New Jersey – Philadelphia 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Arizona 6:5 (po pr.)
Los Angeles – Anaheim 2:4 (kon.) | Chicago – Detroit 0:4 (kon.) | Carolina – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Neděle 14.01.2018, 01:15 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:32 Matt DUMBA - 4:1
     
    53:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild soupeři ukazují, jak jednoduchý hokej může být. Autorem branky je MATT DUMBA, jenž obdržel přihrávku na modrou čáru a z první jednoduše napálil kotouč za záda gólmana. Pro Dumbu jde o druhý gól dnešního zápasu. Asistence: Charlie Coyle a Marcus Foligno.
    46:23 Matt DUMBA - 3:1
     
    46:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pěkná kombinace Wild končí brankou. Foligno připustil přihrávku na volného MATTA DUMBU, jenž si sjel od modré čáry až do pravého kruhu a nechytatelně zavěsil do horní části branky. Asistence: Marcus Foligno a Charlie Coyle.
    40:47 Mathieu PERREAULT - 2:1
     
    40:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg využívá přesilovku a snižuje stav zápasu ihned na startu třetí třetiny! Wheeler naznačil střelu, místo toho ale poslal přihrávku na hůl MATHIEUA PERREAULTA, jenž stál připravený u levé tyče a pouze nasměroval puk do odkryté branky. Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
    25:40 Jason ZUCKER - 2:0
     
    25:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER sice neuspěl v samostatném úniku, o dvacet sekund později se ale prosazuje a svoji střeleckou smůlu překonává. Koivu prudce vystřelil z protiútoku a prvně jmenovaný hráč už jen pohotově zvedl puk do horní části branky, když jako první dojel do prostoru brankoviště. Asistence: Mikko Koivu a Mikael Granlund.
    08:47 Mikael GRANLUND - 1:0
     
    08:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do vedení! MIKAEL GRANLUND tečoval střelu od modré čáry, kterou měl na svědomí Suter. Puk změnil dráhu letu tak, že gólman už neměl šanci reagovat. Asistence: Ryan Suter a Jared Spurgeon.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 9. Mikael Granlund (Suter, Spurgeon), 26. Zucker (M. Koivu, Mikael Granlund), 47. Dumba (M. Foligno, Coyle), 54. Dumba (Coyle, M. Foligno) – 41. Perreault (Wheeler, Byfuglien)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Prosser – Ennis, E. Staal, Parise – Zucker, M. Koivu, Mikael Granlund – J. Eriksson Ek, Coyle, Stewart – M. Foligno, Cullen, Winnik.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Trouba, D. Kulikov, T. Myers, Enström, Byfuglien – Connor, Wheeler, Laine – Perreault, Little, Ehlers – Daňo, Copp, Armia – Lemieux, Hendricks, Roslovic.
    thejrc.org