Kladno – Vítkovice 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
K. Vary – Třinec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Olomouc 2:3 (po pr.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
4:6 (2:2, 0:2, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 13.01.2018, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (J. Kučera – 2 min., podražení).
     
    56:21
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Cibák – 2 min., podražení).
     
    53:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlá odpověď ze strany hostů. Spratek nahodil puk na bránu a DOMINIK RAŠKA ho stečoval do protipohybu brankáře Blažka. Asistence: Daniel Spratek.
     
    52:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL KUČERA našel jako první odražený puk od Dani, brankáře hostů si položil a poslal puk pod víko. Asistence: Pavel Řepka.
     
    46:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice si berou dvoubrankový náskok zpět. DANIEL SPRATEK dostal puk před bránu kde byl zcela sám. Jeho první pokus dokázal betonem Blažek vyrazit, ale na následnou dorážku nedosáhl. Asistence: Lukáš Peterka.
     
    42:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Březina vystřelil na Daňa, ten vyrazil puk nad sebe, ale kotouč spadl na jeho beton a JEGOR GNUSIN puk trefil ve vzduchu a skóruje. Asistence: Tomáš Březina.
     
    36:19
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Gnusin – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Fridrich dostal puk do jízdy počkal si na dojíždějícího JÁNA BLAŠKA na kterého také poslal puk a ten pohotově uklidil puk za záda Blažka. Asistence: Petr Fridrich, Jozef Baláž.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Štěpánek – 2 min., podražení).
     
    27:09
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Svoboda – 2 min., podražení).
     
    24:19
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Štěpánek – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté jdou opět do vedení. Peterka vypálil od modré čáry a puk se odrazil od zadního mantinelu před bránu. Tam stál volný DOMINIK RAŠKA, který poslal puk do odkryté poloviny brány. Asistence. Lukáš Peterka, David Gřešík.
     
    19:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno těsně před koncem srovnává stav. JIŘÍ KRYLL vypálil od modré čáry k pravé tyčce brankáře Dani a ten na tuto střelu svým betonem nedosáhl. Asistence: Michal Kučera, Jakub Müller.
     
    16:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DANIELSPRATEK prošel přes tři hráče Kladna jak ve videohře a poslal puk mezi betony brankáře Blažka, který měl zakrytý výhled. Asistence: Lukáš Peterka, Dominik Raška.
     
    13:30
    Peterka byl sám před bránou domácích a na třikrát se pokusil dorazit puk za záda Blažka. Ten udržel beton na ledě a třemi výbornými zákroky betonem pokusy Peterky zneškodnil.
     
    09:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. PAVEL HUSARIK nahodil puk od modré k pravé tyčce na brankář Daňu a kotouč doplachtil až za jeho záda. Bez Asistence.
     
    04:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velmi zajímavý začátek utkání. Spratek přihrál puk na volného RADIMA ŠTĚPÁNKA a ten posílá svůj tým do vedení. Asistence: Daniel Spratek.
    Marken.cz

    Marek Landa

    Branky a nahrávky: 10. Husarik, 20. Kryll (Kučera, Müller), 43. Gnusin (Březina), 53. Kučera (Řepka) – 5. Štěpánek (Spratek), 17. Spratek (Peterka, Raška), 21. Raška (Peterka, Gřešík), 34. Blaško (Fridrich, Baláž), 47. Spratek (Peterka), 54. Raška (Spratek)


    Rytíři Kladno: Blažek (Novotný) – Kryll, Zich, Cibák, Klusáček, Šíma, J. Kučera, Müller – Gnusin, Řepka, Schildhabel, Husarik, Keszi, M. Kučera, Březina, Svoboda
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Malik) – Klus, Ficek, Zdeněk, Smolka, Štěpánek, Kučera – Gřešík, Blaško, Vilček, Peterka, Baláž, Spratek, Raška, Beránek, Malát, Dang, Fridrich

    Rozhodčí: Bejček – Frodl, Komárek
    thejrc.org