New Jersey – Philadelphia 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Arizona 6:5 (po pr.)
Los Angeles – Anaheim 2:4 (kon.) | Chicago – Detroit 0:4 (kon.) | Carolina – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
Anaheim Ducks
Neděle 14.01.2018, 05:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Corey PERRY - 2:4
     
    58:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Odkrytou branku Kings netrefuje Ondřej Kaše, ale COREY PERRY, který z vlastní třetiny, z pravého kruhu pro vhazování, dokázal poslat puk přesně do branky. Asistence: Hampus Lindholm.
     
    58:05
    Právě nyní zamířil Jonathan Quick na střídačku, domácí hrají v šesti, branka prázdná!
    53:46 Anže KOPITAR - 2:3
     
    53:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Střelu Dereka Forbota ještě zablokoval obránce Anaheimu, ale puk se odrazil před ANŽE KOPITARA, který přesnou střelou z pravé strany nedal přesouvajícímu se Gibsonovi žádnou šanci. Asistence: Derek Forbort a Alex Iafallo.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Derek Forbort – 2 min., vysoká hůl).
    48:34 Nick SHORE - 1:3
     
    48:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    NICK SHORE dává domácím naději! Christian Folin najel z pravé strany s pukem za branku, přihrál Shoremu, kterému možná střela tak úplně nesedla, přesto puk končí v brance. Asistence: Christian Folin a Trevor Lewis.
    42:10 Ondřej KAŠE - 0:3
     
    42:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ KAŠE dnes mužem zápasu! Nick Ritchie (Anaheim) obral za brankou Kings nejistého Quicka, který chtěl pomoci obraně, našel v mezikruží právě českého forvarda, který v pokleku trefil odkrytou branku domácího týmu, další chyba Quicka potrestána! Asistence: Nick Ritchie.
     
    37:00
    Vylučuje se, dvě minuty dostává za hákování Ryan Kesler (Anaheim) a Kings si v závěru druhé třetiny zahrají přesilovou hru.
     
    26:39
    Šance Anaheimu, Brandon Montour ale nepřekonal Jonathana Quicka, který nyní podržel svůj tým fantastickým zákrokem.
    24:38 Alex Iafallo (Los Angeles) poslal puk do branky rukou, gól neplatí.
     
    24:38
    Domácí se již radovali z gólu, ale nakonec videozáznam prokázal, že Alex Iafallo (Los Angeles) poslal puk do branky rukou.
    18:50 Ryan KESLER - 0:2
     
    18:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ale hosté se přece jenom při přesilové hře prosazují, RYAN KESLER opět překvapil Jonathana Quicka střelou z pravé strany, stejně, jako při prvním gólu Ondřej Kaše. Ten si mimochodem připisuje asistenci a je to druhý bod v zápase českého útočníka! Asistence: Brandon Montour a Ondřej Kaše.
     
    17:31
    Drew Doughty (Los Angeles) fauluje a za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici, hosté si zahrají přesilovou hru.
    06:14 Ondřej KAŠE - 0:1
     
    06:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, ONDŘEJ KAŠE se nenechal otrávit bránícím Folinem, nabruslil si do třetiny Kings a z pravé strany překvapil svou střelou Quicka, kterému prošel puk někde mezi betony. Asistence: Rickard Rakell a Ryan Getzlaf.
     
    03:41
    Hráči jsou opět v sobě... domácí Adrian Kempe klečí na ledě, Josh Manson (Anaheim) má dres přes hlavu... udělují se tresty – Andrew Cogliano (Anaheim) dostává dvouminutový trest za faul proti Kempemu, to znamená, že domácí si zahrají přesilovou hru.
    02:33 A do třetice... další bitka, tentokrát Kyle Clifford (Los Angeles) a Nick Ritchie (Anaheim).
     
    02:33
    No vida, tak třetí bitka... Nick Ritchie (Anaheim) dostal na zem Kyle Clifforda a další borci usedají na trestnou lavici s pětiminutovým trestem... aby bylo s kým hrát tímto tempem.
    02:31 Druhý pěstní souboj mezi Andreoffem (Los Angeles) a Bieksou (Anaheim)
     
    02:31
    A máme tu hned po buly další souboj... Andy Andreoff (Los Angeles) a Kevin Bieksa (Anaheim). Zde to bylo přece jenom o něco živější, Andreoff dostal Bieksu na led... a oba si jdou také záhy odpočinout na pět minut.
     
    02:29
    Nakonec to byl spíše takový menší pěstní souboj, bez zřejmého vítěze.... každopádně MacDermid i Boll jdou na trestnou lavici.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 49. N. Shore (Folin, Lewis), 54. Kopitar (Forbort, Iafallo) – 7. O. Kaše (Rakell, Getzlaf), 19. Kesler (Montour, O. Kaše), 43. O. Kaše (N. Ritchie), 59. Perry (H. Lindholm)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Doughty, Gravel, Martinez, MacDermid, Folin, Forbort – D. Brown, Kopitar, Iafallo – Toffoli, Kempe, Pearson – Lewis, N. Shore, Gáborík – Andreoff, T. Mitchell, Clifford.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Bieksa, Fowler, Manson, H. Lindholm, Montour, Beauchemin – Perry, Getzlaf, Rakell – Silfverberg, Kesler, Cogliano – O. Kaše, Henrique, N. Ritchie – Boll, Vermette, Wagner.

    Rozhodčí: Skilliter, Dwyer – Cameron, Gibbons

    Diváci: 18 443
    thejrc.org