Sparta – Chomutov 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Piráti Chomutov
Úterý 09.01.2018, 18:30 • O2 arena • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Sparta se usadila v útočném pásmu a Laco míří na střídačku.
     
    57:09
    Oddechový čas pro domácí.
     
    52:54
    Flemmingova rána od modré čáry byla tečována a Laco v poslední chvíli zasáhl vyrážečkou!
    50:19 Roman CHLOUBA - 2:3
     
    50:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROMAN CHLOUBA vymíchal Laca a zakončil prakticky do prázdné branky. Gólman Sparty se nechal rozhodit a už nemohl zasáhnout.
     
    50:19
    Pavelka se při brejku soupeře provinil držením a Chomutov pojede trestné střílení! Faulovaným byl v samostatném úniku Chlouba.
     
    47:19
    A je tu první faul hostů. Za brankou fauloval Dietz Jarůška a dostává dvě minuty za podražení.
    43:35 Miroslav FORMAN - 2:2
     
    43:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to domácím vyšlo. Velký podíl na brance má Pech, který prostrčil zpoza branky puk přes brankoviště až k nehlídanému MIROSLAVU FORMANOVI, který již nemohl odkrytou klec netrefit. Asistence: Lukáš Pech a Jan Švrček.
     
    40:50
    Kalina se od modré čáry výborně prokličkoval až mezi kruhy, předložil puk Pechovi, ale ten Lukeše ke smůle domácích nepropálil!
     
    35:44
    Domácí Pavelka bude vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    35:44
    Vondrka si teď na své cestě středem kluziště obhodil dva sparťany a byl sám před Lacem, ten jeho střelu k tyči však zlikvidoval!
     
    30:19
    V rohu chomutovského pásma se do sebe pustili Černoch s Flemmingem, rozhodčí oba kohouty vyloučí na dvě minuty za hrubost.
    25:24 Lukáš KLIMEK - 1:2
     
    25:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dočkala první branky! Pech přebruslil za brankou bránícího protihráče, bekhendem naservíroval puk přesně na hůl volného LUKÁŠE KLIMKA, který i v relativně nelehké pozici dokázal zasunout puk za Lukeše. Asistence: Lukáš Pech.
     
    20:27
    Sparta začala svižně. Od prvních vteřin druhé části zavřela Chomutov v pásmu, Vrána našel zpoza branky volného Říčku, ale ten trefil jen boční síť.
     
    17:25
    Sparta přesto mohla korigovat skóre, když se zcela sám po nekolika odrazech ocitl před Lukešem Kudrna, ale gólman hostů utěsnil všechny škvíry!
    15:24 Ivan HUML - 0:2
     
    15:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sparťanská obrana teď naprosto zaspala. Havel našel přihrávkou do jízdy Koblasu, ten ještě vylepšil situaci přistrčením na IVANA HUMLA, který naprosto nikým nehlídán nerušeně bekhendem zvednul puk pod horní tyčku. Asistence: Petr Koblasa a Jan Havel.
    12:29 Petr KOBLASA - 0:1
     
    12:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! Roman Chlouba našel od mantinelu na kruzích přesně najetého PETRA KOBLASU a ten přesnou střelou do horního rohu nedal Lacovi žádnou šanci. Asistence: Roman Chlouba.
     
    11:06
    Na brankovišti se paradoxně prosadil postavou drobný Lukáš Pech, ale při zakončení byl již hodně blízko gólmana a nedokázal přehodit jeho beton!
     
    08:51
    Další velká šance hostů, dojíždějící Lauko mohl znovu dorážet volný puk, ale v pádu mu ve skórování tentokrát zabránil Piskáček!
     
    07:29
    Obrovská šance hostů v přesilovce! Sraženou ránu od modré mohl do odkryté klece uklidit Růžička, ale Ďaloga v poslední chvíli uklidil puk nataženou holí mimo!
     
    07:05
    Hostující Flemming si hbitostí vynutil faul na domácím Klimkovi a ten dostává dvouminutový trest. Domácí se budou bránit.
     
    05:35
    Ve velké šanci se teď ocitl hostující mladík Lauko, který z pravého křídla postupoval na Laca a jeho prudká střela trefila sparťanského gólmana do masky!
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 26. Klimek (Pech), 44. Forman (Pech, Švrček) – 13. Koblasa (Chlouba), 16. Huml (Koblasa, J. Havel), 51. Chlouba (TS)


    HC Sparta Praha: J. Laco (Aittokallio) – T. Pavelka, Z. Michálek, Kalina, Ďaloga, Švrček, Piskáček, Nedomlel – Říčka, P. Vrána, Kudrna – Klimek, Pech, Forman – Rousek, J. Hlinka, Jarůšek – Uher, Černoch, Pšenička.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Dietz, Flemming, Grman, Valach, Knot, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Šťovíček – Poletín, Smejkal, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 5902
    bahis siteleri