Benátky n/J – Vsetín 1:9 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Kadaň 1:3 (kon.) | Kladno – Motor ČB 1:2 (kon.) | Přerov – Havířov 6:3 (kon.)
Litoměřice – Slavia 2:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 10.01.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Jan Kalus pálil od modré čáry, kotouč vypadl Lukáši Dostálovi z výstroje a zastavil se přímo na brankové čáře. Nejrychleji k puku přispěchal Dolníček, který jej ihned vyhodil.
     
    59:02
    Frýdek-Místek to zkouší v šesti!
     
    54:23
    To byl zákrok! Kvasnica dostal kotouč před branku, byl tam zcela sám a Dostál ležel, avšak brankář Třebíče možná až neuvěřitelně vytáhl jeho zakončení betonem mimo branku.
     
    52:37
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilové hry téměř okamžitě. Dolníček předal puk Eratovi, ten ihned zkoušel střílenou přihrávkou dostat puk před branku, kde byl TOMÁŠ HAVRÁNEK. To se mu podařilo na jedničku. Havránek šikovně z bezprostřední blízkosti překonal Danečka. Asistence: Roman Erat, David Dolníček.
     
    52:22
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., podražení).
     
    46:42
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Jan Wasserbauer – 2 min., hákování).
     
    41:16
    Tak co Třebíč nedokázala proměnit, to se jen tak nevidí! Wasserbauer zachytil puk na vlastní modré, hnal se sám na brankáře, ten ale vyjel a puk mu tygřím skokem vypíchl. Poté se ale Daneček nacházel na vlastní modré, a tak měli domácí dobrých deset vteřin odkrytou branku. K puku se sice dostali, ale byli z toho zřejmě tak překvapení, že jim hned dvakrát utekl z hole, a tak se vše obešlo bez zakončení mezi tři tyče. Když se brankář Frýdku dostal ke své svatyni, zkoušel to Gajarský z ostrého úhlu, ale puk skončil na boční síti.
     
    39:58
    Tomáš Kaláb dostal od Gajarského přihrávku mezi kruhy, branku ale trestuhodně netrefil!
     
    39:28
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Petr Kratochvíl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:10
    Domácí se dostali do rychlého přečíslení, Dolníček chytrou přihrávkou překonal posledního obránce, následně ale Havránek neuspěl v souboji s brankářem Danečkem.
     
    38:11
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jakub Matyáš – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (René Piegl – 2 min., hákování).
     
    35:03
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Filip Bajtek – 2 min., hákování).
     
    35:03
    Silvester Kusko byl úplně sám v mezikruží, dostal se ke střele, ale Daneček ji nadvakrát dokázal zachytit. Nutno dodat, že brankář Frýdku si se svým zákrokem nebyl vůbec jistý.
     
    33:09
    Individuální paráda Adama Gajarského zvedla domácí diváky ze sedaček. Útočník Třebíče si elegantně prohodil protihráče, následně sice byl obklíčen dvěma protihráči, přesto však předal puk Patákovi. Ten si ale v souboji s brankářem Danečkem neporadil a nastřelil pouze jeho beton!
     
    27:14
    Tomáš Franek se hnal sám na brankáře Dostála, Lukáš Hort ale zabojoval a dobruslil jej. Následně mu stihl kotouč vypíchnout, a tak se vše obešlo bez zakončení.
     
    23:59
    Další obrovská šance Třebíče! Tomáš Mlynář se dostal do samostatného úniku, položil si Danečka, ale bekhendem přestřelil branku.
     
    22:56
    Paták se dostal s Nedbalem do přečíslení dva na jednoho, první jmenovaný zkusil prostřelit Danečka sám, ale nenalezl skulinku mezi jeho nohama.
     
    18:26
    Bartko vyslal od modré čáry dělovou ránu, ta se ale zastavila na tyčce Dostálovy svatyně! Domácímu brankáři ještě teď zvoní v uších.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., hákování).
     
    15:36
    Tohle smrdělo gólem! Richard Kristl vybojoval kotouč za brankou soupeře, ihned si vyjel před Danečka, ten ale vytasil beton a na poslední chvíli zasáhl proti třebíčské sedmasedmdesátce.
     
    08:29
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tomáš Kaláb – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se jako první dostávají do vedení! Po kombinaci Dolníčka s Eratem se dostal ke střele z pravého kruhu KAREL NEDBAL, který trefil krásně levý roh branky. Asistence: Roman Erat a David Dolníček.
     
    01:10
    Piegl (FRD) vyloučen na 2 minuty za sekání.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Nedbal (R. Erat, Dolníček), 53. T. Havránek (R. Erat, Dolníček)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Nedbal, D. Mikyska, Hort, Čejka, Kaláb (A), Půža, Jiří Wasserbauer – P. Kratochvíl, Dolníček (C), R. Erat (A) – T. Havránek, Mlynář, Kusko – Kristl, Jan Wasserbauer, D Horký – Paták, Süss, Gajarský.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Strmeň) – Bartko, Zahradníček, Haman, Piegl, Matyáš, D. Stránský – Štumpf, Bajtek (A), J. Kalus – Kvasnica, Mikulík (C), Kofroň – Franek, Przybyla, Kafka – Kaukič, Peterek.

    Rozhodčí: Skopal, Dědek – Reich, Zídek.

    Diváci: 1 147
    thejrc.org