Č. Budějovice – Zlín 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 4:5 (po pr.) | Slavia – Sparta 1:10 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Berani Zlín
Čtvrtek 11.01.2018, 15:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Hefka netrefil úplně prázdnou branku!
     
    58:39
    Svoboda je z branky a to znamená jediné! Motor to zkouší v šesti.
     
    55:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže Berani jdou opět do vedení a Motor bude muset hodně přidat! Mikulec uviděl rozjetého JONÁŠE KOČICU, jenž prostřelil Svobodu.
    Asistence: Jan Mikulec a Daniel Dlabaja.
     
    53:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se ale prosazují a máme znovu vyrovnáno! Kachyňa se dostal k puku po chybě Zlína, vypálil a ONDŘEJ ŠULEK tečoval jeho ránu před brankářem, kdy mu poslal kotouč přímo mezi nohy.
    Asistence: Ondřej Kachyňa.
     
    49:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se prosazují v přesilové hře a jdou do vedení! DANIEL DLABAJA si vzal puk v obranném pásmu a dostal se až k zakončení. To poslala na přední tyč, kde si to budějovický brankář nepohlídal a střela mu prošla až do sítě.
    Asistence: Jan Dluhoš a Martin Padrnos.
     
    48:19
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (V. Doktor – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:25
    Jihočeši se dostali do rychlého protiútoku. Šulek dostal puk, předvedl nádhernou stahovačku a vypálil. Huf měl plné ruce a betony práce, přesto tuto situaci ustál!
     
    45:01
    Tuhý boj o kotouč probíhal v útočné třetině domácích. Zde ho získal Bláha, který uviděl Dančišina, jenž si sjížděl mezi dvěma obránci. Dokázal posunout puk směrem na branku, ovšem Huf vytrčil svůj pravý beton.
     
    43:47
    Škoda pro České Budějovice! Bárta zachytil odražený puk na útočné modré a všiml si, že jeho dva spoluhráči by jeli sami na brankáře. Jeho přihrávka byla sražena.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dosek – 2 min., podražení).
     
    31:37
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Toman – 2 min., krosček).
     
    30:56
    Šulek se prokličkoval do zakončení! Jeho střelu vyrazil Huf betonem jen před sebe, kde byl Bárta. ten netrefil poloprázdnou branku!
     
    30:07
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Mikulec – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    28:58
    Na druhé straně velká šance Zlína. Tam jel hráč sám na brankáře a rozhodl se pro střelu. Svoboda jeho pokus vyrazil vyrážečkou.
     
    27:23
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Dobiáš – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    27:19
    Na druhé straně tečoval šikovně puk Šulek, ale Huf stačil včas zaklapnout své betony!
     
    26:36
    Nádherné teče v podání Hefky! Ten předvedl hned dvě, ale ani jedna z nich nešla mezi tři tyče. Ta druhá ale rozhodně stojí za zmínku, protože minula tyč jen o milimetry.
     
    25:17
    Veliká šance Zlína, jenž byl velmi blízko vedoucí brance. Před brankářem se strhla mela, jelikož kotouč jen vyrazil před sebe. Berani měli několikrát doráželi, ovšem ani jednou nedostali puk za brankovou čáru.
     
    20:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani srovnávají po 45 vteřinách hry a máme tu nerozhodný stav! Také na jejich straně stálo za gólem přečíslení, tentokrát ale dva na jednoho. Kočica našel křižným pasem DANIELA DLABAJU, jenž se ranou z první nemýlil.
    Asistence: Jonáš Kočica.
     
    19:21
    Dobiáš se dostal ke střele z pravého kruhu. Ta byla velmi nebezpečná, ale Svoboda předvedl skvělý zákrok!
     
    15:49
    K trestnému střílení se postavil Kočica, který se ihned rozjel velkou rychlostí. Pokusil se o forhendový blafák, avšak Svoboda jeho záměr přečetl! Navíc se mu nepodařilo zvednout puk nad betonem domácího brankáře.
     
    15:49
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (V. Doktor – trestné střílení, hákování).
     
    13:06
    Mikulec v gólové šanci v probíhajícím oslabení! Ten se dostal do samostatného úniku, položil si domácího gólmana, ale vystřelil z velkého úhlu a jeho střela se nevešla mezi tři tyče!
     
    12:20
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Peška – 2 min., podražení).
     
    12:10
    Bárta se dostal do gólové šance! Dostal se ke odraženému puku mezi kruhy, ale jeho střelu reflexivně vyrazil Huf!
     
    09:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Krátce po vypršení početní nevýhody tu máme branku, kterou střílí Jihočeši. Nutno dodat, že tomu předcházelo několik chyb hostů. Nejdříve zlínskému obránci propadl kotouč mezi nohama, kde ho získal Káník. Ten ho posléze přihrál na Bártu, jenž vyšachoval posledního hráče. Poté předložil puk na hůl JAKUBA KÁNÍKA, který se prosadil střelou do horních pater branky.
    Asistence: Jan Bárta a Jakub Doktor.
     
    07:39
    Hostující tým moc dlouho nekombinoval, přesto to byla velmi nebezpečná střela! Janáček vyslal dělovku od modré a Svoboda nic neviděl. Puk mu ale lízl betonem a doletěl až do ochranné sítě!
     
    07:27
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Káník – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:06
    Domácí Brabec vyslal velmi nebezpečnou střelu, která byla ještě tečována! Zlínský brankář ale předvedl reflexivní zákrok betonem.
     
    00:22
    Zlín se sice dostal do středního pásma, ale zde vybojoval puk Káník, který si najel do dobrého prostoru pro střelu. Huf vyškrábl jeho střelu vedle branky!
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Káník (Bárta, Doktor), 54. Šulek (Kachyňa) – 21. Dlabaja (Kočica), 50. Dlabaja (Dluhoš, Padrnos), 56. Kočica (Mikulec, Dlabaja)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Němec) – Grauer, Kachyňa, Rákosník, V. Doktor, Dosek, Brabec – Rolínek, Matys, Doktor, Bláha, Káník, Šulek, Kaisler, Kronus, Dančišin, Toman, Bárta, Beránek
    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Ševčík, Marel, Augustin, Dluhoš, Budil, Jenáček, Padrnos, Gazda – Gago, Peška, Kočica, Mikulec, Sedláček, Pröschl, Hefka, Kotek, Dobiáš, Dlabaja

    Rozhodčí: Šindel – Samuel, J. Mertl
    ocianews.com