Vladivostok – Barys 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Toljatti 3:0 (kon.)
Jokerit – Kunlun 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk 0:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 11.01.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:49:11)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání jsme československou stopu neviděli. Ani jeden český nebo slovenský hráč totiž nepůsobí v ani jednom týmu.
     
    Střely na branku celkem: 24 – 21
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté berou na domácím ledě další tři body do tabulky a mají tak už opravdu téměř jisté play-off. Hosté naopak odejdou bez bodu a jen potvrzují, že se jim oproti loňsku vyřazovací boje nebudou týkat.
     
    Konec zápasu.
    59:09 Olli PALOLA - 3:1
     
    59:09
    Jokerit právě vstřelil branku!
    No a je hotovo. OLLI PALOLA si nabruslil podél levého mantinelu do útočného pásma a z levé strany pak poslal kotouč do opuštěné branky – 3:1. Bez asistence.
     
    58:31
    Hosté hrají powerplay.
     
    Toto utkání sleduje 10 133 diváků.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:06
    Před Zapolskim ale nic nevymysleli a rázem tak jejich akce, která měla jepičí život, skončila. U puku jsou zase domácí a spěchají na opačnou stranu.
     
    56:39
    A hned na to míří do útočného pásma.
     
    55:29
    Od modré čáry střílel Pekka Jormakka, ale jeho projektil byl opět zastaven. Hosté se tak stále drží a mají šanci s utkáním ještě něco udělat.
     
    54:37
    Helsinští mají hru pod kontrolou a začínají své těsné vedení bránit. Nyní mají kotouč na svých holích a postupně přecházejí do útočné akce na druhé straně.
     
    53:56
    Dva na jednoho se řítili domácí hráči, ale nakonec svou akci do zdárného konce nedotáhli. Obrana hostů byla na svém místě a jakoukoli další změnu skóre tak nepovolila.
     
    53:34
    Tolvanen je na ledě a Jokerit je tedy v plném počtu.
     
    52:55
    Brandon Yip z otočky střílel na pravém kruhu a Ryan Zapolski předvedl další svůj pohotový zákrok. A poté hned raději přerušuje hru.
     
    52:29
    Nicholas Schaus střílel od modré čáry, ale jeho projektil byl zastaven obranou Jokeritu, která okamžitě posílá kotouč daleko od vlastní branky.
     
    51:34
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Eeli Tolvanen – 2 min., nedovolené bránění).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 32. Jormakka (N Jensen), 42. Lepistö, 60. Palola – 38. Lessio


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Rämö) – Gilroy, Kivistö, Lepistö, Huhtala, O. Lauridsen, J. Jensen – N Jensen, Regin, H. Ikonen – Tolvanen, O'Neill, Joensuu – Palola, Norman, Jormakka – Mäki, Niemi, Anttila – Wirtanen.
    Red Star Kunlun: Hellberg (Skrynik) – Schaus, Ibragimov, Graborenko, Järvinen, Blacker, A. Kulda, Vorobej, N. Chlystov – Beck, Brulé, DeFazio – Lessio, Yip, Kane – Chipchura, Ponikarovskij, Rissanen – Lockhart, Lebeděv.

    Rozhodčí: Cyplakov, Kuljov – Černyšjov, Ivanov

    Diváci: 10 133
    bahis siteleri