Salzburg – K. Vary 4:1 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:3 (po s.n.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 6:4 (kon.) | Sparta – Liberec 2:3 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Pardubice 4:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Letňany 4:3 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
HC Kometa Brno
Sobota 13.01.2018, 11:00Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    49:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají dvojnásobnou přesilovku. Po přihrávce Studeného prostřelil Málka MICHAL KUNC. Asistence: Adam Studený.
     
    42:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté to ale nevzdali. K puku se v útočném pásmu dostal Brož, který si najel před gólmana a chystal se zakončovat. Místo střely ale zvolil přihrávku na volného ROBINA VŠETEČKU, který se tvář v tvář prázdné svatyni nezalekl a pohodlně zavěsil. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    41:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Slavii radost z gólu dlouho nevydržela, hosté totiž opět navýšili skóre. Přesnou ranou za Málkova záda se prezentoval ADAM POPELKA, kterému do té doby Málek odolával. Asistence: Daniel Kavický.
     
    41:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se dostávají na dostřel jedné branky. JIŘÍ VANIŠ prudce vypálil od modré čáry a už to vypadalo, že Kašpar sklapl betony pevně. Ale nebylo tomu tak. Puk mu projel mezi betony až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    23:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na jedné straně kluziště nebezpečně pálil z levého kruhu Klapka, z následného rychlého protiútoku ale Kometa trestala. Po pěkné souhře s Kavickým propálil Pánka ranou z mezikruží ERIK MELUZÍN. Asistence: Daniel Kavický.
     
    23:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velmi nepříjemný moment pro hráče i brankáře Slavie. Kometa si vytvořila tlak v obranném pásmu domácích a ROBIN CAHA se pouze snažil překvapit Pánka pokusem zblízka a navíc takřka nulového úhlu, kotouč však malou mezírkou mezi tyčkou a jeho ramenem zapadl do branky. Bez asistence.
     
    18:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se v přesilovce dočkali vyrovnání. Po pěkné kombinaci a tlaku před hostující svatyní krásně propálil ŠIMON VLČEK. Asistence: Matěj Hasil a Jakub Zderadička.
     
    06:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná akce ze strany hostí. Z oblasti pravého kruhu přihrával před branku Vašíček, kde čekal ROBIN CAHA, ten z bezprostřední blízkosti vypálil. Pánek nejprve puk vytěsnil, ale na následnou rychlou dorážku už nestačil. Asistence: Patrik Vašíček a Richard Zajíček.

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 19. Vlček (Hasil, Zderadička), 42. Vaniš, 43. Všetečka (Brož) – 7. Caha (Vašíček, Zajíček), 24. Caha, 24. Meluzín (Kavický), 42. Popelka (Kavický), 50. Kunc (Studený)


    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Zderadička, Macek, Srdínko, Holý – Brož, Všetečka, Havrda, Hradil, Hasil, Vlček, Vaniš, Petrák, Klapka
    HC Kometa Brno: Kašpar (Holata) – Sedlaček, Kučeřík, Sedláček, Vašíček, Gloz, Studený – Popelka, Caha, Minárik, Meluzin, Zajíček, Rašovský, Kavický, Kunc, Kadlic

    Rozhodčí: Horáček – Kubíček, Šimánek
    bahis siteleri