Zlín – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:1 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Mountfield HK
Úterý 16.01.2018, 18:30 • O2 arena • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Marek ĎALOGA - 2:1
     
    60:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prodloužení trvalo pouhých 27 sekund, než ho pro sebe rozhodl domácí tým. Obránce MAREK ĎALOGA číhal na útočné modré čáře a dostal parádní přihrávku do Formana až ze sparťanské třetiny. Slovenský borec jel sám na Pavelku a přesnou ranou rozhodl duel pro Spartu! Asistence: Miroslav Forman a Lukáš Pech.
    52:14 Petr KOUKAL - 1:1
     
    52:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se dostal po trochu delší době ke střele a hned vyrovnává! Obránce Gregorc našel ideální přihrávkou na druhé modré nabrusleného PETRA KOUKALA, který jel sám na Aittokallia, a prostřelil ho ranou mezi nohy. Asistence: Blaž Gregorc.
    30:00 Miroslav FORMAN - 1:0
     
    30:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo si přibližně během minuty vytvořilo tři brankové příležitosti a nakonec se raduje z gólu! Sparťané sevřeli Mountfield v jeho brankovišti, Pavelka a jeho spoluhráči byli na zlomek sekundy dezorientovaní, a v tu chvíli uklidil puk do odkryté klece MIROSLAV FORMAN. Asistence: Lukáš Klimek.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 30. Forman (Klimek), 61. Ďaloga (Forman, Pech) – 53. Koukal (Gregorc)


    HC Sparta Praha: Aittokallio (J. Laco) – Z. Michálek, Ďaloga, Kalina, Mikuš, Švrček, T. Pavelka, Nedomlel – Forman, Pech (A), Klimek – Kudrna, P. Vrána (C), Říčka – Jarůšek, Černoch, Reichenberg – Uher, Rousek, Kumstát (A).
    Mountfield HK: J. Pavelka (Rybár) – Pláněk, Vydarený (C), Zámorský, Cibulskis, Gregorc, Graňák, F. Pavlík – Köhler (A), Kukumberg, Šimánek – Červený, Džerinš, Cingel – Smoleňák, Koukal (A), Látal – Vopelka, Berger, R. Pavlík.

    Rozhodčí: Šír, Pražák – Pešek, Klouček

    Diváci: 5 742
    bahis siteleri