Toronto – Columbus 2:3 (po pr.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Úterý 09.01.2018, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:11 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    63:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Obrat Blue Jackets je dokonán vítězným gólem ve čtvrté minutě prodloužení! ARTĚMIJ PANARIN v obranném pásmu přebral puk od Jonese a vyrazil do rychlého protiútoku. Během něj si chvilku musel počkat na příjezd Werenskiho, který mu vrátil puk doleva. Ruský útočník před prázdnou brankou zasáhl puk levou bruslí, zároveň ho ale lehce lízl i hokejkou a o úmyslné kopnutí se tak nejedná! Asistence: Zach Werenski, Seth Jones.
    57:13 Pierre-Luc DUBOIS - 2:2
     
    57:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Během dvou minut se hostům podařilo vyrovnat! Riellyho rozehrávku přes dobrých třicet metrů zachytil Seth Jones, jenž v útočném pásmu posunul puk do mezikruží a z něj vypálil nad Andersenovu pravou nohu PIERRE-LUC DUBOIS Asistence: Seth Jones.
    55:25 Jordan SCHROEDER - 2:1
     
    55:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Necelých pět minut před koncem třetí části máme zaděláno na pořádné drama! Nutivaara u modré čáry nechal puk JORDANU SCHROEDEROVI, který vystřelil zápěstím z vrcholu pravého kruhu. Andersen po zákroku naprosto ztratil přehled a kotouč se během obrovského závaru nějakým záhadným způsobem dokutálel až za brankovou čáru. Asistence: Markus Nutivaara, Boone Jenner.
    36:04 William NYLANDER - 2:0
     
    36:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají hned svou první přesilovku a navyšují svůj náskok na 2:0! Jake Gardiner na modré čáře zachytil vyhození Savarda a přihrál do pravého kruhu WILLIAMU NYLANDEROVI. Jeho střela proletěla těsně pod břevnem do branky a ihned se odrazila od vnitřní konstrukci zpět do pole, takže se zprvu nikdo pořádně neradoval. Asistence: Jake Gardiner.
    31:09 James van Riemsdyk - 1:0
     
    31:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Čekání na úvodní gól zápasu je konečně u konce! Tyler Bozak přenechal puk Polákovi, který ho od modré čáry nahodil směrem dopředu. Před Bobrovským clonil JAMES VAN RIEMSDYK a zvednutou hokejkou učebnicově sklepl letící kotouč do spodní části branky mimo dosah ruského gólmana. Asistence: Roman Polák, Tyler Bozak.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 32. J. van Riemsdyk (R. Polák, Bozak), 37. W. Nylander (Gardiner) – 56. Schroeder (Nutivaara, Jenner), 58. Dubois (S. Jones), 64. Panarin (Werenski, S. Jones)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), Dermott, Gardiner, R. Polák, Borgman – W. Nylander, Matthews, Hyman – Komarov (A), Kadri, Marleau – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Co. Brown, F. Gauthier, M. Martin.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, J. Johnson (A), Harrington – J. Anderson, Dubois, Panarin – N. Foligno (C), Sedlák, Milano – Bjorkstrand, Jenner (A), Calvert – Hännikäinen, Schroeder, Motte.

    Rozhodčí: Kozari, O´Halloran – Amell, Rody

    Diváci: 18 933
    ocianews.com