Banská Bystrica – Nitra 6:3 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 1:4 (kon.) | Žilina – Poprad 4:2 (kon.)
Trenčín – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.) | Košice – Detva 4:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
HK Poprad
sk Neděle 14.01.2018, 17:00 • Tipsport Aréna, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Michal Švihálek má dnes kusisko smoly. Parádne sa dostal pred bránku hostí, následne si Corbeila vytiahol z bránky, dvakrát si puk posunul do ľavej strany, no z uhla trafil len tyč odkrytej popradskej bránky!
     
    54:30
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Tvrdoň – 2 min., podrazenie).
     
    54:00
    Jeden z útočníkov hostí sa prebíjal do úniku, napokon končí s Tomekom a žilinským obrancom v bránke.
     
    50:28
    Žilina dala gól!
    Po kombinačnej akcii domáceho tímu končí puk v siet hostí. Bránka síce následne bola posunutá a tak prebiehala porada s videorozhodcom Romanom Jungom. Gól napokon platí, úspešným strelcom je RASTISLAV KONEČNÝ. Asistencia: Václav Stupka.
     
    47:25
    Štvrtý útok Žiliny si vynútil tlak v útočnom pásme, po strele Stupku v dvoch dorážkach za sebou neuspel mladý Patrik Rogoň.
     
    42:10
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Bjalončík – 2 min., hákovanie).
     
    40:36
    Žilina dala gól!
    Nádherná individuálna akcia českého útočníka v službách Žiliny TOMÁŠA POSPÍŠILA, ktorý si z ľavej strany urobil priestor cez obrancu hostí a následne švihom vymietol vinkel popradskej bránky! Bez asistencií.
     
    37:47
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Konečný – 2 min., sekanie).
     
    34:32
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Bondra – 2 min., krosček).
     
    32:25
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Hruška – 2 min., držanie).
     
    30:34
    Michal Švihálek sa po prihrávke Húževku predral cez dvojicu hráčov Popradu. Corbeil jeho strelu vyrazil do pravej strany, kde číhal Konečný, no ani on puk za brankára hostí nedostal!
     
    27:03
    Žilina mala obrovskú šancu! Michal Švihálek dostal po návrate z trestnej lavice ideálny puk do úniku, zoči voči Corbeilovi však neprepasíroval puk do bránky hostí!
     
    24:55
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Švihálek – 2 min., podrazenie).
     
    13:29
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Bjalončík – 2 min., hákovanie).
     
    10:59
    Žilina dala gól!
    Prvú presilovú hru v zápase využíva aj Žiliny, pretože Lukáš Kozák z pravej strany krížnou prihrávkou našiel voľného LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO a skúsený útočník Žiliny sa nemýlil! Asistencie: Lukáš Kozák, Tomáš Pospíšil.
     
    10:21
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Corbeil – 2 min., zdržiavanie hry / posunutá bránka). Trest odpyká Paločko Matúš.
     
    09:37
    Poprad dal gól!
    Katastrofálna chyba Michala Romana za vlastnou bránkou, kde ho o puk obral Lichanec, naservíroval ho ako na podnose pred žilinskú bránku pre DÁVIDA BUCA, ktorý dostáva Poprad do vedenia! Asistencie: Peter Lichanec, Radomír Heizer.
     
    06:14
    Poprad dal gól!
    A je vyrovnané! Poprad využíva prvú presilovú hru v zápase, pretože Patrik Svitana z ľavej strany ideálne našiel pred Tomekom voľného SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý z prvej síce recept na brankára Žiliny nenašiel, ale v dorážke poslal puk do siete! Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Buc.
     
    05:08
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Tomek – 2 min., podrazenie). Trest odpyká Stupka.
     
    03:44
    Žilina dala gól!
    Po buly sa v priestore pred bránkou hostí najlepšie zorientoval český útočník Žiliny RADIM HRUŠKA a otvoril skóre dnešného súboja! Bez asistencie.
     
    01:59
    Bjalončík nahodil puk na bránku Vlkov, do protipohybu Tomeka ho tečoval Matej Paločko a len len, že sa Poprad nedostal do vedenia!

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 4. Hruška, 11. Handlovský (Kozák, Pospíšil), 41. Pospíšil, 51. Konečný (Stupka) – 7. Mlynarovič (Svitana, Buc), 10. Buc (Lichanec, Heizer)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Mazanec, Kozák, Andersons, Juraško (A), Chaloupka, Roman, Hatala, Mendrej – Pospíšil, Holovič, Handlovský (C) – Jurík, Hruška, Tvrdoň – Klimenta, Húževka, Švihálek – Rogoň, Konečný (A), Stupka
    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (C), McDowell, Davydov, Petran, Krempaský, Dinda, Romaňák – Hvila, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Buc, Heizer, Lichanec – Bondra, Vartovník, Paločko Matúš – Paločko Matej, Bjalončík, Vašaš

    Rozhodčí: Müllner, Stano – Kacej, Krajčík

    Diváci: 801
    thejrc.org