová, Gianolaová, Ingoldová – Pagnamentaová, Rüediová, Enzlerová – Bertaová, Schlegelová, Leemannová – Zimmermannová, Ryhnerová, Emmeneggerová – Brandová, Staubová, Sara Bachmannová

    Rozhodčí: Cugliettaová (GBR), Kontturiová (FIN) – Hammarová (SWE), Mochovová (RUS).
    thejrc.org