Švýcarsko – Německo 3:0 (kon.) | USA – Kanada 4:3 (2:1 po s.n.) | Švédsko – Rusko 2:1 (kon.)
Česko – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Švédsko
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Rusko
Pátek 12.01.2018, 17:30 • Dmitrov • Mistrovství světa žen do 18 let • Semifinále
Partner:
    50:25 Jenny ANTONSSONOVÁ - 2:1
     
    50:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédské hokejistky si berou vedení zpět! Kapitánka Maja Nylenová-Petersenová zavezla puk do útočného pásma a mezi kruhy ho předala LINĚ LJUNGBLOMOVÉ. Ta napoprvé ještě neprostřelila Farchutdinovovou, ale sama se dostala k dorážce a tu už ruská brankářka zastavit nedokázala. Asistence: Maja Nylenová-Petersenová.
    48:54 Ilona MARKOVOVÁ - 1:1
     
    48:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tuhle přesilovku už Rusky využívají! ILONA MARKOVOVÁ dostala u pravého mantinelu puk od Poliny Lučnikovové, obkroužila s ním útočné pásmo a vystřelila z levého kruhu. Kotouč propadl kolem nohou hráček před brankou a Amholtová už nestačila zareagovat – 1:1. Asistence: Polina Lučnikovová.
    30:23 Josefin BOUVENGOVÁ - 1:0
     
    30:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky se ujímají vedení! U pravého mantinelu se ujala kotouče JOSEFIN BOUVENGOVÁ, která s ním vybruslila až na osu hřiště a střelou švihem na lapačku překvapila brankářku Farchutdinovovou. Asistence: Lina Ljungblomová a Mina Waxinová.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Bouvengová (Ljungblomová, Waxinová), 51. Antonssonová (Nylenová-Petersenová, Ljungblomová) – 49. Markovová (Lučnikovová)


    Švédsko: Amholtová (Dahlgrenová) – Nylenová-Petersenová (C), Berggrenová, Lidmanová, Waxinová, Ahová, Olssonová, Beverinová – L. Johanssonová, Lundinová (A), Forsbergová – Bouvengová, Ljungblomová, T. Johanssonová – Antonssonová (A), Brolinová, A. Wilhemssonová – Mogrenová, Blomová, E. Wilhemssonová – Carlssonová.
    Rusko: Farchutdinovová (Treťjaková) – Orlovová (C), Provorovová, Ponjatovská, Medveděvová (A), Savoninová, Golovkinová, Cacynová, Kulaginová – Alexandrovová, Bratiševová (A), Běloglazovová – Lučnikovová, Markovová, Pestovová – Budanovová, Mezencevová, Loburová – Škalevová, Jakubivová, Serovová.

    Rozhodčí: Gugliettaová (GBR), Rapinová (USA) – Kainbergerová (AUT), Priceová (USA(

    Diváci: 2718
    thejrc.org