Vladivostok – Barys 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Toljatti 3:0 (kon.)
Jokerit – Kunlun 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk 0:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 11.01.2018, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:44:02)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Horák (CEC) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:50
    Vojtěch Mozík (CEC) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:26
    Michal Čajkovský (JEK) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 12:13
    Jakub Kovář (JEK) – 60 minut, 1 gól, 97,14%
     
    Střely na branku: 40 – 35
     
    Je konec! Avtomobilist Jekatěrinburg zvládl utkání na ledě Viťazu s velkým přehledem a zvítězil 5:1! O svém triumfu rozhodli hosté už v první třetině, kterou vyhráli 3:0! Ve třetí části se sice domácí tlačili do útoku, jenže Anatolij Golyšev přidal čtvrtou branku a pět minut před koncem napsal tečku za dnešním utkáním Jegor Milovzorov ! Hosté tak stáhli náskok Kazaně na jediný bod!
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Nikolaj Timašov si v obranném pásmu vzal odražený puk, poslal přihrávku za branku a odjel střídat. Hosté už chtějí dohrát zápas s pukem na hokejce.
     
    58:26
    Alexej Michnov si v útočném pásmu najel na prudkou přihrávku a okamžitě kotouč poslal na branku. Jeho ránu Samonov schoval do lapačky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Arťom Švec-Rogovoj bojoval o puk v obranném pásmu. Domácí útočník puk poslal o mantinel do středního pásma. Duel se už pouze dohrává.
     
    57:10
    Kirill Ljamin bez větších problémů vyhodil puk bekhendem z vlastního pásma. Ljamin našel rozjetého Golyševa, který puk dopravil za branku.
     
    56:10
    Anatolij Golyšev se ve středním pásmu dostal k odraženému kotouči, puk si pěkně zpracoval a nahodil jej na branku. Samonov raději přerušil hru.
    55:15 Jegor MILOVZOROV - 1:5
     
    55:15
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg přidává další branku a zcela jistě dnes zvítězí! Rychlé přečíslení hostujícího celku vyústilo v přihrávku do volného prostoru, odkud se trefil JEGOR MILOVZOROV! Asistence: Ilja Krikunov, Alexandr Kučerjavenko.
     
    54:43
    Alexej Semjonov si v útočném pásmu nabruslil na přihrávku do jízdy, přehodil si puk na forhend a zápěstím prověřil pozornost Jakuba Kováře.
     
    54:15
    Vitalij Popov projel s pukem do útočného pásma a po mantinelu jej poslal za branku. V útočném pásmu byl jen Dmitrij Megalinskij, který puk neudržel.
     
    53:35
    Anton Lazarev si sjel na prudkou přihrávku za obranu hostujícího celku. Okamžitě k němu přistoupili dva obránci Jekatěrinburgu, kteří jej připravili o zakončení.
     
    53:05
    Alexandr Torčeňuk si sjel na přihrávku před branku a dokonce stačil zakončit! Kotouč se z jeho hokejky odrazil mimo tři tyče domácí branky!
     
    52:33
    Maxim Afinogenov dostal na modrou čáru přesnou přihrávku. Domácí útočník chtěl pohotově zakončit, jenže jeho ránu zablokoval první obránce.
     
    52:05
    Jakub Kovář schoval do lapačky vysoký oblouček ze středního pásma. Hostující brankář rychle vyklepal kotouč na svého spoluhráče.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Dvurečenskij (A. Semjonov, Vyglazov) – 2. Chripunov (Timašov, Golyšev), 10. A. Garejev, 15. Michnov (A. Garejev, Ljamin), 45. Golyšev (Trjamkin, Alexej Vasilevskij), 56. Milovzorov (Krikunov, Kučerjavenko)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (10. Samonov) – S. Romanov, Mozík, Katičev, Jepišin, Voronkov, Gimajev, A. Semjonov – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Horák, Rendulić, Švec-Rogovoj – A. Lazarev, Kopejkin, D. Sjomin – Vyglazov, Jacenko, Dvurečenskij – Moisejev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Ljamin, Čajkovský, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Timašov, Megalinskij – Torčeňuk, Michnov, A. Garejev – Kučerjavenko, Krikunov, Milovzorov – Česalin, Golyšev, Chripunov – Obidin, V. Popov, Belockij – Parenteau.

    Rozhodčí: Odinš, Lavrentěv – Šeljanin, Golovjov
    thejrc.org