Čerepovec – Ufa 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 2:3 (po pr.)
Riga – Kazaň 1:4 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 10.01.2018, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 Ruslan KARLIN - 3:2
     
    61:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Rybin udržel po vhazování kotouč v mezikruží a ten poté do hostující branky svou střelou dopravil RUSLAN KARLIN. Ben Scrivens tak nemohl včas po jeho střele zareagovat – 3:2. Bonusový bod navíc si tak připisují domácí hráči. Asistence: Maxim Rybin.
    54:31 Anton BURDASOV - 2:2
     
    54:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    A tak se také děje. Hosté velmi rychle využívají svou početní výhodu a je vyrovnáno. ANTON BURDASOV dostal přihrávku na modrou čáru a odtud vyslal vzdušnou střelu, která doplachtila za Hudáčkova záda – 2:2. Asistence: Linus Omark.
    42:03 Anton BURDASOV - 2:1
     
    42:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají domácím na dostřel jediné branky. ANTON BURDASOV dostal přihrávku z obranného pásma do jízdy a poté si sjel na pravý kruh, odkud vyslal nechytatelnou střelu. Snižuje tak na rozdíl jediné branky a připravuje tak Hudáčka o jeho čisté konto – 2:1. Asistence: Dmitrij Sajustov.
    35:09 Oleg JAŠIN - 2:0
     
    35:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nyní se to ale už domácím povedlo a jdou do dvoubrankového náskoku. OLEG JAŠIN sebral puk ve středním pásmu a poté přisprintoval až do útočné třetiny, kde střelou z pravého kruhu nedal Scrivensovi vůbec žádnou šanci, když ho prostřelil mez betony – 2:0. Asistence: Alexandr Bumagin.
    09:35 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:0
     
    09:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A domácí hráči svou početní výhodu bleskově využívají. Po od modré čáry dostal na levou stranu přihrávku DMITRIJ KAGARLICKIJ, který si ještě sjel do levého kruhu a odtud vyslal střelu, kterou překonává Bena Scrivense – 1:0. Severstal se tak ujímá vedení. Asistence: Alexandr Bumagin a Alexandr Jevsejenkov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Kagarlickij (Bumagin, Jevsejenkov), 36. Jašin (Bumagin), 61. Karlin (Rybin) – 43. Burdasov (Sajustov), 55. Burdasov (Omark)


    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – V. Vasiljev, Jevsejenkov, Masuhr, Kornějev, Kalašnikov, Stasenko, Kudako, Chabarov – Bumagin, Jašin, Kagarlickij (C) – Stránský, Trubačjov (A), Vovčenko – Ugarov, Karlin, Rybin (A) – Lapin, Ščerbina, Kazakovcev.
    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Panin (A), Jelizarov, Arzamascev, Gončarov, Petrišev – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Lisin (A), Zubov (C), I. Makarov – Burdasov, Sajustov, Tkačov – M. Majorov, Korotkov, Soloduchin – Busarov.

    Rozhodčí: Ščeňjov, Akuzovskij – Michel, Strelcov

    Diváci: 5 034
    thejrc.org