Rennes – Marseille 0:3 (kon.) | Caen – Lille 0:1 (kon.) | Dijon – Méty 1:1 (kon.)
Montpellier – Monaco 0:0 (kon.) | Nice – Amiens 1:0 (kon.) | Troyes – Bordeaux 0:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
0:0 (0:0)
AS Monaco
Sobota 13.01.2018, 20:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Krásný páteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Francouzská nejvyšší soutěž Ligue 1 pokračuje již dvacátým kolem a my se společně zaměříme na zápas Montpellier, které před domácím publikem přivítá favorizované Monako.
     
    AS Monaco FC

    Tým z městského státu v minulé sezoně zaskočil všechny soupeře. Jen třikrát prohrál a s přehledem osmibodovým rozdílem porazil i slavné PSG a připsal si tak titul!

    Letos na Monako čeká nejspíše jen boj o druhou pozici za suverénním PSG. S devítibodovým mankem je však prvním týmem, který nahání pařížský velkoklub. V posledním zápase před vánoční pauzou se Monako protlačilo ke třem bodům až v závěrečné desetiminutovce, když vítěznou branku proti Rennes trefil Baldé Keita.

    V Lize mistrů se ale týmu kolem útočníka Radamela Falcaa vůbec nedařilo. V konkurenci Besiktase, Porta a Lipska obsadilo v základní skupině poslední místo se ziskem pouhých dvou bodů za nerozhodné výsledky v Besiktasi a Lipsku a jasní část evropských pohárů tak už bude bez francouzského mistra.
     
    Montpellier HSC

    Montpellier bojovalo v minulé sezoně v klidném středu tabulky a ani výrazně nepovedená závěrečná část roku už z jihu Francie nemusela mrzet. V posledních deseti zápasech uspělo Montpellier jen ve dvou případech a propadlo se na konečné patnácté místo.

    V nové sezoně jde ale týmu okolo střelce Sia vše lépe. Montpellier má sice čtvrtý nejhorší útok v soutěži, ale vše vynahrazuje perfektní obranou, když v devatenácti zápasech inkasovalo jen třináctkrát! Ve vyrovnaném středu tabulky se Montpellier pohybu aktuálně na sedmém místě. K udržení v horní polovině přispěla i výhra před vánoční pauzou na půdě Bordeaux 2:0, kdy se Ikone s Mbenziou.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    29.09. 2017 Monako – Montpellier 1:1
    07.02. 2017 Montpellier – Monako 1:2
    21.10. 2016 Monako – Montpellier 6:2
    14.05. 2016 Monako – Montpellier 2:0
    24.09. 2015 Montpellier – Monako 2:3
     
    Úvodní sestavy:

    Montpellier HSC: Lecomte – Mukiele, Hilton (C), Mendes – Aguilar, Skhiri, Píriz, Roussillon – Ikoné, Sio, Sambia.
    Náhradníci: Pionnier – Congré, Lasne, Mbenza, Camara, Dolly, Sessègnon.

    AS Monaco FC: Subašić (C) – A. Touré, Glik, Jemerson, Jorge – Fabinho, N'Doram – R. Ghezzal, Lemar, Rony Lopes – Baldé Diao.
    Náhradníci: Benaglio – Carrillo, Sidibé, Raggi, Diakhaby, Moutinho, Jovetić.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě úvodní jedenáctky. Zápas dvacátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí fotbalisté rozehráli první poločas dnešního zápasu ze středového kruhu. Monako se ale bleskově dostalo k balonu, ale Lopes svou přihrávku na Baldého nenasměroval přesně.
     
    3
    Lecomte si sebevědomě došel pro dlouhý nakopnutý balon až před vápno. Jeho rozehrávka našla na pravé straně Aguilara, který ale nezvládl zpracování a míč končí za postranní lajnou.
     
    4
    Ghezzal vedl útočné snažení Monaka po pravé straně, následně chtěl najít Tourého, ale ten si nepohlídal ofsajdovou pozici a Montpellier se tak zadarmo dostává k balonu.
     
    5
    Lopes společně s Lemarem vyvinuli tlak napadáním. Domácí se ale s přehledem dostali až na útočnou polovinu, Ikoné ještě našel Sia, který ale ze střední vzdálenosti prostor mezi tyčemi nenašel.
     
    6
    Rony Lopes šel znovu hodně ostře do protihráče při rozehrávce. Nyní se vykoledoval odpískání faulu. Montpellier může rozehrát z klidové pozice.
     
    7
    Ikoné se hnal s míčem z pravé strany do vápna, chtěl ještě vylepšovat pozici na Sia, ale na poslední chvíli zasáhl Fabinho. Ani první rohový kop se domácímu týmu příliš nevydařil.
     
    8
    Ikoné si dal na čas s rozehrávkou dalšího rohu. Míč se nakonec dostal jen před vápno, ale přesně proti noze Pírize. Ten však dělovkou přestřelil Subašičovu branku.
     
    9
    Benjamin Lecomte se musel znovu zapojit do rozehrávky domácího útoku. Montpellier nakonec ztratilo balon v blízkosti středové lajny a nyní je řada na Monaku.
     
    10
    Přesně po deseti minutách hry se dostal na levém kraji k centru do vápna Lopes. Jeho pokus byl ale sražen Mukielem nad branku. Ani Monaku se první rohový kop vůbec nevydařil, Hilton s přehledem dostal míč do bezpečí.
     
    11
    Almamy Touré měl na pravém kraji trochu prostoru, rychle se zbavil ve sprinterském souboji Mendese, ale následný centr na Baldého už nebyl nepřesnější.
     
    12
    Jorge nepříjemně narazil při hlavičkovém souboji do Ikoného. Hostující krajní obránce se ale po čase zvedá z trávníku a bude pokračovat ve hře.
     
    13
    Sio vyhrál hlavičkový souboj pro Ikoného, ale teprve devatenáctiletý útočník Montpellier neustál souboj s Jorgem. Následně uklidňuje hru zkušený Fabinho ve středu pole.
     
    14
    Aguilar si pomohl rukou v souboji s Jorgem. Postranní rozhodčí v sekundě ukazuje nedovolený zákrok a Monako tak může rozehrávat.
     
    15
    Velmi nebezpečná situace ve vápně Monaka. Sambia si poradil hned se dvěma obránce, poté ještě poslal přízemní centr na Sia, ale Subašič skvěle vyběhl a sebral míč z trávníku.
     
    16
    Ghezzal si pohlídal míč, to se však nelíbilo Pírizovi, který přišlápl soupeře. Alžířan se poležel na trávníku, ale bude v pořádku.
     
    17
    Ani jeden z týmů se v úvodu zápasu do útoku příliš nežene. Monako kontroluje tempo zápasu kombinací ve středu pole.
     
    18
    Aguilar, jeden z nejaktivnějších hráčů Montpellier v úvodu zápasu, se hnal s míčem na pravé straně, ale ihned při prvním soupeři selhal. Jorge předvedl parádní zákrok.
     
    19
    Opět byl u míče Aguilar. Ikoné mu přiběhl na pomoc, poté přenesl hru na levý kraj, kde byl připravený Sambia. Ale ani jednadvacetiletý útočník se ke střele neprosadil.
     
    20
    Keita Baldé se zničehonic dostal do střelecké pozice. Rony Lopes se skvěle uvolnil na levém kraji, poté vyzval Baldého ke spolupráci. Baldé si ale zpracoval míč a poté z hranice vápna střílel vedle pravé tyče.
     
    21
    Subašič našel dlouhým výkopem Ghezzala, který dokázal přehlavičkovat Roussillona. Následně se ale balon odrazil na kopačky domácích hráčů.
     
    22
    Jorge nešťastně zasáhl před vápnem. Míč znovu končí u Sia, který se dostal s balonem až do vápna. Tam vylepšil pozici na Ikoného, který však po lehkém kontaktu Glika spadl na zem. Hlavní rozhodčí však pokutový kop nepíská.
     
    24
    Fabinho si skvěle poradil ve středu pole s Pírizem. Následně měl prostor pro kombinaci NDoram, ale záložník Monaka už k tomu nepřidal přesnou přihrávku na Baldého.
     
    25
    Subašič musel znovu velmi rychle na trávník. Ikoné si zpracoval míč zády k brance, ale dokázal se bleskově otočit, ale střelu poslal jen do rukavic chorvatského brankáře ve službách Monaka.
     
    26
    Thomas Lemar zatím není příliš vidět, ale nyní se připomněl povedenou kličkou proti Aguilarovi. Monako se tak dostalo z tlaku a obhájce titulu tak může něco vymyslet směrem dopředu.
     
    27
    Montpellier podává zatím sympatický výkon. Roussillon si udělal na pravé straně trochu místa, poté se rozhodl centrovat, ale Glik srazil míč na rohový kop.
     
    28
    Sambia centroval od rohového praporku do blízkosti malého vápna a tam měl celou situaci pod kontrolou Subašič.
     
    29
    Po faulu na Baldého centroval do vápna Fabinho. Právě Baldé měl zakončovat po přetaženém pasu, ale ani útočník Monaka na míč nedosáhl.
     
    30
    Po půlhodině hry je stav zápasu stále bez branek. Skhiri se snažil na útočné polovině vybojovat míč, ale při souboji s Jemersonem si pomohl viditelným faulem.
     
    31
    Rony Lopes sice prohrál souboj o balon s Aguilarem, ale míč se odrazil přesně k Lemarovi, který může pokračovat v útočném snažení. Nakonec centroval do vápna Jorge, ale Monako se k zakončení nedostalo.
     
    32
    Skhiri si dal při rozehrávce míč až příliš daleko od kopačky, toho využil Fabinho a domácí záložník poté musel hasit požár až faulem za žlutou kartu.
     
    33
    Lemar zkusil přímou střelu z třiceti metrů, ale Lecomte mohl být v klidu. Míč končí vysoko nad jeho brankou. Monako však začíná mít na trávníku převahu.
     
    34
    Fabinho sestřelil ve středovém kruhu Pírize. Záložník Monaka však vyvázl bez žlutého trestu. Montpellier rychle rozehrálo, ale podobně rychle také ztratilo balon.
     
    35
    Jorge spolupracoval na levém kraji s Lopesem, nakonec se však Lopes provinil proti pravidlům, když se ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    36
    Montpellier šlo v dobrém počtu do rychlého útoku, Sambia měl na levé straně dostatek prostoru i času, aby si srovnal míč na centr, ale Subašič znovu našel velmi snadno míč v rukavicích.
     
    37
    Jorge vybojoval míč ještě na útočné polovině, poté ho předal Ghezzalovi, který ale následně chybuje lehkou přihrávkou na několik metrů. Monako se tak musí vracet do obrany.
     
    38
    Aguilar předvedl povedenou přihrávku mezi čtyřmi protihráči na neobsazeného Sia. Ten na nic nečekal a pálil na Subašiče, před útočníka se ale stačil postavit Jemerson a Subašič tak zasahovat nemusel.
     
    39
    Jorge prohrál rychlostní souboj s Auguilarem, poté však chyboval v kombinaci Ikoné a útočná akce Montpellier končí bez střely.
     
    40
    Mukiele mohl zavařil svým spoluhráčům nepřesnou rozehrávkou. Lopes vystihl přihrávku, ale míč se mu odrazil od holeně přímo k Hiltonovi, který s přehledem odpravil míč do bezpečí.
     
    41
    Thomas Lemar se ujal rozehrávky od rohového praporku. Opět to byl již čtyřicetiletý stoper Montpellier Votorino Hilton, který se postaral o pořádek v domácím vápnu.
     
    43
    Jorge se pokoušel přechytračit Mukieleho, poté se dostal k míči Ghezzal, který ještě hledal dloubáčkem ve vápně Baldého. Ten už se ale proti přesile k hlavičce neprosadil.
     
    44
    Minutu před pauzou si pomohl Lemar při pádu rukou a musel odevzdat míč. Montpellier se rychle dostalo na útočnou polovinu, Skhiri pálil po otočce jen do připraveného obránce Jemersona.
     
    45
    Tlak domácího celku pokračoval rohovým kopem. Sambia našel na přední tyči Mendese, který jen lehce tečoval míč, ale mezi tři tyče ho nedostal.
     
    45+1
    Lopes byl faulován v blízkosti pokutového území. Monako tak mělo k dispozici ještě jednu možnost v prvním poločase. Thomas Lemar centroval svou levačkou před branku, ale našel jen hlavu Hiltona.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Bez šancí, bez branek, takový byl první poločas. Obhájce francouzského titulu zatím nepotvrdilo roli mírného favorita. Naopak Montpellier hraje velmi odvážně, několikrát se musel Subašič položit při zásahu na trávník. To Benjamin Lecomte v brance domácího týmu zakončil první pětačtyřicetiminutovku bez potřebného zákroku. Obrana Montpellier v čele s velezkušeným Hiltonem zatím funguje skvěle.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Jemerson, přichází Andrea Raggi.
     
    47
    Druhý poločas rozehráli hostující fotbalisté. Rachid Ghezzal si vzal na starost založení prvního útoku, Keita Baldé byl však o míč připraven ještě před zakončením.
     
    48
    Almamy Touré hledal dlouhým pasem po postranní lajně Ghezzala. Ani tentokrát se však hostující hráči až ke střele nedostali.
     
    49
    Další útok Monaka začal u Lemara. Dvaadvacetiletý záložník si ale nepotykal ani s první přihrávkou na Lopese. Montpellier může poprvé ve druhém poločase zaútočit.
     
    50
    Nakonec měl domácí tým k dispozici dokonce rohový kop. Junior Sambia kroutil míč do vápna, Hilton vyplaval na zadní tyči a jen tak tak, že Subašiče neohrozil.
     
    51
    Nadějná akce hostujícího týmu. Rony Lopes si vybojoval míč ve středu pole, poté zcela sám běžel proti dvěma obráncům, schovanou střelou donutil Lecomteho k zákroku.
     
    52
    Monako zůstalo na útočné polovině. Touré uvolnil ve vápně Ghezzala, který ale ve spěchu netrefil míč čistě a Lecomte lehce ukryl míč v rukavicích.
     
    53
    Thomas Lemar si poradil s Pírizem, poté našel Tourého, ale ten centroval jen do náručí domácího brankáře. Lecomte má rozhodně více práce než v prvním poločase.
     
    54
    Parádní obranní skluz od střídajícího Raggiho. Aguilar si naváděl už míč na centr, ale hostující obránce mu čistě vjel pod kopačky.
     
    55
    Zničehonic se Jerge rozhodl střílet. Před vápnem byl míč ještě tečovaný a Lecomte měl co dělat, ale povedenou ránu dokázal vyrazit alespoň nad břevno.
    55. Benjamin Lecomte předvedl povedený zákrok proti tečované střele
     
    56
    Také na druhé straně bylo horko. Roussillon hledal nabíhajícího Sia, který byl ale v pokutovém území lehce zatažen za dres Glikem. Hlavní rozhodčí ani v tomto případě pokutový kop nepíská.
     
    57
    Druhý poločas se odehrává v o mnoho větším tepu. Ikoně se hnal s míčem až do vápna, ale skvěle zasáhl znovu Raggi, který zblokoval centr a navíc ještě otřel míč o hráče Montpellier.
     
    58
    Domácí stoper Hilton má zdravotní potíže, ale po zastavení hry se opět zvedá z trávníku a bude pokračovat v zápase.
     
    60
    Ani hodina hry první branku zápasu nepřinesla. Ve druhém poločase se výrazně zvedlo útočné snažení, ale ani jeden z týmů se ještě nedostal do jasné brankové příležitosti.
     
    61
    Útočnou akci Monaka zahájil vyhozením míče Subašič. Na pravé straně se prohnal až do vápna Ghezzal, poté mohl zakončovat v pádu Baldé, ale ten už byl v obležení hned dvou protihráčů.
     
    62
    Jorge se vydal na útočný výlet, ale ještě u středové lajny ho zastavil nedovoleným zákrokem Aguilar. Akce Monaka tak byla ukončena daleko od domácí branky.
     
    63
    Jorge si vykoledoval žlutou kartu po přidržení Aguilara. Hlavní rozhodčí byl velmi blízko celé situaci a trestá hostujícího obránce.
     
    64
    V posledních minutách se hraje více na polovině hostujícího týmu. Aguilar měl dostatek prostoru i času na přesný centr. Nakonec se opřel do míče Píriz, ale střelu mu nesedla podle představ a Subašič neměl příliš práce.
     
    65
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Marcos Rony Lopes, přichází Stevan Jovetić.
     
    66
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Giovanni Sio, přichází Keagan Dolly.
     
    66
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Nanitamo Jonathan Ikoné, přichází Isaac Mbenza.
     
    67
    Ghezzal se po souboji s Mendesem ocitl velmi rychle na trávníku. Monako se dostává po čase znovu k míči a může se zapojit do útoku.
     
    68
    Velmi špatnou přihrávku nyní poslal NDoram. Záložník Monaka namazal přesně do rohu střídajícímu Dollymu, který zkusil své štěstí střelou z velké dálky. Mezi tři tyče se netrefil.
     
    69
    Kamil Glik nyní zachránil Monako od inkasované branky. Těsně za ní by už hlavičkoval téměř do prázdné branky střídající Dolly.
     
    70
    Junior Sambia znovu rozehrával od rohového praporku, ale Monako tentokrát podržel vyboxováním míče Danijel Subašič.
     
    71
    Montpellier posílilo ofenzivu a je to znát. Keagan Dolly se dostal znovu k míči, ale tentokrát jeho střelu zblokoval Raggi.
     
    72
    Obhájci titulu se museli v posledních minutách bránit a proti nyní zkoušejí uklidnit hru postupnou kombinací na vlastní polovině trávníku.
     
    73
    Fabinho propadl ve středu pole, poté se dostal k centru Roussillon, ale Kamil Glik znovu předvedl svou kvalitu zákrokem před Dollym. Montpellier zůstává na útočné polovině.
     
    74
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Keita Baldé Diao, přichází Adama Diakhaby.
     
    74
    Pedro Mendes nestíhal v souboji s Lemarem, musel zatáhnou za záchrannou brzdu a vidí za to žlutou kartu. Monako má navíc k dispozici nadějnou pozici pro přímé ohrožení branky.
     
    75
    Právě faulovaný Thomas Lemar se postavil k rozehrávce. Jeho střela však šla jen do středu branky a Lecomte si s ní na dva pokusy poradil.
     
    76
    Také Monako se chce předvést v útoku. Ghezzal si to namířil až do vápna, ale tem byl po lehkém kontaktu seznámen s kvalitou trávníku. Ani v tomto případě hlavní rozhodčí pokutový kop nepíská.
     
    77
    Montpellier si vybojovalo zásluhou Diakhabyho rohový kop. Již tradičně rozehrával od rohového praporku Junior Sambia, tentokrát však našel jen klubko hráčů hostujícího týmu.
     
    78
    Monako zastavilo rozjeté domácí přesnou kombinací. Montpellier se nemůže dostat k míči, naopak hráči Monaka jsou nyní všude o krok dříve.
     
    79
    Také Monako mělo k dispozici rozehrávku rohového kopu. Thomas Lemar kroutil míč do středu vápna, parádní hlavičku předvedl Diakhaby, ale Lecomte zázrakem vytáhl míč z brankové lajny.
    79. Benjamin Lecomte předvedl zákrok zápasu, když vyrazil hlavičku střídajícího Diakhabyho
     
    81
    Roussillon centroval z levého kraje, míč srazil velmi nepříjemně pro Subašiče Touré. Hostující brankář musel jistit míč skokem k pravé tyče.
     
    82
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Facundo Píriz, přichází Paul Lasne.
     
    83
    Montpellier se drželo v blízkosti vápna Monaka, ale Mendes si pomohl v souboji o prostor v šestnáctce přidržením protihráče.
     
    84
    Již méně než deset minut i s nastavením zbývá oběma týmům. V posledních okamžicích je aktivnějším týmem Montpellier, ale Subašič zatím drží obhájce titulu ve hře o tři body.
     
    85
    Montpellier je stále nastěhováno v pokutovém území Monaka. Po dalším rohovém kopu hlavičkoval na zadní tyči Mukiele, ale přes Glika nemohl pořádně zamířit.
     
    86
    Aguilar zatáhl za dres unikajícího Diakhabyho a je za to odměněn žlutou kartou. Monako má příležitost poslat míč do vápna.
     
    87
    Tradiční exekutor Thomas Lemar centroval před branku Montpellier. Kamil Glik se cpal k hlavičce, ale byl přidržen při výskoku, ale ani nyní není pískán pokutový kop.
     
    88
    Střídající Stevan Jovetič zatím nebyl příliš vidět na trávníku. Nyní se připomněl povedeným centrem do vápna, ale Lecomte si pohlídal míč a nenechal Ghezzala hlavičkovat.
     
    89
    Keagan Dolly měl dobrou rychlost poradil si s Glikem, ale přihrávka na střídajícího hráče byla až příliš prudká a končí až u Subašiče.
     
    90
    Jorge měl otevřený prostor u levé postranní lajny, ale neměl komu přihrávat a tak raději zvolil cestu zpět. Nakonec se k centru odhodlal Lemar, ale Lecomte se předvedl dalším povedeným vyboxováním.
     
    90
    Hilton je dalším potrestaným žlutou kartou, když nepříjemně zajel do nohou Fabinha. Monako má jednu z posledních šancí ohrozit čisté konto Benjamina Lecomteho.
     
    90+1
    K míči se postavil Thomas Lemar a Rachid Ghezzal. Nakonec to vzal na sebe Alžířan. Střelou přes zeď však našel jen místo vedle bližší tyče.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90+2
    Subašič skvěle vyběhl proti přetažené přihrávce na Dollyho. Útočník Montpellier ale poté zcela zbytečně zajel do Subašiče, který inkasoval zásah kopačkou. Dolly je potrestán žlutou kartou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Dvě nastavené minuty uplynuly a zápas tak končí bezbrankovou remízou. V prvním poločase bylo sice Monako aktivnějším týmem, ale ani jednou nedokázalo Benjamina Lecomta prověřit střelou. Naopak Montpellier si vytvořilo několik nadějných protiútoku, ale Subašič podržel obhájce francouzského titulu. Ve druhém poločase se tempo zápasu výrazně zvedlo, ale na vstřelenou branku to nestačilo. Domácí celek držel více míč pod kontrolou, ale paradoxně více práce měl tentokrát Lecomte, který hasil tečovanou střelu Lemara, i parádní hlavičku po rohovém kopu od Diakhabyho.

    Monako bez svého elitního střelce Radamela Falcaa ztratilo ve snaze dotáhnout se na zatím suverénní PSG.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:10. (21:54:55)

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   32. Skhiri (MON), 74. Mendes (MON), 86. Aguilar (MON), 90. Hilton (MON), 90+2. Dolly (MON) – 63. Jorge (ASM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:10.
    Montpellier HSC: Lecomte – Mukiele, Hilton (C), Mendes – Aguilar, Skhiri, Píriz (82. Lasne), Roussillon – Ikoné (66. Mbenza), Sio (66. Dolly), Sambia.
    Náhradníci: Pionnier – Congré, Lasne, Mbenza, Camara, Dolly, Sessègnon.

    AS Monaco: Subašić (C) – A. Touré, Glik, Jemerson (46. Raggi), Jorge – Fabinho, N'Doram – R. Ghezzal, Lemar, Rony Lopes (65. Jovetić) – Baldé Diao (74. Diakhaby).
    Náhradníci: Benaglio – Carrillo, Sidibé, Raggi, Diakhaby, Moutinho, Jovetić.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne
    thejrc.org