Německo – Švýcarsko 3:7 (kon.) | Kanada – Česko 3:1 (kon.) | Rusko – Finsko 2:0 (kon.)
konec
Německo
3:7 (0:3, 0:3, 3:1) Stav série: 0:1
Švýcarsko
Středa 10.01.2018, 13:30 • B Arena, Dmitrov • Mistrovství světa žen do 18 let • O udržení
Partner:
     
    59:31
    Zřejmě poslední zásadnější věc dnešního zápasu, na trestnou jde Němka Schmitzová za krosček.
     
    55:24
    Vyloučení v týmu Německo (Raschkeová – 2 min., sekání).
     
    53:45
    Švýcarky si však budou moci nyní orazit, Němky špatně střídaly a trest jde odsedět Harková.
     
    45:24
    Nešťastný zákrok, Ryhnerová zajela do rýhy v ledu, ztratila tak stabilitu a během pádu trefila nohou Heinzovou na oblast stehna. Švýcarská obránkyně se sice zlobí, ale nepomůže jí to.
     
    41:37
    Tak že by alespoň čestný gól? Hauserová za vlastní bránou šla do souboje zbytečně tvrdě a trest na dvě minuty ji nemine.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu Německo (Botthofová – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    31:37
    Zvolání německé střídačky bylo velmi hlasité a Zimmermannová jde za zahákování pomalu unikající protihráčky na modré čáře ven.
     
    25:15
    Emmeneggerová hrála tvrději již delší dobu, až poslední sestřelení sudí pískají a Švýcarky se nechávají zbytečně vylučovat.
     
    21:56
    Leveringhausová se podél mantinelu tlačila do útoku, hned dvě soupeřky ji zastavily. To jí ale nemusí vadit, neboť budou mít Němky přesilovku. Střelkyně prvního gólu, Bertová, zaválela do mantinelu jednu ze soupeřek a je vyloučena za krosček.
     
    19:00
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Pagnamentová – 2 min., podražení).
     
    15:13
    Hráčky v oranžovo-černém dostanou ale šanci na snížení. Za vlastní brankou faulovala Gianolová a díky hákování se jde usadit na dvě minuty za mantinel.
     
    12:58
    Vyloučení v týmu Německo (Nickischová – 2 min., hákování).

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 46. Brendelová (Nickischová, Barová), 47. Brendelová (Weicke Lu.), 52. Welckeová Lu. (Harková, Welckeová Li.) – 4. Bertová (Lutzová), 14. Rüdiová (Enzlerová), 15. Ryhnerová (Zimmermannová), 32. Rüdiová, 39. Enzlerová (Rüdiová, Leemanová), 40. Enzlerová (Rüdiová), 55. Wetliová (Enzlerová, Rüdiová)


    Německo: Mayová (Pfeiferová) – Klingerová, Raschkeová, Botthofová, Nickischová, Heinzová, Brendelová, Schmitzová, Fiedlerová – Haiderová (C), Kaiserová, Schwambornová – Christofová, Welckeová Luisa, Welckeová Lilli – Barová, Dopheideová, Gruchotová – Harková, Ketzerová, Leveringhausová
    trenér: Tommy Kettner

    Švýcarsko: Maurerová (Spiesová) – Wetliová (C), Christenová, Bachmannová, Vallariová, Hauserová, Lutzová, Gianolová, Ingoldová – Rüdiová, Enzlerová, Leemannová – Zimmermannová, Ryhnerová, Schlegelová – Bertová, Pagnamentová, Emmeneggerová – Staubová, Bachmannová
    trenér: Steve Huard

    Rozhodčí: Celarová, Ketonenová – Puhakková, Štefková
    Německo 0 1 Švýcarsko
    #1 Středa 10.01.2018 • 13:30
    Německo - Švýcarsko 3:7
    bahis siteleri