Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 1:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 5:1 (kon.)
Detroit – Dallas 2:4 (kon.) | Nashville – Vegas 1:0 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
New York Rangers
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
Philadelphia Flyers
Středa 17.01.2018, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:41
    Fast se obtočil kolem své osy před brankovištěm soupeře a Neuvirth měl co dělat, aby zakončení útočníka Rangers neskončilo za jeho zády! Vleže se mu ale podařilo natáhnout nohu a zastavit kotouč.
     
    40:01
    Do třetí třetiny v brance Philadelphie nastoupí český brankář Michal Neuvirth.
     
    38:33
    Hosté dostanou příležitost v přesilové hře něco s výsledkem ještě udělat. Dvě minuty za hru vysokou holí obdržel Jesper Fast.
    37:28 Rick NASH - 5:1
     
    37:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Děravá obrana Flyers popáté v dnešním utkání inkasuje. A znovu se tak děje po chybě jednoho z hráčů hostí. Tentokrát Philadelphia přišla o puk v útočném pásmu a rychlý kontr dokázal proměnit svou druhou brankou v utkání RICK NASH. Asistence: Marc Staal.
     
    33:50
    Zodpovědnost za Flyers na sebe vzal Raffl, který se uvolnil přes svého obránce a ve snaze o zakončení před Lundqvistem byl faulován. Skjei za sekání odchází na trestnou lavici. Komerční přestávka.
    30:48 Michael GRABNER - 4:1
     
    30:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po hrubce Jakuba Voráčka, který na vlastní modré čáře předvedl trochu zbytečnou kličku na střed kluziště, přičemž ztratil kontrolu nad pukem, se MICHAEL GRABNER dostal do úniku, který také proměnil a zvýšil vedení domácích už na 4:1. Bez asistence.
     
    28:28
    Flyers se dostali do šanci a Provorovovu střelu od modré se snažil dorážet Voráček. Ten se ale při natahování po puku dopustil hákování obránce Staala a odchází na trestnou lavici.
    19:50 Paul CAREY - 3:1
     
    19:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Flyers znovu chybovali poblíž modré čáry a s chutí toho využil PAUL CAREY, který přijal pas od Hollanda, osamocen se dostal až před Elliotta a o tyčku skóruje. Asistence: Peter Holland.
     
    18:05
    Philadelphia dostane šanci zahrát si přesilovku. Jesper Fast sekl Jakuba Voráčka a odchází na trestnou lavici.
    16:50 J. T. Miller - 2:1
     
    16:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku! Poté, co se Rangers zkraje početní převahy trápili s přechodem útočné modré čáry, se jim to nakonec přeci jen podařilo a rozehráli přesilovkovou kombinaci, kterou využil J.T. MILLER. Tomu se podařilo mezi kruhy tečovat střelu McDonagha od modré a dostat Rangers do vedení. Asistence: Ryan McDonagh, David Desharnais.
     
    16:24
    Hosté se v oslabení dostali do obrovské šance v přečíslení dvou proti jednomu. Laughton na hranici kruhů pro vhazování přihrál na Girouxe, který nebyl tísněn obráncem, ale nedokážal překonat Lundqvista.
     
    15:32
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Valtteri Filppula.
     
    09:46
    Vesey se před brankou Elliotta natahoval po letícím kotouči, který nahodil z pravého rohu před brankoviště Carey, ale domácí útočník neusměrnil puk směrem na brankáře Flyers a minul.
    06:30 Rick NASH - 1:1
     
    06:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH si výborně najel do středního pásma a přijal přihrávku od Bučněviče, který ho vyslal do samostatného úniku. Rychlonohého Nashe nedokázal vracející se obránce zastavit a zkušený útočník Rangers v souboji jeden na jednoho pokořil brankáře Elliotta. Asistence: Pavel Bučněvič.
    02:06 Jordan WEAL - 0:1
     
    02:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Simmonds sice svou střelou minul branku Henrika Lundqvista, ale kotouč se odrazil k Radko Gudasovi na modrou čáru, jehož ránu před brankovištěm tečoval JORDAN WEAL, jenž otevírá skóre. Asistence: Radko Gudas, Wayne Simmonds.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 7. Rick Nash (Bučněvič), 17. J. T. Miller (McDonagh, Desharnais), 20. Carey (Holland), 31. Grabner, 38. Rick Nash (M. Staal) – 3. Weal (Gudas, Simmonds)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Holden, Br. Smith, Shattenkirk, Skjei, M. Staal, McDonagh (A) – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash (A) – Lettieri, J. T. Miller, Zuccarello (A) – Carey, Desharnais, Vesey – Fast, Grabner, Holland.
    Philadelphia Flyers: Elliott (41. Neuvirth) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Filppula, M. Raffl – Simmonds (A), Patrick, Weal – Lehterä, Laughton, Leier.

    Rozhodčí: Luxmore, Walsh – MacPherson, Miller
    bahis siteleri