Třinec – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Litvínov – Plzeň 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.)
Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Olomouc – Chomutov 5:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:4 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 14.01.2018, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:30 Jakub KREJČÍK - 2:5
     
    57:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává pátou branku a pojišťuje si dnešní vítězství! JAKUB KREJČÍK zastavil třineckou rozehrávku na útočné modré čáře, svou pro Hamerlíka neviditelnou střelou pak rozvlnil síť třinecké branky! Bez asistence.
     
    54:41
    Rozhodčí po Langhamerově zákroku pískal, kotouč ale ležel zcela volný vedle betonu hostujícího brankáře! Dravecký dorazil kotouč do sítě, branka ale není uznána pro předchozí přerušení hry!
     
    53:57
    Neskutečné, co teď Oceláři neproměnili! Kotouč se po Hrňově střele kutálel po brankovišti, Langhamer byl zcela mimo své obvyklé postavení! Marcinko a Martin Růžička mohli dorazit kotouč do odkryté branky, oba ale neuspěli!
     
    53:32
    Další přesilovka pro Oceláře. Jan Hruška za třineckou brankou podrazil Douderu, příští dvě minuty tak stráví na trestné lavici. Komerční přestávka.
     
    49:58
    Šance pro Oceláře, Leoš Čermák v útočném pásmu podrazil Michala Kovařčíka. Přesilovka pro domácí.
     
    37:06
    Marek Langhamer při zákroku proti Chmielewského střele vykopl branku z jejího obvyklého postavení. Rozhodčí hostujícího brankáře potrestali menším trestem za zdržování hry, trest odpyká Marcel Haščák.
     
    34:26
    Hosté hýřili aktivitou v útočném pásmu, vybojovali si tak přesilovou hru. Tomáš Linhart se provinil podražením.
    32:00 Roman VLACH - 2:4
     
    32:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru po deseti vteřinách! Domácímu celku se povedla kombinace po levé straně útočné třetiny, kdy kotouč putoval od Martina Růžičky k Tomáši Marcinkovi, který poté připravil střeleckou pozici pro ROMANA VLACHA! Vlach pálil z mezikruží, Langhamer byl bezmocný! Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička.
     
    31:50
    Aron Chmielewski se chtěl uvolnit v rohu hostujícího pásma, podražením ho ale zastavit Vojtěch Němec. Početní výhoda pro Oceláře.
     
    28:10
    Martin Zaťovič v rohu třineckého pásma srazil Milana Mikulíka, hostující útočník si půjde odpočinout na trestnou lavici. Dvě plus deset za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Vojtěch Němec.
     
    24:53
    Druhá početní výhoda pro Oceláře, Martin Erat nedovoleně zastavil pronikajícího Vlacha.
    24:09 Jiří POLANSKÝ - 1:4
     
    24:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dávají branku naděje! Domácí hokejisté akcí na jeden dotek vyšachovali hostující defenzívu, po přihrávce Martina Růžičky se z předbrankového prostoru prosadil JIŘÍ POLANSKÝ! Třinecký útočník musel střílet s holí mezi svými nohami, i tak ale překonal bezmocného Langhamera! Asistence: Martin Růžička, Vladimír Svačina.
     
    22:07
    Oddechový čas pro domácí.
    22:07 Martin NEČAS - 0:4
     
    22:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá branka Komety v jednom oslabení! David Musil dostal hodně těžkou přihrávku na modrou čáru, toho naplno dokázal využít MARTIN NEČAS! Hostující mladík přebruslil třineckého beka a střelou do horního růžku branky navýšil hostující vedení na čtyři branky! Bez asistence.
    21:27 Leoš ČERMÁK - 0:3
     
    21:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hodně studená sprcha pro domácí hokejisty, hosté skórují ve vlastním oslabení! Kometě se po dalším vhazování povedlo získat kotouč a odpálit jej do soupeřovy třetiny. Třineckým se poté nepovedla rozehrávka, z čehož těžila dvojice Martin Dočekal – LEOŠ ČERMÁK! První jmenovaný Hamerlíka ještě nepřekonal, na Čermákovu dorážku už byl strážce třinecké svatyně krátký! Asistence: Martin Dočekal.
     
    21:05
    Oceláři budou mít šanci ke korekci nepříznivého stavu, Hynek Zohorna v útočném pásmu podrazil třineckého Linharta.
    20:29 Martin ERAT - 0:2
     
    20:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Devětadvacet vteřin ze druhé třetiny Kometě stačilo ke druhé brance! První formace hostujícího celku dostala kotouč do útočné třetiny, Jan Hruška zpoza branky našel nehlídaného MARTINA ERATA, který bekhendem podruhé v zápase překonal brankáře Hamerlíka! Asistence: Jan Hruška, Radim Zohorna.
    15:52 Martin ERAT - 0:1
     
    15:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostům stačilo jedenáct vteřin hry v pěti proti čtyřem, aby se ujali vedení! Jakub Krejčík s Tomášem Vincourem připravili střeleckou pozici pro MARTINA ERATA, nejproduktivnější hráč Komety, s přispěním jednoho z bránících hráčů, dostal kotouč za Hamerlíkova záda! Asistence: Tomáš Vincour, Jakub Krejčík.
     
    15:41
    Uvidíme první početní výhodu utkání, přesilovku bude mít k dispozici brněnská Kometa. Roman Vlach se ve vlastním pásmu provinil podražením, na dvě minuty tak oslabí svůj tým.
     
    15:13
    Čtvrtá formace Ocelářů v útočném pásmu neuspěla, do velké šance se naopak na druhé straně dostal Marcel Haščák! Hostující útočník řešil přečíslení dvou proti jednomu individuálně, trefil však pouze připraveného Hamerlíka.
     
    14:06
    Oceláři drží Kometu pod obrovským tlakem, Marcinkovi s Rothem se povedlo totálně vyšachovat hostující pětici! Vladimír Svačina mohl střílet z ideální pozice, trefil však pouze nohy bránícího hráče!
     
    13:03
    Obrovská šance domácích! První formace Ocelářů zatáhla hru do útočné třetiny, Marcinko pak přihrávkou od hrazení ke střele vyzval Martina Růžičku. Třinecký snajpr pálil z mezikruží, trefil ale pouze horní tyč Lanhamerovy branky!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 25. Polanský (Martin Růžička, Svačina), 32. R. Vlach (Marcinko, Martin Růžička) – 16. M. Erat (Vincour, J. Krejčík), 21. M. Erat (Hruška, R. Zohorna), 22. L. Čermák (Dočekal), 23. Nečas, 58. J. Krejčík


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Jank, M. Doudera, Linhart, Roth (A), L. Kovář, D. Musil – Svačina, Marcinko, Martin Růžička (C) – Dravecký (A), R. Vlach, Hrňa – Mikulík, Polanský, Cienciala – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík.
    HC Kometa Brno: Langhamer (Čiliak) – J. Krejčík, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – R. Zohorna, Hruška, M. Erat (A) – Zaťovič, V. Němec, Vincour – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Dočekal, L. Čermák (C), Haščák.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Daniel Pražák – Vít Lederer, Václav Hanzlík
    bahis siteleri