Bohemians – Židenice 9:7 (kon.) | Panthers – Liberec 4:2 (kon.) | Chodov – Olomouc 6:0 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
9:7 (2:3, 1:3, 6:1)
K1 Florbal Židenice
Neděle 07.01.2018, 13:00 • SH Děkanka • Extraliga žen • 15. kolo
     
    59:32
    Židenice právě vstřelily branku!
    Hostující MARTINA INDROVÁ dokázala dorazit míček za záda Kreisingerové a snižuje na 7:9. Ve florbale je možné vše, ovšem času na vyrovnání je již málo. Asistence: Monika Dundelová.
     
    57:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Rychlou akci domácího celku zakončila přesnou střelou JESSICA ZLÁMALOVÁ. Asistence: Hana Poláková.
     
    52:10
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians dělají důležitý krok za dnešním vítězstvím. Chvíli po vedoucí brance klokanek skóruje opět ANDREA SATÝNKOVÁ, která jako druhá hráčka v dnešním utkání kompletuje hattrick. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    50:37
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí hráčky otáčejí ve třetí třetině vývoj utkání. Tlak klokanek dokázala přetavit v sedmou branku ANDREA SATÝNKOVÁ, která nedala brankářce Židenic šanci. Asistence: Eliška Reischlová.
     
    46:10
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno Klokanky svůj tlak přetavily ve vyrovnávají branku. O tu se postarala ADÉLA BOČANOVÁ, která předvedla, jak se bojuje na brankovišti. Domácí hráčka se s tím nepárala a míček poslala nekompromisně za záda Krištofové. Asistence: Eliška Reischlová.
     
    40:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak to je začátek třetí periody z říše snů pro Bohemians. Po dalších šesti vteřinách je sníženo na rozdíl pouhé branky. V krátkém časovém sledu se opět prosazuje ELIŠKA REISCHLOVÁ. Asistence: Veronika Loudová.
     
    40:22
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak přesně tohle domácí potřebovaly. Bohemians se dostaly do útoku, který zakončila střelou ELIŠKA REISCHLOVÁ, která s přispěním štěstí překonala Krištofovou. Asistence: Jessica Zlámalová.
     
    34:44
    Židenice právě vstřelily branku!
    Je tu ovšem branka v síti Kreisingerové. Bočanová nedokázala u mantinelu zastavit EVU SMUTNOU, která domácí hráčku obešla, udělala několik kroků a poté parádní ranou propálila domácí brankářku. Asistence: Jitka Drápalová.
     
    32:43
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je sníženo. Také klokanky dokázaly využít rychlou akci, ne jejímž konci stála HANA POLÁKOVÁ, která nedala Krištofové šanci. Asistence: Eliška Nová.
     
    28:45
    Židenice právě vstřelily branku!
    Naopak. Židenice podnikly opět rychlý protiútok, který dokázala zakončit u levé tyče MONIKA DUNDELOVÁ. Pro tu nebyl problém doklepnout míček za přesouvající se brankářku Bohemians. Asistence: Kristýna Pospíšilová.
     
    24:05
    Židenice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútoku Židenic a je tu první branka ve druhé třetině! Celou akci dokázala přesně zakončil LINDA HYKSOVÁ, která tak v dnešním utkání zaznamenala hattrick! Asistence: Jitka Drápalová.
     
    17:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je sníženo. Nádhernou souhru na jeden dotek zakončila přesnou střelou z první exjičínská ANDREA SATÝNKOVÁ, která trefila přesně volný prostor odkryté branky. Asistence: Anna-Marie Divišová.
     
    15:22
    Židenice právě vstřelily branku!
    Je to již o dvě branky! MARTINA VALEHRACHOVÁ vyslala z levé strany nenápadnou střelu, která prošla Kreisingerové až za záda – 1:3! Asistence: Monika Léblová.
     
    06:24
    Židenice právě vstřelily branku!
    Jejich snaha přináší ovoce. LINDA HYKSOVÁ se podruhé v dnešním utkání prosazuje a posílá Židenice opět do vedení. Asistence: Martina Indrová.
     
    04:39
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Před brankou zůstala zcela nehlídaná Hana Poláková. Nejlepší střelkyně pražského celku nezaváhala ani na vteřinu a míček poslala přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    00:13
    Židenice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé. Hostující hráčky se dostaly do rychlého útoku, který zakončila přesnou střelou LINDA HYKSOVÁ. Asistence: Martina Indrová.

    Alan Šrámek


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Poláková, 18. Satýnková (Divišová), 33. Poláková (Nová), 41. Reischlová (Zlámalová), 41. Reischlová (Loudová), 47. Bočanová (Reischlová), 51. Satýnková (Reischlová), 53. Satýnková (Bočanová), 58. Zlámalová (Poláková) – 1. Hyksová (Indrová), 7. Hyksová (Indrová), 16. Valehrachová (Léblová), 25. Hyksová (Drápalová), 29. Dundelová (Pospíšilová), 35. Smutná (Drápalová), 60. Indrová (Dundelová)


    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Nová, Loudová, Hnátová, Divišová – Cukrová, Reischlová, Kadidlová – Poláková, Neubergerová, Zlámalová – Heráková, Bočanová, Kalecká – Satýnková.
    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Valehrachová, Pospíšilová – Knapová, Hyksová, Janečková – Smutná, Dundelová, Hřebíčková – Novotná, Praxová, Federselová – Indrová, Léblová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 55
    thejrc.org