Kladno – Vítkovice 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
K. Vary – Třinec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Olomouc 2:3 (po pr.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HC Kometa Brno
Sobota 13.01.2018, 12:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Střela do prázdné brány, Východočeši se velmi přibližují plnohodnotné výhře! Spolupráce obránců vyústila v pokus ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA, který z velké vzdálenosti uklidil puk do opuštěné klece – 4:2. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    56:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech zřejmě více vyhovuje hostům, neboť právě nyní snižují na 3:2! Jan Hasoň předložil z levé strany skrz brankoviště kotouč MATĚJI NOVÁKOVI, jenž nezazmatkoval, nastavil hůl a vykřesal přesnou tečí Brnu naději na zisk bodů. Asistence: Jan Hasoň, Petr Slabý.
     
    47:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale mohou domácí radovat, dvanáct minut před třetí sirénou odskakují na rozdíl dvou gólů! FRANTIŠEK HNIK nahodil kotouč na bránu a puk se zajímavým obloučkem přenesl až přes výstroj gólmana a do sítě. Asistence: Filip Jirásek, Mikuláš Pohl.
     
    43:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase se domácí celek dostává do vedení! Mikuláš Pohl střílel od modré čáry a jeho pokus si u levé tyče našel FILIP JIRÁSEK. Východočeský forvard se zkušenostmi z WSM ligy si puk lehce zpracoval a poté ho kolem betonu poslal do soupeřovy brány 2:1. Asistence: Mikuláš Pohl, Dominik Matouš.
     
    35:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z protiútoku na druhé straně ale Brněnští skórují a pod Bílou věží je vyrovnáno! JAKUB MATULA se ve velké rychlosti dostal k bekhendové kličce, položil si brankáře na led a za jeho betonem pohodlně zasunul puk za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Matěj Svoboda.
     
    24:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    První branka utkání je tentokrát už na světě, vedení se ujímá Mountfield! Kryštof Pažourek nejprve vystřelil zleva a jeho pokus se poté odrazil do mezikruží příhodně pro JAKUBA HAŠKA. Východočeský útočník si pak kotouč zpracoval a pod betony gólmana ho poslal do brněnské klece – 1:0. Asistence: Kryštof Pažourek, Patrik Mašín.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 25. Hašek (Pažourek, Mašín), 44. Jirásek (Pohl, D. Matouš), 48. Hnik (Jirásek, Pohl), 60. Havránek (Pohl) – 36. Matula (Svoboda), 57. Novák (Hasoň, Slabý)


    Mountfield HK: D. Dvořák (Kouba) – Hroudný (C), Muška, Pohl, Havránek, T. Kynčl, Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Pažourek, J. Dvořák, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Havelec, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Petr Krejčí, Jeřábek, Kowalczyk – Novák, Havlát, Svoboda, Hasoň, Čejka (C), Matula, Ferda, Petr Krejčí II. Trenér: Lubomír Oslizlo.

    Rozhodčí: Veinfurter – Hejl, Podrazil
    thejrc.org