Slavia – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Motor ČB – Přerov 3:1 (kon.) | Prostějov – Kladno 6:3 (kon.)
Kadaň – K. Vary 2:4 (kon.) | Frýdek-M. – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Havířov – Litoměřice 5:4 (kon.)
Vsetín – Třebíč 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 13.01.2018, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    S obrovským štěstím Motor přidává třetí branku! Motor vyhrál buly, Žiga Pavlin dostal hru do útočného pásma, jen taktak předal puk Josefu Mikyskovi, který ho poslal na MILOSLAVA ČERMÁKA a ten od modré do víka zpečetil vítězství Motoru! Asistence: Josef Mikyska a Žiga Pavlin.
     
    48:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov snižuje na rozdíl jediné branky! Pětka zubrů předvedla ukázkový ťukec, který Gábu rozhodil a vyhnal z branky, čímž otevřel prostor MILANU PROCHÁZKOVI, který měl jednoduchou práci. Asistence: Martin Novotný a Jiří Goiš.
     
    33:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor ve vlastním oslabení odskakuje na dvě branky! Obrana zubrů propadla při neúspěšném nájezdu na Gábu, který tahá jeden zákrok za druhým, čehož využil MARTIN HEŘMAN, který se dostal do samostatného úniku a Šimbocha překonal střelou mezi nohy!
     
    17:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor nakonec otevírá skóre hry! Pavel Pýcha na hraně pravého kruhu vypálil projektil na Šimbocha, který měl vlastní obranou dokonale zakrytý výhled a nemohl si tak všimnout teče MICHALA BÁRTY, který se nejlépe zorientoval a dorazil puk prakticky do prázdné klece! Asistence: Pavel Pýcha a Filip Vlček.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 18. M. Bárta (Pýcha, Vlček), 34. Heřman (Jonák, Fillman), 60. Čermák (J. Mikyska, Pavlin) – 49. Milan Procházka (M. Novotný, Goiš)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Da. Svoboda II) – Kutlák (C), Kučný, Fillman, F. Novák (A), Pavlin, Pýcha – J. Mikyska, Vampola, Nedorost (A) – Nejezchleb, Galamboš, Čermák – Heřman, Rob, Jonák – M. Bárta, Vlček, Martin Novák.
    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Klimeš) – Malina, Chmelíř, Zbořil, M. Novotný, Pala, O. Horák, Lenďák – T. Doležal, T. Sýkora, Illo – Plášek, Pšurný, Plášek ml. – Milan Procházka, F. Dvořák, Goiš – Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl, Navrátil.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Komínek

    Diváci: 6373
    thejrc.org