HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 12:1 (kon.)
konec
HC MUNI
12:1 (2:0, 6:1, 4:0)
VUT Cavaliers Brno
Pátek 12.01.2018, 19:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • European University Hockey League
Partner:
     
    59:51
    Masárna právě vstřelila branku!
    Rozloučení s dnešním soubojem zajistil dvanáctou trefou JIŘÍ ČTVRTNÍČEK. Je tak rozhodnuto i o definitivní podobě skóre. Bez asistence. Asistence: Michal Nohel.
     
    55:54
    Masárna právě vstřelila branku!
    JIŘÍ ČTVRTNÍČEK využil nedostižného zrychlení při přechodu skrz střední pásmo a upevnil již tak velmi komfortní vítězství Masaryčky. Asistence: Adam Šidák.
     
    53:04
    Masárna právě vstřelila branku!
    Jubilejní desátý gól má na svědomí JAKUB KUČERA, který po najetí do blízkosti kavalírské branky přijal nahrávku a okamžitě ji změnil na střelu mezi tyče. Asistence: Matej Florek.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Matej Florek – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    47:41
    Další bitka! Nyní se situace strhla po nepřesné akci hostujícího mužstva, ale vylučovat se nakonec nebude ani na jedné straně.
     
    47:25
    Čtvrtníček nedosáhl na kutálející se puk a soupeři vyjeli do brejku. Tentokrát šla finální střela jen těsně nad břevno.
     
    45:27
    Tichon chyboval při rozehrávce hokejkou a upadl za vlastní svatyní. Reakce soupeřících útočníků však byla příliš pomalá na to, aby si ještě vytvořili gólové postavení.
     
    41:41
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Nir Tichon – 2 min., podražení).
     
    41:04
    Masárna právě vstřelila branku!
    MATEJ FLOREK si sklepl rukavicí nepřesné vyhození Cavaliers, počkal si na vhodný moment a následně se s přehledem trefil do horního růžku. Asistence: Michal Vlašín.
     
    38:15
    Vyloučení v týmu Cavaliers Brno (Dominik Cívka – 2 min., napadení).
     
    36:40
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Hostující hokejisté se přece jen zapisují do střelecké listiny. MAREK ŠTĚPÁNEK byl na konci série několika svižných přihrávek a dovedl puk až do sítě. Asistence: Dominik Cívka.
     
    36:22
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Lukáš Pernický – 2 min., sekání).
     
    34:54
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Matej Florek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Cavaliers Brno (Bohdan Dobiáš – 2 min., hrubost).
     
    34:54
    Po nárazu u mantinelu došlo k vyhrocené situaci mezi Florkem a Dobiášem, kteří se do sebe ihned pustili v rámci bitky! Poté, co se oba povalili na led, vykázal sudí oba hráče na trestnou lavici.
     
    34:16
    Masárna právě vstřelila branku!
    Osmou smrtící ránu předvedl PATRIK MATOV, který se protlačil chumlem kolem kavalírské branky a zdánlivě jednoduše pojišťuje výrazné vedení. Asistence: Jiří Čtvrtníček, Peter Bustin.
     
    28:25
    Masárna právě vstřelila branku!
    Debakl je stále výraznější. Již sedmou trefu domácích si připisuje MICHAL VLAŠÍN, jenž těžil z nestřeženého momentu a prostřelil přesunujícího se gólmana. Asistence: Ondřej Urban, Matej Florek.
     
    28:09
    Masárna právě vstřelila branku!
    JIŘÍ ČTVRTNÍČEK pokračuje ve vynikajícím proměňování ofenzivních příležitostí. Cavaliers si opět nepohlídali předbrankový prostor, kde dostali útočníci soupeře příliš mnoho času k zakončení. Asistence: Patrik Matov, Peter Bustin.
     
    26:42
    Masárna právě vstřelila branku!
    Hned po vhazování ve středovém kruhu se směrem dopředu utrhl JAN VAVERKA a s přehledem zvýšil na pětigólový rozdíl! Proměňování šancí je jednoznačně lepší na straně Masaryčky. Bez asistence.
     
    26:35
    Masárna právě vstřelila branku!
    PATRIK MATOV ujížděl směrem k osamocenému gólmanovi a bez dlouhého rozmýšlení umístil puk do míst, která si Bartošek nepohlídal. Asistence: Adam Grman, Ondřej Urban.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu Cavaliers Brno (Dominik Cívka – 2 min., napadení).
     
    25:32
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Antonín Přibyl – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    24:10
    Masárna právě vstřelila branku!
    Domácí hráči zamotali hlavy bránících Cavaliers a po rychlé výměně kotouče se objevil ve střeleckém postavení MICHAL MARŠÁLEK. Asistence: Matej Florek, Michal Vlašín.
     
    22:17
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Martin Křesala – 2 min., hákování).
     
    20:51
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Jiří Čtvrtníček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Cavaliers Brno (Bohdan Dobiáš – 2 min., hrubost).
     
    18:25
    Masárna právě vstřelila branku!
    Masarykova univerzita přidává druhou trefu. PETER BUSTIN si udělal místo v blízkosti klece hostů, kde měl nerušenou chvíli pro přesné zakončení. Asistence: Jiří Čtvrtníček, Patrik Matov.
     
    17:58
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Daniel Polzer – 2 min., podražení).
     
    14:41
    Vyloučení v týmu Cavaliers Brno (Matěj Maršálek – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    07:39
    Masárna právě vstřelila branku!
    Domácí celek se prohnal přes všechny bránící hokejisty Cavaliers, zhodnotili situaci před Bartoškem a tvrdým zakončením se prosadil ADAM ŠIDÁK. Masárna se tak poprvé v utkání ujímá těsného náskoku. Asistence: Jan Vaverka, Peter Bustin.
     
    06:07
    Vyloučení v týmu Cavaliers Brno (Pavel Pospíšil – 2 min., hákování).
     
    06:07
    Peter Bustin unikal sám na Bartoška, ale svoji ránu umístil z blafáku pouze ke spojnici tyček. Odtud se pak kotouč odrazil zpět na hrací plochu a zdá se, že za následný zákrok obránce Cavaliers se bude dokonce i vylučovat.
     
    01:37
    Útočné vhazování Masaryčky nebylo příliš povedené a došlo k brejkové situaci Cavaliers. Samostatný únik po zemi pokryl gólman Tichon.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 8. Šidák (Vaverka, Bustin), 19. Bustin (Čtvrtníček, Matov), 25. Mi. Maršálek (Florek, Vlašín), 27. Matov (Grman, Urban), 27. Vaverka, 29. Čtvrtníček (Matov, Bustin), 29. Vlašín (Urban, Florek), 35. Matov (Čtvrtníček, Bustin), 42. Florek (Vlašín), 54. Kučera (Florek), 56. Čtvrtníček (Šidák), 60. Čtvrtníček (Nohel) – 37. Štěpánek (Cívka)


    HC MUNI: Tichon (Holub) – Šidák, Kučera, Pernický, Mi. Maršálek, Grman, Polesný, Křesala, Grygera – Matov, Heža, Čtvrtníček, Biolek, Vaverka, Vlašín, Urban, Nohel, Pavel, Bustin "C", Florek, Přibyl
    VUT Cavaliers Brno: Bartošek – Dobiáš, Varholík, Nossek, Malíř, Ma. Maršálek, Cívka, Salát, Vojáček, Dobšák – Stupka, oubal, Štěpánek, Kozel, Polzer, Dvořák, Gombarčík, Svatuška, Jochman, Pospíšil, Touška

    Rozhodčí: Dědek, Held – Král, Mikoviny
    ocianews.com