Toronto – Columbus 2:3 (po pr.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Úterý 09.01.2018, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to vše, mějte se fajn. (04:04:01)
     
    Československá stopa v utkání
    Roman Polák (TOR)
    0+1, 1 střela, čas na ledě 17:01.
    Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:24.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Artěmij Panarin (CBJ) 1+0
    2. Sergej Bobrovskij (CBJ) 35 zák., 2 góly, 94,6%
    3. James van Riemsdyk (TOR) 1+0.
     
    Střely na branku: 37 – 33 (8:11, 14:14, 13:4, 2:4).
     
    Je dobojováno! Toronto šlo do třetí třetiny s nadějným dvoubrankovým náskokem a během dalších deseti minut nepustilo hosty k žádné střele na branku. Přesto všechno Javorové listy berou pouze bod, když po nezvládnutém závěru a gólech Schroedera s Duboisem inkasovaly od Panarina také v prodloužení. Oba týmy díky bodovému zisku přeskočily ve Východní konferenci New Jersey a se stejným počtem 53 bodů se posunuly na čtvrté, respektive páté místo.
     
    Konec zápasu.
    63:11 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    63:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Obrat Blue Jackets je dokonán vítězným gólem ve čtvrté minutě prodloužení! ARTĚMIJ PANARIN v obranném pásmu přebral puk od Jonese a vyrazil do rychlého protiútoku. Během něj si chvilku musel počkat na příjezd Werenskiho, který mu vrátil puk doleva. Ruský útočník před prázdnou brankou zasáhl puk levou bruslí, zároveň ho ale lehce lízl i hokejkou a o úmyslné kopnutí se tak nejedná! Asistence: Zach Werenski, Seth Jones.
     
    62:57
    Andersen vychytal i Panarina a z toho vznikl únik Bozaka, jehož bekhendový blafák zase zastavil klíčový zákrok Sergeje Bobrovského!
     
    62:30
    Anderson obešel Morgana Riellyho a dostal se s pukem až do mezikruží, odkud na poslední překážku v podobě Andersena nevyzrál.
     
    61:54
    Hostující obránci postupně uhýbali před Marnerem, který doklouzal až do střelecké pozice, ovšem Johnson jeho pokus srazil nad plexiskla.
     
    61:27
    Blue Jackets se dobrovolně vrátili na vlastní polovinu. Schroeder potom nečekaně zrychlil a po snadném objetí Matthewse ho stavily až Andersenovy betony.
     
    60:30
    Kadri měl v tandemu Riellyho, jenže k tomu přihrávka znovu neprošla. Prvně jmenovaný útočník se ještě snažil protlačit puk za pravou Bobrovského tyč, ale úspěšný nebyl.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Calvert ve středním pásmu sebral puk Riellymu a upaloval do posledního útoku. Z domácího pohledu všechno zachránil veterán Hainsey, jenž lehl na břicho a zamezil průchodu finální přihrávky.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 32. J. van Riemsdyk (R. Polák, Bozak), 37. W. Nylander (Gardiner) – 56. Schroeder (Nutivaara, Jenner), 58. Dubois (S. Jones), 64. Panarin (Werenski, S. Jones)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), Dermott, Gardiner, R. Polák, Borgman – W. Nylander, Matthews, Hyman – Komarov (A), Kadri, Marleau – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Co. Brown, F. Gauthier, M. Martin.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, J. Johnson (A), Harrington – J. Anderson, Dubois, Panarin – N. Foligno (C), Sedlák, Milano – Bjorkstrand, Jenner (A), Calvert – Hännikäinen, Schroeder, Motte.

    Rozhodčí: Kozari, O´Halloran – Amell, Rody

    Diváci: 18 933
    bahis siteleri