Šumperk – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:6 (kon.)
Nymburk – Tábor 3:1 (kon.) | Řisuty – Trutnov 3:6 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:3 (kon.)
Kolín – Klatovy 2:3 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Žďár n/S – David Servis 3:4 (po pr.)
Písek – Havlíčkův Brod 2:9 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 5:2 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:2 (kon.)
Letňany – Most 5:0 (kont.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:0 (1:0, 4:0, 0:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 13.01.2018, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga skupina Východ • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:01
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Sedlák – 2 min., podražení).
     
    54:40
    Michal Krutil dostává dvě plus dvě minuty za hrubost plus osobní trest do konce utkání. Matěj Bažant dostává dvě minuty za hrubost plus osobní trest do konce utkání.
     
    44:02
    Další tyč ! Tu tentokrát trefuje René Bartošák, domácí teď měli velké štěstí.
     
    43:59
    Po střele Adama Kofroně zazněla horní tyč Lakosilovy brány.
    37:32 SCHEJBAL - 5:0
     
    37:32
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk rychle využívá svou přesilovou hru. Michal Vymazal poslal kotouč na JAKUBA SCHEJBALA, ten si sním najel mezi kruhy a poté přesnou střelou k pravé tyči dokázal překonat Petra Hromadu. Asistence: Michal Vymazal.
     
    36:44
    Patrik Gola dostává pětiminutový trest plus trest do konce utkání za bodnutí špičkou hole. Pětiminutový trest za něj odpyká Tomáš Fojtík. Patrik Gola se po vyloučení ihned dojel omluvit na domácí střídačku a poté zamířil rovnou do kabin.
    34:02 FISCHER - 4:0
     
    34:02
    Draci právě vstřelili branku!
    Matěj Bažant objel bránu a následně zakončoval, jeho střela se gólu ještě neujala, k odraženému puku se ale dostal RADEK FISCHER, který tak střílí svou druhou branku v utkání. Asistence: Matěj Bažant.
    30:31 VYMAZAL - 3:0
     
    30:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Petru Hromadovi vypadl kotouč z výstroje po střele Králíka, MICHAL VYMAZAL, byl pozorný všiml si volného puku, který pak bez potíží dokázal dopravit do brány. Asistence: Lukáš Králík, Lubomír Kovařík.
     
    27:19
    Petru Hromadovi se nelíbilo že rozhodčí uznal bránu a tak si to jel s ním velmi ostře vyříkat. Rozhodčí si jeho slova nenechal líbit a udělil mu desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Trest odpyká Adam Kofroň.
    27:19 VYMAZAL - 2:0
     
    27:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Jeden z hostujících hráčů natlačil Lubomíra Kovaříka na Petra Hromadu, který se v té chvíli ocitl mimo tři tyče, k puku se pak mezi kruhy dostal nikým nehlídaný MICHAL VYMAZAL, kterému nedělalo problém trefit prázdnou bránu Kopřivnice. Asistence: Lukáš Králík, Lubomír Kovařík.
     
    26:02
    Šumperk si zahraje půl minuty přesilovku pět na tři. Kopřivnice hrála v šesti, trest za příliš mnoho hráčů na ledě si jede odpykat Michal Vyčesaný.
     
    22:29
    Marek Bail (KOP) dostává dvě plus dvě minuty za vysokou hůl za faul na Jakuba Lehečku. Šumperk si tak zahraje první přesilovou hru v zápase.
    10:54 FISCHER - 1:0
     
    10:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se ujímá vedení. Jakub Lehečka dokázal vyhrát buly na RADKA FISCHERA, který střelou z první dokázal rozvlnit síť za zády Petra Hromady. Asistence: Jakub Lehečka.
     
    01:40
    Máme tu prvního vyloučeného hráče v utkání. Dvě minuty za hákování si jede odpykat Jakub Schejbal (SUM).

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 11. Fischer (Lehečka), 28. Vymazal (Králík, Kovařík), 31. Vymazal (Králík, Kovařík), 35. Fischer (Bažant), 38. Schejbal (Vymazal)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda), Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Bažant, Gewiese, Řezáč, Sedlák – Kovařík, Hroch, Lehečka, Vachutka, Muller, Králík, Půhoný, Fischer, Vymazal, Cink, Ostřanský
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Heinzl, Stříž, MArek, Mrowiec, Krutil, Bail, Fojtík, Merenda – Červenka, Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Mach, Bartošák, Pěnčík, Kofroň, Gola

    Rozhodčí: Maršálek – Novotný, Šimčík
    thejrc.org