Pardubice – Třinec 2:3 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Olomouc 1:0 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:0 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Berani Zlín
Neděle 07.01.2018, 15:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost a zase někdy u extraligy na počtěnou! (17:57:25)
     
    Je konec. Piráti nakonec poráží ve vyrovnaném utkání Zlín 2:0, rozhodující branku vstřelil ve 23. minutě Jakub Chrpa, kterého napodobil v předposlední minutě utkání také Roman Chlouba. Prvním nulu v extralize si připsal Štěpán Lukeš, skvělý výkon předvedl na druhé straně také Libor Kašík.

    Střely na branku: 29:27 (9:8 ve třetí třetině)
    Hvězdy utkání: Štěpán Lukeš (27 z.) – Libor Kašík (27 z.)
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Adam Dlouhý přebruslil bránícího hráče a připravil kotouč na zlatém podnosu pro Martina Šťovíčka. Ten zakončoval do odkryté branky, Libor Kašík ovšem předvedl ještě jeden famózní zákrok!
     
    58:44
    Hosté se ještě pokoušejí něco vymyslet, ale už nezbývá moc času. Jeden z hostů zakončoval od modré čáry jen těsně vedle pravé tyčky chomutovské branky.
    58:21 Roman CHLOUBA - 2:0
     
    58:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jan Havel se nejdříve do branky netrefil, poté ale předvedl skvělé a nevídané gesto Michal Vondrka. Ten si najel před prázdnou branku, kde si kotouč zasekl a přenechal jej ROMANU CHLOUBOVI, jenž nejspíše rozhodl! Asistence: Michal Vondrka.
     
    57:37
    Úvodní tlak hostů je zažehnán bekhendovým vyhozením Vojtěcha Tomečka až do střední třetiny. Zlín se musí pro puk vrátit až sem.
     
    57:26
    Libor Kašík pochopitelně zůstává na střídačce a Zlín je v šesti bruslařích v útočném pásmu!
     
    57:26
    Aukro se dostalo s pukem do pásma, kde vybojovalo pásmo a vhazování po levici Lukeše. Robert Svoboda následně zavolal na sudího a vzal si timeout.
     
    57:00
    Berani kombinují za vlastní brankou a vymýšlí závěrečný tlak. Během pár sekund můžeme čekat také odjezd Libora Kašíka na střídačku Zlína.
     
    55:54
    Piráti se dostali do rychlé akce. Roman Chlouba se před brankou neotočil, a tak si kotouč vzal Jan Havel. Ten si najel před odkrytou branku, při zakončení ale upadl a nevstřelil branku.
     
    55:39
    Hned po vhazování zahrával nejspíše nacvičený signál David Nosek. Ale i jeho nahození skončilo v rukavici Štěpána Lukeše, jenž nic neriskoval a hru přerušil.
     
    55:35
    Zlínští střádají plány na závěrečný tlak, vše během druhé komerční pauzy třetí třetiny. Po ní se bude vhazovat po pravici dosud nepřekonaného Lukeše.
     
    55:15
    Hraje se bojovný hokej. Berani se pokouší vyrovnat, ale Piráti dobře brání a hosty moc do ničeho nepouští. Uvidíme, zda se modrožlutým povede vyrovnat.
     
    54:11
    Po dlouhé době se přerušovalo. Piráti vyhodili kotouč na icing a hra se přesouvá před Štěpána Lukeše.
     
    53:47
    Roman Chlouba se vydal do útoku, kotouč se mu ovšem zamotal mezi bruslemi. Chomutovský útočník se otočil a do puku plácl, Kašík ovšem včasně zareagoval a hokejkou puk vyrazil.
     
    53:01
    Zlínští se pokoušeli překvapit Štěpána Lukeše dělovkou ze střední třetiny, ten se ale nachytat na švestkách nenechal. Piráti se zmocnili kotouč a jdou dopředu.
     
    52:10
    Akce na obou stranách, ani jedna protiakce ovšem nebyla zakončena střeleckým pokusem. Piráti kombinovali spíše za brankou, Roberts Bukarts se v mezikruží nedostal ke střele.
     
    51:07
    Hned po vhazování přišlo nahození Ronalda Knota, které bylo před Kašíkem tečováno. Zlínský brankář ale zareagoval a i nyní puk ukryl ve své rukavici.
     
    51:04
    Následoval útok dvojice Smejkal – Tomeček. První jmenovaný si šlápl levou nohou do středu hřiště a předal kotouč Tomečkovi. Přihrávka byla ovšem zblokovaná, a tak střela chomutovského útočníka nebyla důrazná a Kašík kotouč chytil.
     
    50:37
    Martin Šťovíček dostal přihrávku do Růžičky a unikal sám na Kašíka. Toho se pokoušel překonat parádní kličkou, puk ale skončil jen pod připraveným Kašíkem!
     
    49:43
    Piráti byli hodně aktivní před brankou Kašíka, kde ale nezakončili. Puk se tak opět dostal k Lukešovi, jenž jej přikryl a přerušil hru.
     
    48:51
    Domácí rozehráli podél mantinelu, ale kotouč se dostal až na icing. Hra se tak dostává opět před Lukeše, který je minutu od minuty blíže svému prvnímu čistému kontu v extralize.
     
    48:08
    Berani se následně dostali do další akce, která byla zakončena střelou od modré čáry. David Nosek ale nepřekvapil Lukeše, ten dalším zákrokem lapačkou přerušil hru.
     
    47:08
    Jakub Chrpa, střelec jediné branky utkání si najel do útočné třetiny a zakončoval k pravé tyčce. Kašík ale nastaveným betonem skvěle zakročil!
     
    46:25
    David Šťastný následně pokoušel štěstí zakončením od levého mantinelu. Nevyšlo ovšem nahození ani následné dorážky. Lukeš si celou situaci opět bedlivě pohlídal.
     
    46:17
    Další zakončení hostujícího celku po ledě Lukeš viděl a hokejkou neposednou gumu srazil do ochranné sítě. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    45:44
    S návratem Vojtěcha Tomečka zakončoval jeden ze zlínských beků, kterému se ovšem od modré čáry nepovedlo překvapit dnes skvělého Lukeše.
     
    45:40
    Domácí v plném počtu.
     
    44:54
    Tomáš Fořt následně vybojoval pásmo střeleckým pokusem na Lukeše, jenž neměl problémy. Vhazovat se bude právě před ním.
     
    44:35
    Zlínští se následně pokoušeli něco vymyslet, ale nic z toho nebylo. Piráti se tak dostali ke kotouči a poslali jej pryč z obranného pásma.
     
    43:39
    Přesilovka čeká také Berany. Ti si zahrají početní výhodu po zákroku Vojtěcha Tomečka, který bruslí najel do Libora Kašíka a podrazil jej.
     
    43:01
    Hosté v plném počtu.
     
    42:41
    Domácí pokračovali v aktivní kombinace, nyní přišla střela Ronalda Knota od modré čáry. I tu ale Libor Kašík schoval na svých betonech.
     
    41:57
    A hned přišla šance! Petr Koblasa dostal nabito na levý kruh, odkud hned zakončoval. Libor Kašík ale pokračuje ve skvělém výkonu, kotouč vyrazil na tyčku.
     
    41:32
    Druhé chomutovské lajně se nepovedlo nic vymyslet a Zlín dvakrát vyhodil. Na led tak nastupuje elitní přesilovková formace domácích.
     
    41:01
    A následně přišel faul Zlína. Za podražení putuje na trestnou lavici hostující Antonín Honejsek.
     
    40:53
    Ani ten ale nic nevymysle, a tak útok opětovali Piráti. Ti se s kotoučem dostali až před Kašíka, kde vybojovali vhazování po jeho pravici.
     
    40:20
    Piráti se hned dostali do aktivní kombinace, která ovšem střelecky zakončena nebyla. Pokračovalo se tak útokem Zlína.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce, vyhráli ji Piráti 1:0. Na začátku druhé dvacetiminutovky tečoval střelu Stanislava Dietze chomutovský odchovanec Jakub Chrpa. Zlínští měli k dispozici několik přesilovek, ale ani jednu nedokázali využít, hlavně díky skvělým zákrokům Štěpána Lukeše. Oba brankáři dnes své celky drží a podávají skvělý výkon.

    Střely na branku: 20:19 (8:14 ve druhé třetině)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Do pásma si nyní najel Michal Poletín, jenž nic nevymýšlel a zakončoval střelou doprostřed branky. Takové puky ovšem chytá Libor Kašík i ve spánku.
     
    39:05
    Vojtěch Tomeček nyní naprosto stejně dojížděl kotouč s hostujícím obráncem a sudí signalizovali icing. Následně uznali svou chybu a pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    38:57
    Kolem branky se pokoušel obtočit Štěpán Fryšara, který ovšem nebyl nikterak úspěšný. Následovala další strkanice po nájezdu do chomutovského brankáře.
     
    38:21
    Domácí v plném počtu.
     
    37:58
    V závěru početní výhody zakončoval z pravého kruhu Antonín Honejsek. I nyní ale předvedl zákrok Štěpán Lukeš, jenž přežil i nepříjemné dorážení Davida Šťastného.
     
    37:25
    Akce Zlína byla zakončena pokusem Tomáše Žižky od modré čáry. Tomu puk ale nejspíše úplně nesedl a zakončení skončilo vysoko nad brankou.
     
    36:40
    Domácím začátek oslabení dobře vychází. Piráti dobře brání a již podruhé se jim povedlo vyhodit kotouč mimo obranné pásmo.
     
    36:20
    Šanci na zboření mýtu mají nyní hosté, kteří si zahrají po zákroku Stanislava Dietze přesilovou hru. Chomutovský bek se provinil podražením.
     
    36:05
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Oba celky se snaží aktivně útočit, ale v posledních chvilkách to vychází pouze domácímu celku.
     
    34:56
    Další aktivita domácího celku byla zakončena pokusem Mária Grmana od modré čáry. Puk skončil na Kašíkovi, jenž se snažil rozehrát, ale hra byla již přerušena.
     
    34:08
    Hned po vhazování solidně zakončoval obránce Ronald Knot. Jeho pokus ovšem proletěl nad maskou Kašíka a nakonec přeletěl i branku.
     
    34:05
    Po neodpískaném hostujícím icingu se do dobré šance dostal Ivan Huml, který od levého mantinelu zakončoval tvrdě na vzdálenější tyčku. Libor Kašík ovšem máchl lapačkou a předvedl další fenomenální zákrok!
     
    33:45
    Pirátská aktivita byla ukončena zakončením Stanislava Dietze od modré čáry, ten svým pokusem ale trefil jen rukavici zlínského bránícího hráče.
     
    32:21
    Následovalo vyhozením Beranů na icing, hra se tak vrací na útočnou polovinu domácích. Pokračovat se bude po pravici Kašíka.
     
    31:59
    Vojtěch Tomeček dostal přihrávku do pásma a na pravé straně šikovně obešel bránícího hráče. Zakončoval po ledě, ale na Libora Kašíka si nyní nepřišel!
     
    31:20
    Hra byla přesunuta za brankou Zlína, kde se puk ztratil v mantinelu. Pokračovat se bude vhazováním po levici hostujícího brankáře.
     
    30:55
    Štěpán Lukeš následně za svou brankou rozehrával. Jeho vyhození bylo ztečované a skončilo mimo hřiště. Pokračovat se bude vhazováním po jeho pravici.
     
    30:41
    Domácí v plném počtu.
     
    30:23
    Adam Dlouhý se rozjel pomaleji a zakončoval mezi betony Libora Kašíka. Ten si ale celou situaci pohlídal a zakončení zachytil!
     
    30:23
    Adam Dlouhý se následně vydal do protiútoku a při kličce byl faulován. Domácí útočník pojede trestné střílení.
     
    29:48
    Jiří Smejkal vybojoval kotouč a pokoušel se vysunout Michala Poletína. Ten ale jeho přihrávku nedojel a Zlínští si zbytek akce pohlídali.
     
    29:06
    Do první akce se dostal hostující Ralfs Freibergs, jenž zakončoval od pravého kruhu mezi betony Lukeše. Ten si ale tuto situaci pohlídal a kotouč vyrazil.
     
    28:41
    Chomutovská aréna nyní nesouhlasí s verdiktem sudích. Ti vyloučili Michala Vondrku za faul loktem, který byl hodně diskutabilní. Nicméně hra bude pokračovat početní výhodou hostů.
     
    28:29
    Do pásma si vjel Antonín Honejsek, jenž na pravém kruhu zasekl a po ledě zakončoval. Svým pokusem ale trefil jen betony připraveného Lukeše.
     
    28:15
    Sudí rozpažil po minutě prohlížení záznamu, pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    28:15
    Rozhodčí vjeli na trestnou lavici k boxu časoměřičů, kde budou celou předchozí situaci prohlížet. Moc netuším, proč tak sudí utkání činí.
     
    28:10
    Nahození od modré čáry vletělo opět do brankoviště Lukeše, kde přišlo několik dorážek. Ani jedna ale za zády fenomenálního chomutovského brankáře neskončila, Stanislav Dietz následně vyhodil.
     
    27:59
    Nyní se hosté dostali do přečíslení. Roberts Bukarts dostával loženku do prázdné branky, puk ovšem nezasáhl díky obrannému zákroku Stanislava Dietze. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    27:47
    Domácí v plném počtu.
     
    27:02
    Velké zákroky Štěpána Lukeše! Nejdříve do branky nepustil skákavý kotouč v jeho brankovišti, následně betonem nadvakrát pokryl zakončení Pavla Kubiše do odkryté branky.
     
    26:31
    Následovalo nahození Ralfse Freibergse od modré čáry, která jasně mělo posloužit jako teč. Štěpán Lukeš ovšem vystrčil lapačku a kotouč v ní ukryl.
     
    26:04
    Snažení Beranů zakončoval střelou z první Antonín Honejsek. Tomu se od pravého mantinelu nepovedlo zakončit ideálně, puk skončil jen vysoko nad brankou.
     
    25:47
    Nenápadná akce, Jan Havel si mimo hru počínal nedovoleně – zahrál vysokou hokejkou a putuje na lavici hanby.
     
    24:58
    Vojtěch Tomeček následně dával puk před branku Jiřímu Smejkalovi, jenž byl sám před brankou. Žabičku svého spoluhráče ovšem nedokázal zpracovat.
     
    24:09
    Hned po vhazování hostující hráči vyhodili kotouč až za branku Štěpána Lukeše, a tak se buly po pravici Libora Kašíka bude opakovat.
     
    24:01
    Od levého mantinelu následně nahazovali domácí do brankoviště, kde se pokoušel prosadit Petr Koblasa. Puk za záda Libora Kašíka ovšem nedostal.
     
    22:57
    Ještě se prohlížel záznam hry, ale branka je nakonec uznána. Vysoká hůl Jakuba Chrpy nebyla, jak signalizoval Libor Kašík.
    22:57 Jakub CHRPA - 1:0
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se Piráti přece jen dostávají do jednobrankového vedení! Nahození od modré čáry před brankou tečoval JAKUB CHRPA, jenž se prosazuje poprvé v letošním ročníku.Asistence: Stanislav Dietz a Roman Chlouba.
     
    22:29
    Juraj Valach byl tvrdě zasažen do brusle, slovenský bek ovšem situaci přežil a pokračuje ve hře. Podle gesta šlo ovšem o bolestivý zákrok.
     
    22:14
    Dalším pokusem pokoušel štěstí hostující Tomáš Fořt, jeho nahození od levého mantinelu mělo ovšem za úkol pouze vybojovat vhazování před Lukešem.
     
    21:32
    Do první šance třetiny se následně dostal Roberts Bukarts, jenž v závaru zakončoval u levé tyčky. Štěpán Lukeš jej ale parádním zákrokem lapačkou vychytal!
     
    21:00
    Mário Grman se po aktivitě hostů mohl dostat do útoku. Obhodil si bránící hráče a dostal se do pásma. Tam ovšem kotouč nestihl dojet.
     
    20:16
    Piráti se hned dostali do pásma, kde kombinovali. Po chvilce ovšem útočné území ztratili a pískán byl ofsajd.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první dvacetiminutovka, která skončila remízou 0:0. Piráti byli aktivnějším týmem a měli několik vyložených šancí. Všechny ale skončily na Kašíkovi, jenž svůj celek skvěle drží. Pokud tomu bude i ve třetině druhé, budeme zjišťovat od 16 hodin 18 minut.

    Střely na branku: 12:5
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Ještě jeden střelecký pokus musel řešit Libor Kašík. Helmou zastavil jedovatou střelu Vladimíra Růžičky, puk se zastavil někde v masce zlínského brankáře.
     
    19:34
    V posledních sekundách si do zakončení najel Ronald Knot, kterému se ovšem od levého mantinelu nepovedlo překonat Kašíka, ten zakročil svými betony.
     
    18:44
    David Šťastný se po přejetí modré čáry dostával do zakončení, od levého mantinelu se mu ovšem nepovedlo obstřelit bránícího Mária Grmana.
     
    17:41
    Domácí v plném počtu.
     
    17:01
    Tomáš Žižka se dostal do zakončení před brankou, lehčím zakončením trefil tyčku, od kterého se puk odrazil zpátky do hřiště. To byla velká šance Ševců!
     
    16:25
    Piráti jsou aktivnější i v oslabení, Ronald Knot se nyní dostal do útoku, ale přes bránícího hráče nezakončil. Cenné sekundy ale ušetřil.
     
    15:41
    Další aktivita domácích byla zakončena střelou Stanislava Dietze, jenž mířil jen těsně vedle branky, následně fauloval Adam Dlouhý a hosté budou hrát přesilovku.
     
    15:05
    Ševci jsou nyní možná i rádi, že se hraje přerušuje a probíhá komerční pauza. Po ní se bude stále za bezbrankového stavu vhazovat ve střední třetině.
     
    14:48
    Hra pokračovala dalším útokem domácích, který zakončoval Jiří Smejkal, jenž měl nalevo i najíždějícího Poletína. Domácí útočník zakončoval sám, ale napálil jen betony Kašíka!
     
    14:30
    Vojtěch Tomeček se nyní svou rychlostí dostal za obranu, ale branku se mu i proti vyjetému Kašíkovi nakonec nepovedlo trefit.
     
    13:27
    Roman Chlouba se dostal do útoku a z pravého kruhu zakončoval na přední tyčku. Zazvonila branková konstrukce, ale šlo jen o oblouk u branky.
     
    13:05
    Zlínští se v posledních minutkách nemohou na do ničeho dostat a Piráti jsou opravdu aktivní. Uvidíme, zda se změní i skóre.
     
    11:54
    Velká šance domácích. Na jejím konci byl Jiří Smejkal, jenž byl sám před Kašíka a zblízka zakončoval. Hostující fantom ovšem zůstává i nadále nepřekonán!
     
    10:55
    Martin Šťovíček se dostal na levé straně do zakončení, ale ani on Libora Kašíka tvrdou střelou nepřekonal. Následně byl před brankou na hranici faulu zastaven.
     
    10:24
    Vladimír Růžička poslal do útoku Michala Vondrku, jenž si najel k pravé tyčce a zakončoval bekhendem. Jeho pokus ale branku Kašíka nakonec neohrozil.
     
    09:36
    Hrálo se jen deset sekund. Petr Koblasa za brankou nepustil do útoku jednoho z hostů a dostává dvě minuty za podražení. Bude se tak hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    09:26
    Pirátská přesilovka bude pokračovat. Lavička Ševců je potrestána dvouminutovým trestem za špatné střídaní, hostů bylo na ledě šest. Trest bude odpykávat Antonín Honejsek.
     
    09:07
    Hosté v plném počtu.
     
    08:53
    V posledních sekundách oslabení se pak Ševci dostali do protiútoku. Kotouč nakonec projel až k Lukešovi, jenž hru lapačkou přerušil.
     
    08:23
    Petr Koblasa dostal parádní přihrávku od Michala Vondrky a hned zakončoval do protipohybu Kašíka. Ten ovšem předvedl první neskutečný zákrok utkání!
     
    07:45
    Ani Pirátům se zatím v početní výhodě nedaří a hraje se spíše ve střední třetině. Piráti mají ovšem ještě více jak minutu před sebou.
     
    07:06
    Na lavici hanby míří také hosté. Ivan Huml byl za brankou hákován Davidem Šťastným, jenž bez protestů odjíždí na lavici hanby.
     
    06:36
    Následně se hosté dostali do útočné třetiny, kde vybojovali vhazování před Štěpánem Lukešem. Pokračovat se bude po první komerční pauze utkání.
     
    06:17
    Do dobré šance se dostával podél pravého mantinelu Jan Havel, kterému se ovšem zblízka nepovedlo zakončit. Zblízka se nepovedlo skórovat ani Romanu Chloubovi.
     
    05:05
    Modrožlutí pokračovali v aktivní kombinaci, která byla ukončena zákrokem domácích. Ti kotouč vyhodili z pásma a mohli dostřídat.
     
    04:25
    Domácí v plném počtu.
     
    03:49
    Do dalších šancí se Aukro nedostala a Piráti několikrát poslali kotouč vyhozením až k brance Libora Kašíka. První oslabení Piráti zvládnou.
     
    03:01
    Po aktivní kombinaci se do šance dostal produktivní Roberts Bukarts, najel si mezi kruhy a střílel po ledě. Štěpán Lukeš ovšem zakročil svým betonem.
     
    02:25
    Následně prošli právě Ševci do útoku, který přerušoval hákováním slovenský obránce Mário Grman. Zlínské tak čeká první přesilová hra utkání.
     
    02:05
    Útok domácích vedl Petr Koblasa, jenž u pravého mantinelu zasekl a přihrával na Juraje Valacha. Jeho dělovka od modré ovšem nevyšla a Zlín se dostal do útoku.
     
    01:20
    Nejdříve zakončoval od pravého mantinelu Vojtěch Tomeček, ale jeho rána byla zablokována. Následně střílel před brankou Michal Poletín, jemuž se ve velké šanci nepovedlo prostřelit Libora Kašíka!
     
    00:20
    Následně se domácí dostávali do prvního útoku, který se ovšem nepovedlo zakončit. Petr Koblasa byl zastaven, neboť Michal Vondrka neudržel brusli na modré čáře.
     
    00:05
    Ivan Huml vyhrál úvodní vhazování utkání a Piráti kombinují na vlastní polovině. Zanedlouho jistojistě uvidíme první útok domácího celku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše chomutovského zimáku a utkání osmatřicátého kola Tipsport extraligy začne co nevidět!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Grman, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák – Koblasa, Huml, Vondrka – A. Dlouhý, V. Růžička, Šťovíček – Poletín, Smejkal, V. Tomeček – Chrpa, Chlouba, J. Havel.

    Aukro Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek, Žižka, Matějíček, Valenta, Řezníček, Ferenc – O. Veselý, Šťastný, Kubiš – Roberts Bukarts, Honejsek, Okál – Klhůfek, Fořt, J. Ondráček – Popelka, P. Sedláček, Fryšara.

    Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Frodl, Komárek..
    Výkony Libora Kašíka jsou pro Zlín klíčové.

    ????????✌️#CCMGoalie #MadeOfHockey #SlideWithSpeed (???? – Jiří Zaňát)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY
    V obou utkáních zvítězili hokejisté Aukra totožným výsledkem 4:1. Zajímavostí je, že obránce Tomáš Valenta vstřelil v letošní sezóně dvě branky, obě dal právě Pirátům a pokaždé tomu tak bylo v šestnácté minutě. Naváže na svojí sérii i v sedmý den roku 2018?

    13.10.2017
    Chomutov 1:4 Zlín

    9. Tomica (Vondrka) – 16. Valenta (Sedláček), 18. Roberts Bukarts (Šťastný), 27. Rihards Bukarts (Veselý, Matějíček), 60. Ondráček.

    29.11.2017
    Zlín 4:1 Chomutov

    11. Kubiš (Žižka, Ondráček), 12. Bukarts (Okál), 16. Valenta (Veselý, Fořt), 38. Okál (Bukarts, Freibergs) – 35. Flemming (Skokan, Huml).
     
    AUKRO BERANI ZLÍN (8.)

    Zlínský celek zažívá nejlepší sezónu za poslední sezóny. Berani jsou aktuálně na osmé pozici a jediný bod ztrácí na pražskou Spartu, se kterou doma naposledy prohráli 2:4. Modrožlutí jsou zároveň sedmým nejlepším celkem na venkovních hřištích. Ševci v posledních duelech vyhráli například v Mladé Boleslavi či Třinci. Produktivitu vede lotyšský útočník Robert Bukarts.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Robert Bukarts – 34 zápasů, 30 bodů (14+16)
    Antonín Honejsek – 33 zápasů, 22 bodů (13+9)
    Zdeněk Okál – 34 zápasů, 22 bodů (11+11)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (11.)

    Chomutovští hokejisté se po sérii čtyř vítězstvích v řadě museli naposledy sklonit před Třincem, který Piráty zdolal na domácím ledě 4:2. Aktuálně jsou Severočeši na jedenácté pozici se ztrátou jednoho bodu na Liberec, Pardubice jsou pak napřed o body tři. Nejproduktivnějším hráčem domácích je stále kapitán Michal Vondrka. Pirátům aktuálně chybí hned pětice hráčů základní sestavy – jmenovitě jde o Vladimíra Růžičku, Dávida Skokana, Marka Tomicu, Jakuba Sklenáře a Jakuba Lauka, jenž reprezentoval českou dvacítku v Buffalu.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Michal Vondrka – 37 zápasů, 32 bodů (16+16)
    Ivan Huml – 37 zápasů, 23 bodů (9+14)
    Vladimír Růžička – 33 zápasů, 21 bodů (13+8)
     
    Vítám vás u osmatřicátého kola Tipsport extraligy, v němž se střetnou Piráti Chomutov a Aukro Berani Zlín. Jedná se o důležité střetnutí obou celků. Vždyť Severočeši se mohou dotáhnout na jediný bod, v případě vítězství hostů se může jednat o klíčové odskočení. Napínavé střetnutí startuje v 15 hodin 30 minut.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. Chrpa (Dietz, Chlouba), 59. Chlouba (Vondrka)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Grman, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Huml, Vondrka – A. Dlouhý, V. Růžička, Šťovíček – Poletín, Smejkal, V. Tomeček – Chrpa, Chlouba, J. Havel.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek, Žižka, Matějíček, Valenta, Řezníček, Ferenc – O. Veselý, Šťastný, Kubiš – Roberts Bukarts, Honejsek, Okál – Klhůfek, Fořt, J. Ondráček – Popelka, P. Sedláček, Fryšara.

    Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Frodl, Komárek.
    ocianews.com