Most – Sokolov 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 3:7 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Kobra – Bílina 3:2 (po pr.)
Vrchlabí – Řisuty 6:3 (kon.) | Trutnov – Děčín 7:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Dvůr Králové n. Labem
Středa 10.01.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Přeci jen se ale ještě servíruje jedna radost Dvora! Luštinec vyslal dopředu Ukhina. Ten nezpanikařil a ještě si počkal na TADEÁŠE KOCIÁNA. Útočník hostů poté Ukhinovu pobídku úspěšně tečoval za Hosnedla a je definitivně rozhodnuto. Asistence: Yaroslav Ukhin, Jakub Luštinec.
     
    44:24
    Vlci právě vstřelili branku!
    Dvůr už vede pouze o gól, Jablonec přesilovku využil. Moravec poslal křižný pas na LUKÁŠE TONDRA, který bez přípravy vystřelil. Čáp se přesouval, co mu síly stačily, černá guma mu ale nakonec propadla za záda. Asistence: Jiří Moravec.
     
    28:31
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec využívá přesilovku a je zpátky ve hře! Kamil Bříška připravil skvělou střeleckou pozici LUKÁŠI TONROVI. Ten měl před sebou mnoho prostoru, najel si až mezi kruhy, a prudkou ranou trefil mezírku mezi nohama Čápa. Asistence: Kamil Bříška.
     
    23:56
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    A je to již 3:0 a vedla k tomu další nepřehledná situace. Z bezprostřední blízkosti se prosazuje LUKÁŠ KARLÍK. Branka platí, ačkoliv si hosté počínali na hranici pravidel. Asistence: David Hrazdira, Patrik Fořt.
     
    19:40
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Překvapivý výsledek na jabloneckém zimním stadionu dál vzkvétá, Dvůr dává velice šťastný gól před odchodem do kabin. A byla to opravdu kuriózní situace! YAROSLAV UKHIN dotíral na Hosnedla. Nakonec se ocitl ležmo na ledě, ale puk se za neznámých okolností došoural až za čáru! Asistence: Jakub Luštinec.
     
    14:43
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    RODOS se dostává při vlastním oslabení do vedení! Martin Tondr na útočné modré čáře nezkrotil skákavý puk a nabídl jej tak MILANU VALÁŠKOVI. Ten si v samostatném úniku poradil bravurně a trefil mezírku mezi betony Hosnedla! Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 29. L.Tondr (Bříška), 45. L.Tondr (Moravec) – 15. Valášek, 20. Ukhin (Luštinec), 24. Karlík (Hrazdira, Fořt), 60. Kocián (Ukhin, Luštinec)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Korecký – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Peřina.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (Veselý) – Vitebský (A), Hamerský (C), Hlaváč, Petira, Junek, Karlík – Filip, Hrazdira, Kmošek, Sedláček, Lelka, Zmítko, Kocián, Luštinec, Ukhin, Fořt (A), Ježek, Valášek.

    Diváci: 332
    thejrc.org